Отговори
# 645
И според мен няма смисъл от упойката при ЦС. Мен еднакво ме боля със и без  Peace
Поне като бях без, веднага си разбрах резултата и след това росна-росна си хванах автобуса като пич, вместо да се оствестявам около час. За упойката понякога искат да имаш и придружител...абе по-сложно става за няма нищо.

# 646
момичета, имам час за биопсия днес следобед, но не разбрах заедно с прегледите ли се чака или е отделно  Joy опашката ... от далече съм, та да знам да се подготвя
заедно с прегледите.
офффффффф, мерси  Hug дано поне резултата е добър, пък ще забравя чакането  Grinning

# 647
Момичета някоия от вас има ли представа от цената на един опит на ЕЦ в новата болница?

# 648
  • София
Момичета някоия от вас има ли представа от цената на един опит на ЕЦ в новата болница?
350 пункция
250 такса оплождане
трансфер мисля, че е 600 лв.

# 649
  • Живее на Луната

Shyny, аз правих ЕЦ този месец и опита ми излезе 950 лв - пункция, оплождане, трансфер, без предварителните изследвания които са към 130, ако ги правиш при тях.  Hug

# 650
Вяра, аз мразех- 1 нещо- да ходя на гинеколог, но и моята съдба се оказа подобна на твоята.
Въпреки големия страх, те съветвам да помислиш пак за упойката(много по-неприятен е абоката, също така- факта, че няма да разбереш веднага резултата).
Освен това ако може да си спестиш 1 упойка по-добре- в бъдеще ще ти се налага да ти слагат упойки.
Но все пак ти си реши.
Аз също умирам от страх от такива процедури, но не ме боля хич.

Немога ,миналата година на пункцията се разплаках ,сърцето ми щеше да се пръсне от нерви,анестезиолога ме лъжеше,че ако не се успокоя няма да ме хване упойката, наистина освен промивката друго непомня ,тя беше много  неприятна ,но се търпеше,а и нямам избор.
Не съм лигла по принцип ,търпя на болка ,но само като видя инструменти..... . . . . . . незнам как ще реагирам в тоз момент.
Как бихте описали болката?

# 651
  • София
Вяра, ако са ти правили биопсия ма матката- подобна е болката.
Съвсем лека и краткотрайна. При мен имаше срастване на едната тръба, но докторката каза: издръж още малко, за да се покаже и другата тръба. От течността тези сраствания явно се поотпушват, защото се показа и другата тръба на снимката- тоест и двете пропуснаха контрастното вещество.
Неприятни са инструментите, но аз не гледам. Просто стискам зъби, казвам си, че трябва да го изтърпя и така...
абоката на мен лично също ми е много неприятен.
А за тези промивки винаги се чудя защо не ги правят след като вече са сложили упойката newsm78
Аз също като теб питах за упойка при ЦС, но Д-р Шефкетова тогава категорично ми отказа и беше права. И най-важното е, че в момента разбираш резултата.

# 652
Благодаря за бързите отговори.Питам защото оставам с впечатление че и половината  от персонала там не знаят цените.Онзиден чаках 30 мин да ми кажат цената на микробиологията:)Аз си питам ,ама не знам дали ще стигнем до пункция.Ще се разбере в други ден.Хубав ден от мен!Иванкака... Hug

# 653
  • София
Shyny, успех  Hug дано стигнете не само до пункция, ами до трансфер и успешна бременност.
Иначе, за персонала и моите впечатления са такива.
Само част от персонала от старата клиника е наясно с цените.

# 654
Вяра, ако са ти правили биопсия ма матката- подобна е болката.
Съвсем лека и краткотрайна. При мен имаше срастване на едната тръба, но докторката каза: издръж още малко, за да се покаже и другата тръба. От течността тези сраствания явно се поотпушват, защото се показа и другата тръба на снимката- тоест и двете пропуснаха контрастното вещество.
Неприятни са инструментите, но аз не гледам. Просто стискам зъби, казвам си, че трябва да го изтърпя и така...
абоката на мен лично също ми е много неприятен.
А за тези промивки винаги се чудя защо не ги правят след като вече са сложили упойката newsm78
Аз също като теб питах за упойка при ЦС, но Д-р Шефкетова тогава категорично ми отказа и беше права. И най-важното е, че в момента разбираш резултата.

Не съм правила биопсия ,дано не ми се налага.
Аз по-принцип се записах при д-р Стаменов ,но се наложи на 2-рия ми преглед да съм при д-р Шефкетова,попитах я за упойка и тя каза ,че няма смисъл,на третия преглед бях пък при д-р Персенска,попитах и нея тя каза ,че одобрява и за предпочитане било според нея ,на четвъртия ми преглед пак си бях при д-р Стаменов ,питах и него дали може с упойка ,каза ,че може ,но нямало смисъл.
Проследяват ми овулацията 04.02  ми дойде и досега нямам овулация,и за да не ходя пак д-р Стаменов каза да правя тестове в къщи.
Днес ми е 22 ден ,а нямам овулация то скоро тябва да ми идва ,това нормално ли е ?

# 655
Иска ми се да ви споделя какъв ужас изживях днес.Отиваме и младежа да даде контролна микробиология-от еякулат.Вкарват го в стаичката ,която се оказва няма нищо общо с предната.Излиза милич след...15 мин и казва"Не мога".А и той кактомъжете на  повечето тук ,не му е за пръв път.Аз даже се шегувах че го превърнаха в професионален онанист.И той споделя-"през цялото време чувам какво си говорят ембриолозите,три пъти проверяваха на гишето готов ли съм ,и освен това се чува и разговор на някаква двоика пред вратата.Пълен кошмар-прибра се до дома и после се върна с материала.Ами за оплождането как ще процедираме.Не може в толкова модерна болница "тази" стая да не е изолирана и да се чувстваш като в средата на фоайето:(,а за това че няма никакви стимуланти да не говорим.

# 656
  • СОФИЯ
Shyny напълно го разбирам твоя младеж  Hug Hug и подкрепям думите ти  Peace
Моят съпруг какъвто е притеснителен и той няма да се справи със ситуацията ако е и при него така  Crossing Arms Crossing Arms

# 657
Моят не се е оплаквал поне докато бяха в Малинов. Но в Пловдив беше ходил на едно място, от което имаше неприятни спомени.

# 658
  • София
Вяра, ами явно няма да стане с тестове, ако има проблем с О. Сигурно ще трябва на УЗД да те следят.
Шайни, ужас, ММ не е споделил да е шумно newsm78 и ми каза, че има филми.
Много е неприятен този момент, сега и това трябва да го мислиш ooooh!
На ММ пък му се ядосвам, че като съм на пункция не чака да го викнат, ами дал материал предварително, щото бързал.
Пък после се наложи да го унищожат, защото нямаше Я. ooooh! ooooh!

# 659
Ами и той до сега не е имал проблем ,ама днес за първи път трябваше да даде материал в новата болница.

Общи условия

Активация на акаунт