Пазаруване от miniprix.bg - 12

• 61 119
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • на земята
blackpearls,мерси май ми сес струват по големи нали  newsm78

# 496
Здравейте,за първи път поръчах от сайта на 20.02 и статуса е -приета.Искам да ви попитам той променя ли се след като се изпрати и горе-долу след колко дни ги получавате?
Трябва да стане Приета от оператор и след става In delivery.При мен  поръчка от 17.02 беше приета от оператор и стана In delivery на 20.02, получих я на 22.02.Бавничко действат общо взето.

# 497
  • На черешатааа
Момичета , върнах 1 пакет към тях. Принтирания номер от спиди ми го сложиха в плика вътре, така ли трябва да е?

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 14:15 от gold laydi

# 498
Здравейте,за първи път поръчах от сайта на 20.02 и статуса е -приета.Искам да ви попитам той променя ли се след като се изпрати и горе-долу след колко дни ги получавате?
Трябва да стане Приета от оператор и след става In delivery.При мен  поръчка от 17.02 беше приета от оператор и стана In delivery на 20.02, получих я на 22.02.Бавничко действат общо взето.

Благодаря много,остава само да чакам и всичко да е точно !

# 499
  • София
Здравейте! Аз наскоро открих миниприкс. Много ми е трудно да си определя размерите, нямат таблици, нищо... всеки път ли ги питате на лични съобщения кое на какви размери отговаря? Много бавно и сложно ми се струва, особено ако пазаруваш уикенда и никой не ти отговаря. Поръчах си разни неща в първата ми поръчка. Дойде сега в петък, но два чифта от ботушите са ми много големи. Поръчах 39 номер, който е моят номер, но... имам чувството, че тези, които получих, са 41. Особено едните ботуши, на които пишеше номер 8, което май е 40 българска номерация. Тоест май ще се окаже, че просто са ми изпратили 40 вместо 39. Даже не бяха и в кутия, а пуснати в плика. Та, върнах двата чифта и сега имам питания. Ходих да принтирам заявката за връщане, че нямам у нас принтер, а съм в майчинство. Залепих им я отвън на пакета, както искат, ама то се смачка... Задължително ли е да се принтира или другият път може просто да припиша ID? Като се върнах вкъщи пък разбрах, че в плика трябвало да сложа и копие от фактурата, но понеже нямаше как пак да ходядо ксерокс, сложих оригинала. Кой трябва да информирам, освен заявката за връщане? Обадих се по телефона, казаха на имейл, писах и на двата и нямам отговор. А нали пише, че до 48 часа трябва да ги информирам, иначе не можело? Пратих ги по куриер и ще имам ли някъде известие кога ще ми преведат сумата по банков път? И друг въпрос - ако при следваща поръчка нещо ми е малко или голямо и искам да го върна, за чия сметка ще са куриерските услуги - тяхна или моя? Извинявам се за многото въпроси! Мерси!   bouquet

Eто тези два чифта върнах: http://www.miniprix.bg/produkt/1013957/ - Освен, че са ми големи, в действителност не ми харесаха, а и каишките им излизат отвън, не са зашити.
А тези са грамадните, които уж бяха 39 номер, на тях пише номер 8, а май отговарят на 41 - http://www.miniprix.bg/produkt/1016952/ И не са кафяви, а лилавеещи.

# 500
Е'аси сайта  ooooh!няколко месеца го бях зарязала , но заради детското намаление.... 5 часа рових , за да пусна поръчка с детски неща... Моето е на 5 , но доста от нещата ги открих в категория 8-16 години ( където между другото има и бебешка номерация неща). Много се изнервих, но цените си заслужаваха и се прежалих ...
Реших да прегледам и другите категории . УжасТ  #Crazy Кой им прави стайлинга и облича "манекените"... Безумни комбинации само видях... в мъжкият сектор "манекенът" е не повече от 165см... всички панталони и дънки са му откровено дълги, а бермудите - до средата на прасеца...телосложението му  е далече от мъжественото и тениските висят безумно...При жените видях комбинация на пантофи с панталон и се отказах ... Истински развито въображение трябва да имаш , за да си представиш самата дреха без страничните ефекти и да си истински оптимист , за да я поръчаш ...Те затова продават май само детско и обувки - там няма манекени и аутфит  Mr. Green
Простете за словоизлиянието момичета, но полунощ мина отдавна и   май много ми дойде  гледането на минипри-то ....

# 501
монако, за размери освен да пишеш на тях, следи евентуални коментари в темата.
За всяка поръчка първото връщане е за тяхна сметка. Значи, ако сега решиш да върнеш от  сегашната  си поръчка още неща, ще платиш. Но ако направиш нова и не харесаш нещо, ще го върнеш за тяхна сметка.

# 502
  • Plovdiv
Момичета,някоя от вас поръчвала ли е от тези дънки да даде отзиви,изглеждат много добре
http://www.miniprix.bg/produkt/1024194/

# 503
  • София
С кисненето във омекотител и препарат за вълна не стана. Сега ще опитам с оцета? Моля за "рецептата", щото в нета рових, ама явно не ми се получава с търсенето... Embarassed Не съм поръчвала отдавна, че пренасочих финансите  Mr. Green
Ами аз на око сложих вода и оцет. Не знам точно пропорции. Киснах , после с первол и се разпъна , не на 100%, но доволно.

# 504
  • София
С кисненето във омекотител и препарат за вълна не стана. Сега ще опитам с оцета? Моля за "рецептата", щото в нета рових, ама явно не ми се получава с търсенето... Embarassed Не съм поръчвала отдавна, че пренасочих финансите  Mr. Green
Ами аз на око сложих вода и оцет. Не знам точно пропорции. Киснах , после с первол и се разпъна , не на 100%, но доволно.

Ето какво намерих аз: "Накисваш в разтвор на една част оцет към две части вода. Внимателно вариш
(newsm78) пуловера в този разтвор за половин час, изваждаш, разпъваш в нужната форма и оставяш да изсъхне върху равна повърхност."

Оцетът и изобщо киселината (може да бъде и кисело мляко) разтваря нишките на вълната. Към варенето обаче съм скептична, тъй като точно високата температура води до загубата на въздух в нишките на вълната, от което те се накъсват и свиват (т.н. филцване).

В нета можеш да търсиш още инфо под "reverse felting". Успех!

# 505
  • Стара Загора
Аз намирам лека прилика между тези 2 рокли Mr. Green
http://www.asos.com/A-Wear/A-Wear-Lace-Panel-Bodycon-Dress/Prod/ … t=3&clr=Black
http://www.miniprix.bg/produkt/1024529/

# 506
  • Пловдив
Момичета, ски екипите за деца отговаряха ли си или да взимам по-голям?
 Hug

# 507
http://www.miniprix.bg/produkt/1015694/ момичета ,чудя се на този гащеризон,този ли беше хубавия,изтъпях забравих марката,еврика колумбия ,кои са ски екипите

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 18:19 от galiabo

# 508
Момичета, имам едно въпросче-ако искам парите за върнат продукт по банков път, вътре в пратката ли да сложа документ с номера на банковата ми сметка или по имейл да изпратя данните? Благодаря Hug

# 509
Момичета, имам едно въпросче-ако искам парите за върнат продукт по банков път, вътре в пратката ли да сложа документ с номера на банковата ми сметка или по имейл да изпратя данните? Благодаря Hug
Банковата сметка се попълва във формата за връщане на продукт на сайта.там се пише и какво искаш да върнеш, по коя поръчка и т.н.Тук е описана цялата процедура:http://www.miniprix.bg/statics/index/pomosht

Общи условия

Активация на акаунт