Отговори
# 75
  • София
с първото написах по-нагоре, това беше единствения път, в който се чувствах зле, няколко дни след това.
за второто съм говорила с когото трябва, оплакала съм се, повече не съм се срещала с нея, надявам се да не се налага да се срещаме пак.

# 76
  • Благоевград
запис

# 77
с първото написах по-нагоре, това беше единствения път, в който се чувствах зле, няколко дни след това.
за второто съм говорила с когото трябва, оплакала съм се, повече не съм се срещала с нея, надявам се да не се налага да се срещаме пак.

Значи са се решили нещата  Simple Smile

# 78
За всички на които им предстои ЕЦ + ЗЕТ. В петък бях на преглед и се видя един фоликул 19мм и лигавица 10м. Изписаха ми прегнил /6 лв./, пуснахме LH, Е, ПКК /44 лв./ и за двамата Спин ,Васерман и т. н. /104 лв./, преглед 10 лв.
Резултат от LH 7.62
                    Е 298
В неделя ми беше пункцията с упойка /350 лв/ но за съжаление нямаше яйцеклетка. Събудих се направо в леглото, изобщо не помня как съм отишла до там.
Имаме 3 снежинки и ако е рекъл Господ в петък ми предстои трансфер.

п.п   Клиниката е страхотна но или екипа не се е сработил още, или ние не сме свикнали с новия начин на работа................чакането и лутането е голямо.
Ангелче, на мен за ЛХ, Е2 и ПКК с ДКК ми взеха 56 лв. преди 2-3 дни. За преглед пари не са ми взели Rolling Eyes Rolling Eyes
Чудно как определят сумите newsm78, така е като няма ценоразпис

# 79
До колкото помня на нас за пункция ни бяха взели 300лв  newsm78 /без упойка/ .

# 80
И аз да се включа да следя темата ...успех момичета !

# 81
Аз от самите упойки никога не съм имала проблем. Само вените са ми проблем, макар че казват, че са хубави (т.е. удобни са). Самата анестезиоложка винаги е била много мила. В операционната срещу мен има някаква лампа, гледам в светлината й и докато си кажа 'Хайде заспивай', съм заспала. След упойка се събуждам като от обикновен сън. Не съм имала и болка при доктор Стаменов. Успех на всички нас! Peace

# 82
  • София
Някой пишат в старата тема още, то имало нова newsm78

# 83
Всички ми казваха, че нищо не помниш въпреки, че като излизаха момичетата преди мен изглеждаха като зомбита  Shocked, някои даже и попоглеждаха.

Joy maka, страхотно си описала чакането на 3-ия етаж преди пункция. И аз се шокирах, когато чаках там за първи път. Най-ужасно беше точно като момичетата се опитваха да си отворят очите, но главите им падаха.  Кой знае аз каква картинка съм била.  Laughing

# 84
  • София
Момичета,видях снимки във фейса, шефката на неонатологията от Тина Киркова, д-р Стоичкова е при тях Simple Smile Това е супер,тя е най-добрата! Party

# 85
  • София
Момичета,видях снимки във фейса, шефката на неонатологията от Тина Киркова, д-р Стоичкова е при тях Simple Smile Това е супер,тя е най-добрата! Party
ами то това се знаеше отдавна  Simple Smile
за нея все хубави работи слушам, дано да е така.
изобщо преселиха Тина Киркова в Надежда  Mr. Green

# 86
Да се запиша и аз в новата тема, дано да ни е късмет!
Мен също живо ме интересуват цените на операциите в новата клиника и сега като се сключат договор със здравната каса, дали ще може някой операции да минават с клинични пътеки!Някой ако е чул нещо моля да сподели!???
Успех момичета! Simple Smile

# 87
Супер ! А това означава ли ,че имат в "Надежда" вече родилно..?Защото преди имам спомени ,Надето казваше че няма място и техника в "Малинов" , за неонатология.. и затова не водят раждания  Confused. Аз много исках да затворят цикъла.

# 88
Имат!
Даже има родени бебета вече   Grinning

# 89
Имат!
Даже има родени бебета вече   Grinning
Лелеее страхотно , колко съм изостанала от информацията   Embarassed Laughing.
Прекрасно  Party , де да имаше и за нас такъв вариант щях да си спестя доста нерви около и след раждането  Confused
Много се радвам, че вече клиниката е по-голяма и разширена. За днес това ми е най-хубавата новина  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт