Пазаруване от miniprix.bg - 12

• 61 118
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
http://www.miniprix.bg/produkt/1005790/
 Praynig Praynig Praynig Кажете 2 хубави думи за тези...нещо размера на стелката не ми се вижда мн точен от описанията.. 39 номер - 24.5 стелка  Rolling Eyes

# 46
Момичета помагайте
Мъжа ми е харесал тези дънки  http://www.miniprix.bg/produkt/1008621/ 
По принцип носи 33 като размер, някой дали ги е поръчвал и дали си отговарят newsm78

# 47
Мъжките дънки като гледам са по дънковата номерация. Демек ако носи примерно 44 по френската трябва да му вземеш 34-36 нещо такова. Щото пък френското май е различно от европейското... newsm78
jivod, katyanen, благодаря ви момичета за коментарите. Много ми се иска да е такова червено, като на снимката. Гледам ги толкова отдавна и все нещо ме спира. Явно не трябва да ги поръчвам.
Пете, чантата е много интересна. Да я носиш със здраве!

# 48
  • Варна
гледам една мъжка тениска, размерите са 40,42,44 - кое отговаря на L ?

# 49
  • на брега
Здравейте, момичета!
Преди дни получих от тези дънки р-р 40: http://www.miniprix.bg/produkt/1005588/
Много ми харесаха, като качество, изработка, силует, но ми бяха големи с един номер. Върнах ги и вчера поръчах р-р 38.
Искам да знам, ако някоя от вас има тези дънки, как са след пране?
В смисъл такъв, дали "омекват" малко, че плата ми се стори "коравичък"!

# 50
Да не Ви изпускам.... не че нещо съм поръчвала напоследък оттук, но обичам да съм в час  Wink

# 51
Момичета при връщане кое е за предпочитане ваучер или пари по сметка? В смисъл , ако избера ваучер има ли много ограничения при използването му след това?

# 52
Момичета при връщане кое е за предпочитане ваучер или пари по сметка? В смисъл , ако избера ваучер има ли много ограничения при използването му след това?
Ако имаш 2 поръчки, едната от които е с ваучер и искаш да ги обединиш, няма да можеш. Това е едно от условията. За мен това е достатъчно да не искам ваучери, дори за малки суми.
Мъжката тениска ми се струва , че 44 е Л, 46- ХЛ...ако греша поправете ме, да не объркам момичето  ooooh!

# 53
А бави ли се много превода на парите?

# 54
Благодаря за темата и за споделянето!  bouquet
Искам да попитам тези ботуши дали имат цип .Благодаря предварително  bouquet

# 55
А бави ли се много превода на парите?
Бави се да, това му е недостатъкът, ама...

# 56
  • Варна
Здравейте,
Ако искам да поръчам два чифта ботуши / различни номера/ понеже според мен имат неточни описания за дължината на стелката, проблем ли е после едните да ги върна за тяхна сметка. Вече веднъж върнах, ако има значение.
Много е некоректно да пишат такива неправилни дължини на стелка. Така човек съвсем се обърква.

# 57
  • Хасково
Аз вчера направих две поръчки ,едната с кода а другата без , дали ще ги обединят за да не плащам доставка на втората поръчка  Hug

# 58
Аз вчера направих две поръчки ,едната с кода а другата без , дали ще ги обединят за да не плащам доставка на втората поръчка  Hug
Ако статусите им са "Приета" в профила ти и не си използвала ваучер пиши им във фейса, бързо отговарят.

# 59
  • София
но ако има ваучер, а в случая кода се пише в поле ваучер... дали ще стане? аз мисля по- скоро НЕ..дано греша.

Общи условия

Активация на акаунт