Отговори
# 90
Момичета, а възможно ли е в един цикъл да се направи цветната снимка и веднага проследяване и ин витро на естествен цикъл? /например на 10-11 ден снимка , на 14 ден пункция.../ Иначе смятам да пробвам пункция без упойка за 1 фоликул, надали е по-болезнено от биопсия /която също не ме боля/

# 91
 LUBADIM Може ли малко инфо за биопсията, скоро ли я прави, колко прегледа преди това имаше и каква е цената?

# 92
Благодаря за темата.
Телефоните на секретарките(не за часове) мисля, че не са същите вече....някой дали знае актуалните?
на мен вчера ми звъняха от този телефон - 0882 265 808, за да ми променят часа за днес.Иначе аз очаквам да започна стимулация, но за момента д-р Стаменов наблюдава и в петък пак имам час.

# 93
вили08, по-добре се разрови в темите за биопсиите, защото нямам много спомен и ще те объркам. накратко: правих 2 биопсии септември и октомври. Следихме овулацията и когато се пукна фоликула 5 дни по-къно беше биопсията /а с колко прегледа ще засечете овулацията си зависи от организма, аз съм си много редовна и с 2 прегледа на 11 и 14 ден я хващаме/. Самата биопсия мен не ме боля, то е за секунди - бях се нагласила да броя от 100 надолу и да стискам зъби и на 98 Персенска каза готово Simple Smile.  После чаках резултат, после слагахме лекарство  и на  следващия цикъл - контролна биопсия, но не помня в кои дни какво се правеше /все след овулация се действаше обаче/. а цената беше 250 лв ако не се лъжа, дано съм ти била полезна

# 94
Благодаря LUBADIM, успех ти желая!

# 95
Запис, докато намеря смелост (и номер) за да си запазя час.

# 96
Момичета, моля Ви кажете ми каква е цената за трансфер на замразени ембриони? Има ли такса размразяване? Благодаря предварително Hug Hug Hug

# 97
Запис, докато намеря смелост (и номер) за да си запазя час.

Намирай смелост по-бързо,че май записват за края на 2013, че за 2014.А за номер не разбирам-телефоните на клиниката ги има на 1-ва страница.

ангелче,нещо за 800лв ми се върти за ЗЕТ.Нека се включи някой по запознат да не те заблудя.

# 98
  • Sofia
Момичета, моля Ви кажете ми каква е цената за трансфер на замразени ембриони? Има ли такса размразяване? Благодаря предварително Hug Hug Hug

На мен последно са ми взимали 450 лв. за ЗЕТ, такса за размразяване нямаше. Не знам в новата болница дали цената ще остане същата обаче.

# 99
  • София
и аз платих 450лв за ЗЕТ, няма никакви такси размразяване.
но беше през юни, сега в новата сграда има тук там епромени по цените и трябва конкретно да се пита явно.

# 100
  • София

На мен последно са ми взимали 450 лв. за ЗЕТ, такса за размразяване нямаше. Не знам в новата болница дали цената ще остане същата обаче.

И на мен ми взеха толко,октомври 2012 Simple Smile

# 101
За ЗЕТ през февруари 2012 г. платих 600 лв.
За свеж ЕТ през декември 2012 г. платих 800 лв.

# 102
Запис и успех на всички ви момичета  bouquet!

# 103

Намирай смелост по-бързо,че май записват за края на 2013, че за 2014.А за номер не разбирам-телефоните на клиниката ги има на 1-ва страница.

Намерих, ама 5 мин. слушах музика .... и нищо ....  Confused

Понеже всички говорите за д-р Стаменов, какво е положението при д-р Персенска? Добър специалист ли е и тя? Всъщност те не са ли един екип?

# 104
allaya аз съм при д-р Персенска от първия ми преглед в клиниката, но мога да кажа, че всички работят заедно. В началото докато ми назначаваше цветна снимка, изследвания разни беше само тя на прегледите.
При първия ми ИКСИ опит на прегледите ми беше почти д-р Стаменов, по време на стимулациите всеки ден бях на преглед и само веднъж беше д-р Персенска. Пункцията ми я направи д-р Стаменов, а трансфера д-р Шефкетова.
Всички работят заедно, аз съм много доволна и от тримата. Звъни по-настоятелно, ако не на стационарния пробвай на мобилния. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт