Отговори
# 585
  • Пловдив
Май да, след три дни напъни си е цяло чудо, че днес ми вдигна от първия път.

# 586
  • pleven
Аз си записах час за 06.03 при д-р Персенска,за консултация, тогава ще си взема и заповедта .
Аз съм от Плевен, нашата община отпуска 500лв./ваучер/ за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, знаетели клиниката как процедират в такъв случай и към кого трябва да се обърна.

# 587
към секретарките, които не са за часове  Peace

# 588
Пациентка съм на Стаменов и ми предстои ЦС.Моля,някое момиче което е правило такава в новата клиника,да ми пише на ЛС,искам да задам няколко въпроса.

# 589
viviqn защо не ги зададеш тук, може да е полезно и за други.

# 590
allaya Hug,притеснявах се,че може би вече е обсъждано,та да не досаждам...
За втори път ще влизам в клиниката,та не ми е ясно ни реда ни нищо.Първо като ми дойде МЦ,трябва да се обадя да си запиша час за ЦС при Стаменов за след 5 дни примерно.След това имам изписани свещички Профенид-3 броя.Ще ги слагам една вечерта преди ЦС,на сутринта една, и на обяд една.Снимката ще бъде ранния следобед.Не ми е писано никакви изследвания да правя преди това,примерно микробиология,хламидия,цитонамазка....На първия чист ден ме иска в клиниката...и какво следва нататък...къде се прави ЦС,каква е цената,после изписват ли нещо..
Ей такива неща ме вълнуват за сега:всичко преди,по време и след ЦС.

# 591
  • София
Виви, след това не изписват нищо за пиене.
Запиши си час за същия ден при Д-р Стаменов за коментар след ЦС.
Мисля, че 150 лв. е вече цената.

# 592
viviqn , аз също ще правя ЦС тези дни и това което ми е казано от док ще го споделя дано да ти е полезно.Аз съм при д-р Персенска и тя ми каза,че ЦС ще я прави или тя или някои от колегите й.Просто да си запиша час за 6-10 ден от МЦ и отделно час за консултация за нея.Изписани са ми същите свещички както на теб,не са ми назначавани никави изследвания,аз имам правени такива последно юли месец миналата година.Цената без упойка е 150 лева,с упойка незнам.Предполагам ,че в деня на ЦС отиваш в клиниката 30 мин по рано обаждаш се на рецепцията и те ще те упътят от там какво следва.Мисле че цялата процедура е около 20 мин със събличането и обличането(говоря без упойка).

# 593
  • София
viviqn , аз също ще правя ЦС тези дни и това което ми е казано от док ще го споделя дано да ти е полезно.Аз съм при д-р Персенска и тя ми каза,че ЦС ще я прави или тя или някои от колегите й.Просто да си запиша час за 6-10 ден от МЦ и отделно час за консултация за нея.Изписани са ми същите свещички както на теб,не са ми назначавани никави изследвания,аз имам правени такива последно юли месец миналата година.Цената без упойка е 150 лева,с упойка незнам.Предполагам ,че в деня на ЦС отиваш в клиниката 30 мин по рано обаждаш се на рецепцията и те ще те упътят от там какво следва.Мисле че цялата процедура е около 20 мин със събличането и обличането(говоря без упойка).
цялата процедура е не повече от 5 мин.

# 594

само за снимката -да Naughty,но аз съм написала като цяло Peace

# 595
  • София

само за снимката -да Naughty,но аз съм написала като цяло Peace
Rolling Eyes Rolling Eyes аз имам предвид със събличането Rolling Eyes
Иначе с чакането пред кабинета, моята снимка беше 3 часа Rolling Eyes Rolling Eyes

# 596
Няма да споря,тъй като все още не съм минала по този път.Когато стане ще споделя.Написах това което е коментирано по темите за ЦС.Едва ли е толкова важно дали са 5 или 20 мин.,по важно е резултата на края.

# 597
Здравейте момичета. И аз се записвам при вас и ви пожелавам в най скоро време всички да гушкаме по едно малко   ylinfant
Аз бях на ЦС на 11.02. в клиниката. Прави я д-р Стаменов и беше с упойка. Платих 220 лв.
Мисля, че беше не повече от 5 мин цялата процедура. 

# 598
А за каква упойка става въпрос?  newsm78 Предполагам, че не е пълна или греша?

# 599
  • Sofia
А за каква упойка става въпрос?  newsm78 Предполагам, че не е пълна или греша?

Пълна, венозна упойка. Но само, ако пациентът иска. Някои момичета изобщо не ги боли или съвсем малко, други средно, трети - много. Всичко е индивидуално и зависи от това дали тръбите са проходими и от прага на болка на жената.

Общи условия

Активация на акаунт