Отговори
# 615
Някой знае ли дали за преглед при Сигридов се чака пак по 2-3 часа?
Зависи от деня, понякога да, понякога не, но в повечето случаи се чака, но си струва.

Знам, че си струва Simple Smile Той ме следеше докато бях бременна и съм изключително доволна. Страхотен лекар!!!  Питам защото съм на преглед и трябва да отида с детето защото ако се забавя трябва да го кърмя там - този малък хитрец не яде от шише.

# 616
  • София
Зависи от деня, понякога да, понякога не, но в повечето случаи се чака, но си струва.

Знам, че си струва Simple Smile Той ме следеше докато бях бременна и съм изключително доволна. Страхотен лекар!!!  Питам защото съм на преглед и трябва да отида с детето защото ако се забавя трябва да го кърмя там - този малък хитрец не яде от шише.

има нов тел. за проверка колко е закъснението на часовете. Peace

# 617

има нов тел. за проверка колко е закъснението на часовете. Peace

кой е този телефон? Аз имам само за записване на часовете

# 618
НОВ ДИРЕКТЕН ТЕЛЕФОН ЗА ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ В ГРАФИКА!

Приятели, на тел. 0885 778141 може да проверявате дали има закъснение в графика за провежданите прегледи за деня.

Екип "Надежда"

# 619
рара,успех,дано извадите хубава Я.А какво стана с мимомата,Стаменов не говореше ли нещо за операция преди опит?

зузка,пращай смс на доктора-напиши си името и датата на която е правена биопсията.Ако искаш за по-сигурно първо се обади на секретарките,да ти кажат дали е излязъл резултата.Ако е излязъл те ще ти занесат досието на доктора и тогава вече пиши смс и ще ти отговори.
Благодаря,Pimi!Още сега ще звънна. Grinning

# 620

миналата седмица чаках 5 часа, така че звънни най-добре на посочения по-долу телефон и си питай дали има и какво е закъснението. мисля, че закъсненията в повечето случаи са при следобедните часове.

# 621
Леле какви са тези 5 часови закъснения?  Shocked
Че моя час като е в 16,30 в колко ще вляза?
А този телефон само за закъснения за деня ли е? Сигурно ....  newsm78
От предния ден няма как да знам дали ще има такова, защото ще пътувам ...

# 622
часа ми беше в 17,30, влезнах в 22 и нещо. силвия ми се обади дали искам да ми преместят часа за следващия ден, но отказах, защото също пътувам.
предполагам, че такива закъснения са редки..

# 623
часа ми беше в 17,30, влезнах в 22 и нещо. силвия ми се обади дали искам да ми преместят часа за следващия ден, но отказах, защото също пътувам.
предполагам, че такива закъснения са редки..

Тя кога ти се обади дали искаш да отложиш?
Ох трябва ли да е толкова сложно, и с това пътуване ....
Аз съм за първичен преглед, макар че не знам това дали има значение.

# 624
Обади ми се към 18 ч.  да ми каже че току що е  влезнала жената за 15 ч.
Аз още с отиването се информирах, че има закъснение и то голямо...
Добре, че пътуваме с кола, че по нощите автобуси няма Simple Smile
Толкова пъти съм ходила при Сигридов и не съм имала закъснение повече от 1,30-2 ч.
Пак да си кажа - чак такива закъснения са редки. Предполагам, че е имало нещо спешно.
Стаменов беше също там и преглеждаше.

# 625
рара,успех,дано извадите хубава Я. А какво стана с мимомата, Стаменов не говореше ли нещо за операция преди опит?

Да, правилно си запомнила  Laughing Сега на прегледа каза, че не е спешно, миомата няма да ми пречи, с нея мога и да забременея и да износя плода си. Добави: "Аз ще ти е махна много деликатно, не се притеснявай". Така, че рано или късно ще трябва да се подложа и на това мъчение.  ooooh!

# 626
  • София
Леле какви са тези 5 часови закъснения?  Shocked
Че моя час като е в 16,30 в колко ще вляза?

твоя час за Сигридов ли е newsm78 newsm78

# 627
  • София
на повечето места вече са сложили пак табла с номерчета, явно да се ориентират по-лесно за закъсненията  Crazy

# 628
  • София
Момичета, моля дайте малко информация как протича хостероскопията в клиниката. По точно ме интересува упойка. колко време продължава процедурата, колко време е престоя в болницата, колко дни болнични се дават след това, при лекаря с които се правят прегледите ли прави и хостероскопията или които се падне.

# 629
Май който се падне ти я прави-поне при мен беше така.Упойката е лека и се събуждаш наспана.Пускат те слетобяда някъде към 16 часа.Болничен мисля 10 дена.

Общи условия

Активация на акаунт