Отговори
# 570
Зази,при диагностичната вече не дават болничен.
При първото ми хистеро ми дадоха 1 месец болничен,при второто пак оперативно ми казаха, че болничния е намален на 10 дена.Изрично ми казаха-болничен само ако е оперативно.Аз понеже бях платила за диагностично се обаждаха да проверят дали не е преминало в оперативно,наложи се да си доплатя и след това вече ми дадоха болничен.

# 571
  • София
Възможно е, моето хистеро беше юли 2010-та.

# 572
Имам един въпрос: ЦРЗ "Надежда" вече е на адрес ул. Блага вест № 3. Така ли? Не е в  клиника "Малинов"?

# 573
Да, точно така.

# 574
  • Пловдив
Момичета, здравейте! От 2009г съм пациентка на клиника Надежда, но досега никога не съм имала проблеми да се свържа с някой от докторите, по какъвто и да било проблем. Писала съм СМСи и веднага са ми отговаряли, за спешния да не говорим и там никога не е имало проблеми, но откакто за щастие съм пациентка на д-р. Сигридов просто няма свързване с този човек. Звъня по въпроси, за които на прегледа изрично ми е казал да се консултирам с него, но той не си вдига телефона. Не знам какво да правя, от вчера съм му писала два СМСа, последвани от позвънявания, но няма отговор.Знам колко е ангажиран, но в тази клиника всички доктори са така, а до сега не съм имала подобен проблем.
Извинявайте, стана доста дълго, но ми се искаше да споделя.

# 575
Момичета, здравейте! От 2009г съм пациентка на клиника Надежда, но досега никога не съм имала проблеми да се свържа с някой от докторите, по какъвто и да било проблем. Писала съм СМСи и веднага са ми отговаряли, за спешния да не говорим и там никога не е имало проблеми, но откакто за щастие съм пациентка на д-р. Сигридов просто няма свързване с този човек. Звъня по въпроси, за които на прегледа изрично ми е казал да се консултирам с него, но той не си вдига телефона. Не знам какво да правя, от вчера съм му писала два СМСа, последвани от позвънявания, но няма отговор.Знам колко е ангажиран, но в тази клиника всички доктори са така, а до сега не съм имала подобен проблем.
Извинявайте, стана доста дълго, но ми се искаше да споделя.
Звъни на спешния ако е спешно. Peace
Имаш ли телефона на Силвия ? Понякога като е много натоварен Сигридов си оствя тел при нея..

# 576
  • Пловдив
Да, имам го, ако и утре не се свържа ще звънна или на Силвия, или на спешния.Става въпрос за едни резултати от изследвани, а също и дали да продължавам клексана, че го бяхме спрели.
Благодаря,  bouquet katia13 !

# 577
  • София
вече Силвия му е много далече, просто напоследък не вдига телефона, не е ясно защо  Rolling Eyes

# 578
Момичета,знае ли някоя от вас дали в клиниката правят ЦС в събота или неделя?
Благодаря предварително. Hug Hug Hug

# 579
правят  Peace

# 580
# 581
Момичета, смятате ли че при повторна инсеминация в един цикъл има по-голям шанс за забременяване?

# 582
Ако фукитата не са се спукали при първата е хубаво да се направи реинсеминация.
Преди години когато аз правих-в друга клиника ми направиха такава след 2 дена.

# 583
  • Пловдив
Днес се свързах с д-р. Сигридов!  newsm44

# 584
Днес се свързах с д-р. Сигридов!  newsm44
Laughing Браво.. ако съдя по-написаното и от бамбарадамбара явно е повод да черпиш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт