Отговори
# 555
Мдааа, на мен ми се е случвало след пункция, полу отнесена, да си замина без да си платя- изобщо не се бях сетила, че трябва да плащам.
На другия ден ходих да си плащам, голям срам ooooh!
И на мен ми се е случвало да забравя .. макар и неголеми суми.. връщала съм се веднага ако съм наблизо и пак ме беше срам..  Embarassed /не ми е оставало май за следващ ден/
И на мен много ми е било чудно как следят.. ама щом им е такава системата с листчетата, значи следят..  Thinking

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 20:44 от katia13

# 556
  • София
те и преди имаха система с листчета, ама имаше неплатили  ooooh!
не знам как ще докажат, че не съм си платила  newsm78

# 557
  • Живее на Луната
На мен пък на единия преглед ми взеха 20 лв, друг път нищо. Тук разбирам че са взимали и по 10  Sick голяма лудница с тия цени!

Pimi ти защо толкова се натискаш да им даваш пари, ако трябва, те ще намерят начин да те уведомят и да си ги искат. Пък може и да минеш метър  Grinning

# 558
На мен пък на единия преглед ми взеха 20 лв, друг път нищо. Тук разбирам че са взимали и по 10  Sick голяма лудница с тия цени!

Pimi ти защо толкова се натискаш да им даваш пари, ако трябва, те ще намерят начин да те уведомят и да си ги искат. Пък може и да минеш метър  Grinning
А съмнявам се да те търсят.. но пък биха гледали с други очи, на някой дето гледа да не си плати..Мен сън не би ме хванало ако съм длъжна .

# 559
Бела,твърде ще ми е неудобно да вляза на преглед ако на първа страница в досието ми пише, че не съм си платила нещо.Ще умра от срам!

# 560
  • София
Е така не са ме драли на ЕЦ,винаги съм била с една Я и са ми взимали само 350 лв за пункция,такса оплождане не съм плащала.
Аз септември месец правих на ЕЦ и след пункцията ми взеха 600 лв - 350 лв пункция и 250 лв. оплождане на 1 Я, до трансфер не се стигна понеже Я не се активира.

# 561
а сега де  Shocked на мен ноември ми взеха 250 пункция без упойка и 600 транфер - ЕЦ  newsm78

# 562
а сега де  Shocked на мен ноември ми взеха 250 пункция без упойка и 600 транфер - ЕЦ  newsm78

Е на теб са ти взели реално ми се струва.Трансфера си е 600лв.

# 563
..
Аз септември месец правих на ЕЦ и след пункцията ми взеха 600 лв - 350 лв пункция и 250 лв. оплождане на 1 Я, до трансфер не се стигна понеже Я не се активира.
Здравей, ще ми кажеш ли какво имаш предвид под "не се активира" . Имаше оплождане, но не се делеше или изобщо не се получи оплождане ?

# 564
  • София
Честно казано и аз не знам, така ми казаха ембриолозите "за съжаление яйцеклетката не се активира, говорете с доктора как ще процедирате за напред"  - доколкото можах да намеря в интернет, при вкарване на сперматозоида въобще нищо не се случва, попитах Стаменов, той каза, че се случвало понякога, за съжаление аз съм с ИЯР и от три месеца пия трисеквенс, но нямам нито един фоликул.

# 565
Честно казано и аз не знам, така ми казаха ембриолозите "за съжаление яйцеклетката не се активира, говорете с доктора как ще процедирате за напред"  - доколкото можах да намеря в интернет, при вкарване на сперматозоида въобще нищо не се случва, попитах Стаменов, той каза, че се случвало понякога, за съжаление аз съм с ИЯР и от три месеца пия трисеквенс, но нямам нито един фоликул.
Confused разбрах.
Питах, защото пък при нас нямаше опождане и минахме към икси ..
Скрит текст:
въпреки че уж всичко ама всичко е ок при него и при мен .. вкл и всички антитела.., не можаха да ми кажат защо няма оплождане..помня само че Стаменов беше едва ли не доволен /явно тия случаии дето не намират явна причина ги притесняват повече/, защото това може да се преодолее с икси . Той се е опасявал при мен от неуспех на следващо ниво - имплантация.
Та се зачудих..дали не е същото и при вас . Peace

# 566
Момичета, извинявам се ако вече сте писали по-назад, но бихте ли ми казали, след хистероскопия дават ли болничен от клиниката? Трябва да си пусна молбата за отпуск, та се чудя...

# 567
Дават,да,мисля че 10 дена беше.

# 568
  • София
Ако е оперативна, и повече може да дадат. В смисъл ако не е само диагностична.

# 569
pimi , Zazzy , благодаря ви, момичета!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт