Отговори
# 600
Разбирам. Интересувам се, защото и на мен ми предстои ЦС при д-р Шефкетова на следващ цикъл.

# 601
Цветната снимка я прави май който има възможност в съответния ден. Аз съм при д-р Персенска, но ми я прави д-р Сигридов. Не съжалявам изобщо Mr. Green Съветът ми е да се прави без упойка, няма нужда да си товарим излишно организма. Свещичките са достатъчни за обезболяване.

# 602
аз вече съм със записан час за ЦС на 04.03 Grinning
дамата дето ми записва часа беше много подробна,даже след като затворих ми звънна за да ми каже че цената е 150 лв.и го е пропуснала този факт Mr. Green

# 603
А като е с упойка, която мислех че е месна, а явно е пълна колко време трае процедурата?

# 604
Много ви благодаря на всички за отговорите Hug.
Значи,като звънна да си запазя час за ЦС,искам час и за след това,да я коментираме с док.
Упойка няма да искам,защото имам 3 ЦС снимки и знам,че издържам на болката.
А времето за ЦС е от 5-ти до 10-ти ден.И цената ми е ясна вече...Ами остава да му дойде времето и да действам.

# 605
От петък вече започнах стимулация и до понеделник включително ще ми бият инжекции,Във вторник  съм на преглед и се надявам да има нещо произведено Praynig.Понеже фонда още не са ме одобрили дадох 1500 лева капаро и мисля че след пункцията трябва да дам още 600 лева.Молбата за фонда я подадох на 17.01 и статуса ми беше приета молба, но в петък сутринта реших на шега да проверя дали има раздвижване въпреки че не очаквах и статуса ми беше променен на Предстоящо разглеждане от обществен съвет/дано това означава да я разгледат и одобрят  Simple Smile/.Единственото, което ме притеснява за момента е пункцията ooooh!.
Иначе д-р Стаменов като разбра, че ще ни ще плащаме първият опит ми каза, че ще се постарае да платим възможно най-малко.

# 606
sakrovi6teto желая ти успех в новото начинание.

Аз вчера ходих на преглед на 10 ден от МЦ. В дясно имам фуликъл 15мм, видяха се и други дребосъчета. Днес пускам хормони. Имам 1 замразено ембрионче от предходния месец, сега дай Боже второ, попитах др.Стаменов дали ако всичко се развие добре ще ми разреши да правим трансфер, той се усмихна и каза: "Нека първо извадим Я, да се развие добре и ще го обсъдим".

Вие всички знаете, че докторите предпочитат да връщат по-голям брой ембриони 3, 4 дори и пет. Така шансът е по-голям, а и ембрионите взаимно се подпомагат /така съм чела, не го твърдя/.
На мен са ми връщали /трансферирали/ по 1, 2, 3 имах върнати и 4 ембриона, при всички случаи не съм виждала положителен резултат. Затова за себе си смятам, че не е необходимо да събирам голям брой ембриони.
Дано стигна до трансфер.  Praynig

# 607
папа, имаш стиснати палци от мен пункцията Peace и дано стигнеш трансфера Praynig

# 608
 papa2011, ми то е чисто теоретично и статистическо това за шансовете.
Естествено, че ако няма проблем с имплантация и развитието на ембрионите /по-прицип/ и един да върнат може да се стигне до успех.  Нали и в природата така става обикновено с една Я. Peace

Успех  Praynig

# 609
papa2011 много благодаря и дано при теб всичко се нареди добре Praynig

# 610
Направих си контролна биопсия при д-р Персенска и я попитах как мога да разбера резултата,тя ми каза да пиша sms на д-р Стаменов( защото съм негова пациентка).Вече 4 ден нямам отговор от него?Въпроса ми е-някой пускал ли е от вас и на кой номер,какви данни трябва да пиша вътре освен трите имена? newsm78

# 611
Някой знае ли дали за преглед при Сигридов се чака пак по 2-3 часа?

# 612
Papa,и аз подкрепям думите на док.Идеални хормони  Peace.Да извадите пълно яйчице,да се оплоди и развива перфектно,и да вземете най-доброто решение за теб Hug.

# 613
Някой знае ли дали за преглед при Сигридов се чака пак по 2-3 часа?
Зависи от деня, понякога да, понякога не, но в повечето случаи се чака, но си струва.

# 614
рара,успех,дано извадите хубава Я.А какво стана с мимомата,Стаменов не говореше ли нещо за операция преди опит?

зузка,пращай смс на доктора-напиши си името и датата на която е правена биопсията.Ако искаш за по-сигурно първо се обади на секретарките,да ти кажат дали е излязъл резултата.Ако е излязъл те ще ти занесат досието на доктора и тогава вече пиши смс и ще ти отговори.

Общи условия

Активация на акаунт