Отговори
# 540
  • София
Преди Надежда бях в Селена, там също не са искали, макар че правих лапаро newsm78 Иначе ако държиш да се прочистиш, използвай това, което ти е действало по принцип, а не това, което са ти казали от клиниката  Simple Smile успех  Hug
то и без това се прочистваш от свещичката, ама след пункцията Mr. Green Mr. Green

# 541
хм, каква свещичка?

# 542
  • София
профенид ти слагат още докато спиш Mr. Green

# 543
ошашавихме вече момичето  Mr. Green дано го приеме с чувство за хумор

# 544
ошашавихме вече момичето  Mr. Green дано го приеме с чувство за хумор
то друго не и остава  Laughing

# 545
Здравейте! Искам да попитам дали някое момиче е плащало такса за оплождане (след пункция на спонтанен цикъл) на повече от 1 яйцеклетка. Аз днес платих 500 лв за 2 яйцеклетки и се изненадах неприятно.

# 546
  • Живее на Луната
Казаха ли ти какво се включва в тези пари - само пункция на два фуликула или и оплождане. Не ти ли дадоха едно картонче, с което плати на касата? Аз платих 350 лв само за пункция, и след това 600 лв за оплождане и трансфер. Питай като отидеш на трансфера какво се включва в тази сума, за да не се объркат и да ти вземат повече пари, защото още не им е много разработена системата. С тези листчета не знам точно как следят кой какво е платил.  newsm78

# 547
Тези 500 лв. са само за оплождането на 2 яйцеклетки. Отделно платих 350 лв. за пункцията. Ние ще замразяваме ембриони, но замразяването ще плащаме допълнително.

# 548
Е така не са ме драли на ЕЦ,винаги съм била с една Я и са ми взимали само 350 лв за пункция,такса оплождане не съм плащала.

# 549
  • София
Казаха ли ти какво се включва в тези пари - само пункция на два фуликула или и оплождане. Не ти ли дадоха едно картонче, с което плати на касата? Аз платих 350 лв само за пункция, и след това 600 лв за оплождане и трансфер. Питай като отидеш на трансфера какво се включва в тази сума, за да не се объркат и да ти вземат повече пари, защото още не им е много разработена системата. С тези листчета не знам точно как следят кой какво е платил.  newsm78
Да ти кажа, че в момента изобщо не могат да следят кой кво е платил. Затова си пазете бележките, че....
Освен това им били изтрили по погрешка цялата база данни изследвания от лабораторията за целия януари. Аз добре, че съм ди плюшкин и си събирам всичко Mr. Green

# 550
  • Живее на Луната
Явно ни имат голямо доверие на пациентите, щом е толкова свободно. Съвсем спокойно можеш да си тръгнеш без да си платиш и според мен няма как да разберат и обратното да ти кажат, че не си платил нещо. То за това хората си пазят касовите бележки, ама аз нямам този навик  Laughing

# 551
  • София
Мдааа, на мен ми се е случвало след пункция, полу отнесена, да си замина без да си платя- изобщо не се бях сетила, че трябва да плащам.
На другия ден ходих да си плащам, голям срам ooooh!

# 552
Аз до скоро ги пазех всичките наскоро ги изхвърлих.
Когато си плащах опита парите ми ги взе бодигарда,нямаше ги момичетата на рецепция.Стори ми се малко ненадежден и си поисках касов бон.А той ми казва-Е как за такава голяма сума как няма да ти дам!

каке,а ако не се беше върнала дали някой щеше да се усети, че не си платила newsm78

# 553
  • София
Пими, в досието пишат задълженията.
И на следващо посещение ще видят, но като нямаш пари- не е проблем, плащаш, когато имаш.
Иначе при скл. На договор за замразяване, тръгнаха за втори път да ми пишат бележка за плащане, но като казах, че вече съм платиха, казаха: ОК.
И аз отговорих, проверете все пак. И жената: ами то още не работи онлайн системата, вярваме ви Mr. Green

# 554
Да бе,на майтап го казах,ясно ми е, че във всяко досие е отбелязано какво и кога си платил.И на мен за замразяването ми казаха да не се притеснявам за плащането,но сега като чета за нови цени взех да се притеснявам да пращам някой или да ги пускам по банков път.

Общи условия

Активация на акаунт