Пазаруване от miniprix.bg - 12

• 61 119
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За този панталон поне 4 пъти съм писала и не само аз.
Отговаря на дънковата номерация, много приятен, еластичен, тънък. Талията е до пъпа - малко височка, но ми прибира всичко там...квото трябва Laughing
Поради високата еластичност може да се заложи и номер надолу. Идва слим, не като на модела и снимката. Аз нося дънки 32, от панталона взех толкова!
Още нещо?

Карамелена, мисля, че не е Бершка. Рязан е етикета, другите момичета споделиха същото Peace

# 601
БЛагодаря, този отговор ми трябваше!Значи не е това което търся.

# 602
  • София
Ms.Gorgeous, по дънковата номерация какъв EU размер e 36 и правилно ли са ми писали, че той е с талия 68 см?

# 603
  • София
Ms.Gorgeous, по дънковата номерация какъв EU размер e 36 и правилно ли са ми писали, че той е с талия 68 см?
Монако, 36 по дънковата си е 36. Не европейско 36, което отговаря на С, а по-скоро на ХХЛ.
Мисля, че са те подвели с този отговор, реално описанието в сайта е коректно Peace

Сега пак се качвах да гледам - от изрязания етикет е останало това - размер 32, дължина 32 Peace

# 604
Абе от минипри са абсолютни ____!!  Тия дни ми се мерна коментар, че преди намалението нещо си струвало еди колко си, а по време на намаление повече.  Shocked Сега влизам и гледам тениски, които съм си взела без никакво намаление сега по време на дамското намаление са на двойна цена!!!  newsm11

Тениски
 от 6,50 сега на 11.70 лв.
от 7,50 на 13,50 лв.
Формулата за това намление е: цената*2 и тогава -10%.
гледам някакава пола в харесвани от 17  на 15.3  Значи ще я чакам да стане 8.5 за да поръчам.  Close

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 15:37 от poulini

# 605
  • София
Е, намалението е 10%, не да е 50 Whistling
Все пак се възползвах от безплатната доставка Peace

# 606
  • София
Ms.Gorgeous, мерси. Значи и на техните отговори не може да се разчита. Истински хазарт си е пазаруването от тях, да улучиш размера... Иначе с това намаление в момента наистина цените са по-високи от преди намалението. Wink

# 607
  • Варна
За този панталон поне 4 пъти съм писала и не само аз.
................................
Карамелена, мисля, че не е Бершка. Рязан е етикета, другите момичета споделиха същото Peace

И аз съм писала за него. Мисля, че е Мехх, но не съм съвсем сигурна, защото всички етикети са изрязани, дори част от капсите са махнати. Rolling Eyes

и аз с отчет след месеци прекъсване,но не устоях на обувките:-) страхотни! обаче май ще се връщат,4е са ми големички...

vin4o заглеждам ги откакто ги пуснаха , даже онзи ден ги бяха намалили... Защо са ти големи, уголемени ли са или... и как са като ток ,извивка, че на ток хич не мога да ходя и последно синьото като на снимката ли е ?   bouquet

а бе не са уголемени уж- като см са точно,не ми се вадят но като стоя права и мога да пъхна пръста си отзад Embarassed може би,защото пръстите ми излизат напред. ина4е стелката е с нещо меко отдолу и са супер удобни. на кутията пи6е 95Е Simple Smile цветът е по-тъмен. въобще много,много ме е яд, даже сега търся някоя приятелка 37-номер да ги пробва и да видя има ли смисъл да поръчвам по-малкия.

Последно тези обувки уголемени ли са? vin4o, някоя приятелка мери ли ги?! Или пък някой друг да ги е поръчал?! Имам едни, моя номер в кошницата, та им се чудя. newsm78

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 19:36 от chockolina

# 608
chockolina заминаха при приятелка 37 номер,каза 4е са й заспали и мн удобни:-) така че сега дебна по-малък номер

# 609
http://www.miniprix.bg/produkt/79728/

Отзиви за тези обувки, че им се чудя,сложила съм ги в кошницата, че и мой номер Simple Smile

# 610
  • Варна
chockolina заминаха при приятелка 37 номер,каза 4е са й заспали и мн удобни:-) така че сега дебна по-малък номер

Ти всъщност беше взела 36 номер, нали правилно разбирам?!

# 611

Ти всъщност беше взела 36 номер, нали правилно разбирам?!

да-моят номер

# 612
  • Варна
Благодаря ти много! Hug

# 613
Здравейте,
Току-що направих първата си поръчка,но като се зачетох в коментарите ви вече се съмнявам дали съм уцелила номерата.Затова имам въпроси-как става връщането в случай на несъответствие ,за чия сметка е,в какъв срок после връщат парите?

# 614
  • Popovo
Здравейте.При анулиране на поръчка дали трябва да се обадя в сайта?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт