Отговори
# 630
  • София
рара,успех,дано извадите хубава Я. А какво стана с мимомата, Стаменов не говореше ли нещо за операция преди опит?

Да, правилно си запомнила  Laughing Сега на прегледа каза, че не е спешно, миомата няма да ми пречи, с нея мога и да забременея и да износя плода си. Добави: "Аз ще ти е махна много деликатно, не се притеснявай". Така, че рано или късно ще трябва да се подложа и на това мъчение.  ooooh!

На мен ми отложиха трансфера заради полип, като ми се обясни, че може да се направи трансфер, ако има полип, но по- добре да се махне с хистероскопия и тогава трансфер. Как така миомата не пречи, а полипа би бил пречка?Моля ако някой има обяснение да ми пише, също ако има момичета, които са правили трансфер с полип и е бил успешен.Док ми каза също, че има вероятност полипа да се излющи с лигавицата, на някой случвало ли се е?

# 631
Аз съм чела ,че когато миомата не расте ,не пречи на забременяването ,но трябва да се следи.
Аз също имах полип и го махнаха преди процедурата , иначе Персенска ми каза ,че не би направила трансфер.

# 632
В старата клиника също имаше огромни закъснения и не бяха точно инцидент..аз си бях свикнала , и си освобождавах деня за преглед.. по- време на стимулация не бяйх на работа.. Така избрах и имах възможност да го осъществя.. но познавам момичета на които им беше адски трудно притичвайки между хормони, преглед, инжекция  Crazy Тогава нямаше услуга известяване по телефона и си разменяхме няколко момичета координати /които вървим заедно в процедура/ и си звъняхме една на друга ..и така..
За д-р Сигридов съм влизла при час за 18.30 в 23ч даже непомня дали не беше 23 и нещо.. помня че говори с някой че той ще заключи защото явно ще тръгне последен.. /беше изумен че чакам отвън на пейката и бях вече с контракции, но като си отидох за часа пред кабинета фул.. попитах кой е с час преди мен, оказа се че съм последна  Shocked .. после разбрах че имало много извънредни, но аз бях след толкова чакане не особено добре и тогава Сигридов ми, каза като съм пред кабинета да му звъня.. те си знаят кои пациенти са днес дошли и кой е по-спешен..и повече не съм имала проблеми там.. чакала съм но по 1-2 ч най-много .. /
За д-р Стаменов редовно си чаках от 2 - 3 часа на горе, но бях с толкова надежда че вече съм там, че не съм се ядосвала за чакането никога.. просто намерих за себе си вариант с който хем да съчетавам прегледи и пр.. хем да работя.

# 633
Леле какви са тези 5 часови закъснения?  Shocked
Че моя час като е в 16,30 в колко ще вляза?

твоя час за Сигридов ли е newsm78 newsm78

Не, за д-р Персенска.  При нея има ли такива закъснения?

# 634
Леле какви са тези 5 часови закъснения?  Shocked
Че моя час като е в 16,30 в колко ще вляза?

твоя час за Сигридов ли е newsm78 newsm78

не ,при нея рядко има закъснения или са минимални

# 635

Радвам се, предполагам че е защото тя не е толкова натоварена като другите д-ри.

# 636
  • София

Радвам се, предполагам че е защото тя не е толкова натоварена като другите д-ри.
доста е натоварена. Когато се очаква да закъснее много, нейните часове поема Д-р Шефкетова.
Даже откакто са в новата клиника, все при Шефкетова попадам.

# 637
Леле,мале,ми такива като мен дето не са от София и ги очаква после 3 часа път #Crazy Моя час е за 15:30 при Д-р Стаменов,представям си колко ще чакам,моя мъж ще изкрейзи ooooh! Щом е в името на бебче ще се чака колкото трябва,защото в крайна сметка е важен крайния резултат Naughty

# 638
В събота и неделя бях на инсеминация. Казаха ни в 12ч да отидем. Чакахме още 1 час докато д-р Стаменов дойде и направи процедурата. А колко момичета имаше пред кабинета не е истина. А аз си мислех, че в събота и неделя не преглежда, а той...бързаше да огрее на всякъде човека. Много работи.

# 639
Има ли някоя девойка която тази година е правила цветна снимка с упойка в Надежда?
Вчера бях при д-р Стаменов едвам го измолих за упойка,съгласи се ,но от притеснение забравих да питам за това контрасно вещество аз ли да си го купувам ,защото и той нищо не спомена?
Странното беше ,че като питах на касата жената не можеше да ми каже колко ще струва с упойката?Каза ми около 250-300лв. ,което ме озадачи ако имат практика да правят цветна снимка с упойка защо незнаят цената.

# 640
  • София
Контрастното вещество те ще ти го дадат.
Новите жени на рецепцията хич не са наясно с нищо.
Учудвам се, че искаш упойка за ЦС. newsm78

# 641
Контрастното вещество те ще ти го дадат.
Новите жени на рецепцията хич не са наясно с нищо.
Учудвам се, че искаш упойка за ЦС. newsm78

Мислих мислих ,опитах се да се окуража сама ,но немога много се притеснявам,стрях ме е да не мръдна ,или пък да се стегна нещо .
В живота си мразех 2 неща да ходя на гинеколог и зъболекар ,и моята съдба ми прати да се преборя с единия си страх -гинеколога.Още ме е страх ,но вече нямам избор ще се боря,но ако мога да си спестя малко ще се възползвам.
Един съвет към всички не мразете нищо.

# 642
  • София
Вяра, аз мразех- 1 нещо- да ходя на гинеколог, но и моята съдба се оказа подобна на твоята.
Въпреки големия страх, те съветвам да помислиш пак за упойката(много по-неприятен е абоката, също така- факта, че няма да разбереш веднага резултата).
Освен това ако може да си спестиш 1 упойка по-добре- в бъдеще ще ти се налага да ти слагат упойки.
Но все пак ти си реши.
Аз също умирам от страх от такива процедури, но не ме боля хич.

# 643
момичета, имам час за биопсия днес следобед, но не разбрах заедно с прегледите ли се чака или е отделно  Joy опашката ... от далече съм, та да знам да се подготвя

# 644
  • София
момичета, имам час за биопсия днес следобед, но не разбрах заедно с прегледите ли се чака или е отделно  Joy опашката ... от далече съм, та да знам да се подготвя
заедно с прегледите.

Общи условия

Активация на акаунт