Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 073
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
И аз имах зацапване, но в 7г.с., пих няколко вида хапчета, за около 10-тина дни беше, никой не откри причина, умрях от страх! За щастие всичко завърши повече от чудесно!

Почивай си, пий си лекарствата. Но-шпа или папаверин изписаха ли ти? Ако не- питай дали може.

На около 14 дни закъснение чак се видя съвсееем мъничка точица.

# 106
Пия Дуфастон. Болката е поносима, не пия нищо за нея.

Благодаря за отговора. Моето не е зацапване, а повече. Дано спре скоро, дано имам късмет!

# 107
 fingerscrossed пожелавам ти го от сърце! Но - шпа не е болкоуспокояващо, а до колкото знам действа успокояващо на гладката мускулатура. Т.е. спита контракциите на матката, които се отчитат като болка.

# 108
Здравейте,да питам и аз нещо,ако съм правила секс на 28 януари,а овулацията ми е на 30 има ли възможност да съм забременяла?  newsm78

# 109
Здравейте,да питам и аз нещо,ако съм правила секс на 28 януари,а овулацията ми е на 30 има ли възможност да съм забременяла?  newsm78

По-вероятно е така да е станало. Сперматозоидите оцеляват 3 дни.
Успех!

# 110
  • София
Момичета, днес трябваше да ми дойде. Нямах търпение да изчакам до утре и си направих тест преди малко. Отчете една ярка черта и първоначално помислих, че е отрицателен, но после се вгледах и забелязах и втора, почти незабележима, дори не мога да кажа, че е в розов или червен цвят. За да съм сигурна, че не си въобразявам, дадох теста на мъжа ми да го разгледа. Първоначално не я видя, след това я забеляза, но не беше много ентусиазиран. Според него се вижда това, което трябва да се оцвети при наличие на бременност. Аз не съм разглеждала тест преди да го направя, затова се чудя дали е прав, или все пак имам, макар и незабележима, втора черта.

# 111
absolutpartystar,
тихичко честито, щом има дори и слабо оцветена втора черта си бременна, изчакай 48 часа и направи пак тест, вече сутрин с първа урина

# 112
  • София
Благодаря  Hug
Силно се надявам да е така. Не знам за тест след 48 часа, но май ще правя кръвен утре сутрин, ще полудея от вълнение. За колко време става един кръвен тест. Предполагам не трябва да приемам никаква храна преди да го направя?

# 113
Хихи, няма да питам кое поред детенце чакате? Отиди, аз правих само с големия, защото 2 черта почти я нямаше, за няколко часа излезе резултата или поне аз тогава проверих, иначе уж на гладно, но аз не можех да не ям и бях хапнала, пак отчете, спокойно само, много приятни моменти са това, изживей ги пълноценно  Hug

# 114
  • София
Ооо, питате, не питате, казвам си веднага - първо дете ще е и за двамата, затова съм толкова развълнувана.

# 115
Успех утре тогава, стискаме палци, макар че за мен си поне 99 % бременна newsm10

# 116
  • София
Аз до 99% не съм стигнала още, но от няколко дни съм на 80% и без да съм си правила тестове. Дано да е така Praynig. Ще докладвам утре след като излязат резултатите, стискайте ми палци  Hug

# 117
При мен развръзката беше фатална.
За съжаление, кръвотечението е било поради аборт.

Днес направих отново кръвен тест, ЧХГ е спаднал до 200 (в петък беше 713).
Аз и съпругът ми го отдаваме на вируса който прекарах.
Нямах време да се зарадвам и сме в изходна позиция.
Ако има нещо положително е че седмицата е твърде ранна - 5-6 г.с. и че организмът сам ще се изчисти.

На всички видели двете чертички - честито и се пазете!

# 118
  • София
detelina73, много съжалявам. Надявам се скоро отново да видиш две черти  Hug

# 119
[Здравейте на мен трябва да ми дойде на 18.02.2013г.  Но се опасявам да не съм бременна гърдите много ме болият  а е рано да ми дойде яйчниците също имам придърпване в корема,в стомаха ми все едно ми забиват нож. И се чудя дали да си направя тест вие какво ще кажете.Благодаря предварително  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт