Пазаруване от miniprix.bg - 12

• 61 119
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Дами, темата за размени е друга.

# 631
  • Козлодуй
Има ли някой с върната поръчка,която да е приета този уикенд?Мойта и на приятелка от миналата седмица още си стоят със статус "изпрати" Twisted Evil

# 632
  • при моите любими
Aз имам. Изпратих я в петък.Вчера са си я взели от Спиди. Така че предполагам днес или утре ще имам ваучер.  Peace

# 633
  • Варна
Моята е изпратена на 28-ми, а от проследяването последното инфо е от 1-ви - Неуспешнa доставка. Явно не си взимат всички пратки Twisted Evil Както се очертава май ще почакаме още седмица докато си видим парите Crossing Arms
Някой получи ли мейл за намаленията?

# 634
...Някой получи ли мейл за намаленията?
Да.
12:00 - 13:00ч - 25% намаление на рокли
15:00 - 16:00ч - 20% намаление на обувки
20:00 - 21:00ч - 30% намаление на панталони и дънки

И аз върнах част от последната си поръчка миналия вторник. От 28-ми статуса ми в Спиди е "Връщане в офис РУСЕ" Crossing Arms, явно все още "получателите са в Румъния".

# 635
  • Варна
Ммм обувкиии Crazy Остана и да намалят "моите".
tortoise  bouquet

ПП: Ооо, чудо! Днес пратката ми е взета от Барбу.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 11:21 от farf

# 636
Здравейте,момичета искам да попитам следното,ако днес пусна поръчка от намалението от 12-13 ч под 40 лв ще ми бъде начислена доставка и довечера пусна още една поръчка от другото намаление и вече сумата на двете поръчки надвишава 40 лв,мога ли да ги слея и ще ми бъде ли добавена доставка.Малко объркано го написах,извинете.Но много ще се радвам ако някой ми каже.ХУбав ден

# 637
  • на земята
Nati_bg ,като поръчаш ще им пишеш съобщение във фейсбук или на емейла и те ще ти ги обедининят  Peace с една доставка  Peace

# 638
Много благодаря на отговора

# 639
Тази рокля http://www.miniprix.bg/produkt/93333/ преди намалението беше 11 лв, сега е 11,44лв  newsm78

А някой да има отзиви за нея?

# 640
То като гледах ,не само тази рокля,а много други преди намалението бяха по-евтини  Cry

# 641
  • София
Момичета, за пръв път получавам сума за връщане от Минито. Сега видях на PDF, че днес са ги изпратили. Но защо не пише банковата сметка, която съм им дала, а пише адреса ми и, че ще ги получа с наложен платеж? Това ли трябва да пише?

# 642
  • София
Момичета, за пръв път получавам сума за връщане от Минито. Сега видях на PDF, че днес са ги изпратили. Но защо не пише банковата сметка, която съм им дала, а пише адреса ми и, че ще ги получа с наложен платеж? Това ли трябва да пише?
така са им фактурите, не се притеснявай!

# 643
Я кажете, на тези имаше ли им нещо, да знам дали да дебна да ги намалят още или да ходя да си върша работата на спокойствие  Crazy

# 644
  • Козлодуй

ПП: Ооо, чудо! Днес пратката ми е взета от Барбу.
Според сайта на спийди и нашите са взети днес Peace
Дано са малко по-експедитивни с връщането на парите fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт