Пазаруване от miniprix.bg - 12

• 61 119
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Одобрена ми е неделната поръчка  Simple Smile Всичко ще ми пратят . Дано съм улучила размерите на дънките за моя мъж

# 76
  • Гражданин на света
И при мен така, ще ми пратят всичко но за поръчка от 22.01. Къде се мотаха до сега тия хора? Колко пъти ги питах във фейса - ще дойде, ще дойде. Е, най-после е тръгнала.  Simple Smile

# 77
  • Стара Загора
Отдавна не съм поръчвала, но за днешните намаления съм пас и аз Sunglasses

# 78
Здравейте,

тъй като сте опитни пазарувачки от Miniprix-a  Simple Smile искам да ви попитам намаляват ли чантите и с колко процента? Някой поръчвал ли си е чанта оттам- как е?

Мерси предварително
   bouquet

# 79
Здравейте,

тъй като сте опитни пазарувачки от Miniprix-a  Simple Smile искам да ви попитам намаляват ли чантите и с колко процента? Някой поръчвал ли си е чанта оттам- как е?

Мерси предварително
   bouquet

Има намаления на чантите, но рядко. Виждала съм намалени от 20 до 50%. Аз съм поръчвала чанта и съм много доволна! Кожата беше доста хубава, но ще те излъжа за марка.

# 80
  • Най-зеленият остров
Здравейте,

Мерси предварително
   bouquet
Само за чанти не съм виждала намаление, но има намаления/ процент от съответната сума, при които може да се поръча чанта. Аз чакам утре или в четвъртък точно чанта от намаленията в събота и неделя / 20% намаление /.

# 81
  • Варна
Забелязахте ли, че много от линковете, които бяха неактивни, вече са. Вижда се описание, снимка, цена, само липсва бутона "Добави в количката" и на негово място има "Този продукт не е вече част от каталога на MiniPRIX"

# 82
  • Sofia
Аз днес имам върнати пари в сметката (ОББ).

# 83
# 84
Аз тези не съм ги виждала даже  newsm78 , кога са били активни ?

# 85
  • Варна

Като им видя намалението и  Crazy
nikolovi, вихриха се септември-октомври, но с много зор се поръчваха. Наскоро пак имаше някакви единични чифтове.

Аз днес имам върнати пари в сметката (ОББ).
Аз пък нямам пари  Crossing Arms Вярно, че фактурата ми е от вчера, ама си ги искам  Mr. Green

# 86
Привет, вече имам две доставки от сайта, без забележки - всичко ми стана /с изключение на едни панталони, които обаче отнесе колежка/ бях направила нова заявка, получих мейл, че е приета, но понеже вътре имаше доста партньорски продукти се позабави, през това време реших да си понакупя още неща, отново направих поръчка към 50 лв. сега като си погледна в профила имам съобщение, че двете поръчки са обединени, но най-отдолу се мъдри едно съобщение за 6лв наложен платеж и тиренце -обединена... ooooh!, не че нещо ама все пак и двете ми поръчки са над 40 лв...

# 87
успях да се сдобия с първите и третите, не най-добрия номер за мен, но все пак  Laughing
вторите ми харесват най-много  Whistling
за съжаление имаше само единични бройки и то големи номера - 41, 42 - доста дебнах за приятелка с по-малко краче, но не хванах или по-скоро не ми пратиха хванатото  Joy

# 88
nikolovi, вихриха се септември-октомври, но с много зор се поръчваха. Наскоро пак имаше някакви единични чифтове.
Ахааа, аз тогава още не ви бях открила  Mr. Green

deadline , тези 6 лв няма да ги платиш. И на мен предната седмица ми обединиха 2 поръчки и на едната ми останаха само 6 лв - Обединена  Peace

# 89
  • Пловдив
Привет!   bouquet Минавам да попитам някой получил ли е тези ботички http://www.miniprix.bg/produkt/1017155/  , че съм им хвърлила око.

Общи условия

Активация на акаунт