Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 072
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
ЗДРАВЕЙТЕ искам да ви споделя моята радост с вас,направих си тест и какво да видя EFP  много съм щаслива,но и малко се претеснявам защото нямам никакви признаци за бременост нито напрегнатост в гардите нито нищо,моля ви пишете нормално лие това,и кога можеби ще ги имам тези признаци Cry

# 91
adelina32, честито! Hug Спокойно за признаците, като цяло е рано, а и може и изобщо да не се появят. Отиди след няколко дни на лекар, за да диагностицира бремеността и да си спокойна.

# 92
Adelina32,
честито там където има 2 черти, след 9 месеца има и бебче, хайде ела в октомврийки, всичко ще е наред  Hug

# 93
Благодаря ти много  Hug ,и аз така мисля след някои ден да отида на лекар за да съм по спокоина

# 94
adelina32, най-добре е след 2 седмици закъснение да се посети лекар.
За признаците - моите се появиха след 3тия м. Crazy . Преди това НИЩО.

Лека и спокойна бременност и прекрасно бебче накрая!

# 95
Благодаря и аз ще чакам октомври с най голямо нетарпение  Grinning

# 96
Благодаря Simple Smile

# 97
  • София
Здравейте отново! Днес ми се появи някакво розово зацапване. Трябва да ми/не ми дойде в неделя по принцип. Нормално ли е това? Притеснено ми е.

# 98
  • В сърцето на любимия човек
Съвсем възможно е да е начало на цикъл, все пак става дума за 2 дни по-рано, не мисля, че е притеснително. На мен често ми се случва ден-два по-рано да ми зацапа кафеникаво, но при мен е от нисък прогестерон.
Ако при теб не тръгне цикъл до ден-два, а зацапването продължи, може да се консултираш с гинеколог.

# 99
  • София
Това е, че имам 80% съмнения за бременност. През последната седмица с тялото ми се случват необичайни неща. От нетърпение онзи ден направих тест за бременност, който беше отрицателен, естествено, но все още си имам съмненията. Възможно ли е да е имплантация? Овулацията ми беше на 20-ти

# 100
  • В сърцето на любимия човек
Ако си сигурна, че овулацията ти е била на 20-ти и до утре не "цъфнеш" направи един тест с първа сутрешна урина.
Иначе мога да ти кажа, че по мои наблюдения 80-90% от бременните във форума не са имали имплантационно зацапване. Общо взето то се разпространява като мит за успокоение из бебеправещите момичета - всички знаят, че може да го има, но са малко тези, които са го виждали, даже и от успелите. Моят съвет е да не се възлагат големи надежди на него и да не се вглеждаме прекалено много. Когато се случи все някога ще разберем , че сме бременни, нали  Mr. Green Е, някои разбират в родилното, но тези случаи са редки  Hug

# 101
  • София
Ами не съм правила тестове за овулация, но имайки предвид споменатите промени в тялото ми, за които не мисля, че са ПМС, взех, че я изчислих с един онлайн каклулатор и се оказа, че тогава и ден предварително сме правили секс. Не мисля, че си внушавам симптоми, защото те се появиха и аз чак след това се поинтересувах. Направо луднах от нетърпение  Crazy

# 102
Здравейте момичета и от мен.Искам да Ви кажа и на мен какво се случва.От декември месец се опитваме с моя годеник да правим бебе,но цикъла ми е нередовен.Ноември ми дойде на 21.И знам от какво е.Опитвам се да бъда спокойна,но незнам как да стане.Просто,защото баща ми почина ноември месец.И така...този месец улучихме овулацията,както е изчислена(М ми беше на 16.01.13г),но днес съвсем леко розово ми се появи и незнам какво да правя.А и 3 години съм пила противозачатъчни с прекъсване естествено и съм ги спряла от година и нещо.Моля помогнете ми, незнам какво да си мисля вече.

# 103
  • София
Кога трябва да ти дойде? Стискам палци да е станало  Hug

# 104
Момичета, моля ви имам нужда от съвет. Не знам къде да обясня случващото ми се.

Последният ми цикъл започна на 22.12.2012. Датата на овулацията ми е била на 6-7 януари. Седмица след това имах болки от към десният яйчник (тръба). Нямах търпение, направих два теста дни преди 22.01 (датата на цикълът ми) и бяха отрицателни. В крайна сметка Преди 2 седмици видях  втора бледа черта, в деня на очакване на цикъла също.

Запазих си час при гинеколога ми, падаше се 9 ден след закъснение. По календар се падаше 5 г.с. и 4-5 дена. В матката ми той не видя нищо. Видимо спокоен каза да отида след няколко дни. Тръгнах си много притеснена. В дните преди прегледа се борех с вирус вкъщи, в няколко последователни дни ме болеше гърло, на следващия имах хрема като водопад а на третият температура. С негово разрешение приемах Ефералган и Парацетамол.

Ден след прегледа започна кървене, започнах да приемам Дуфастон. Няма болки, но кръвта не спира да капе. Вече 24 часа. Още същия ден пуснах кръвен тест - ЧХГто ми беше 713. В понеделник ще пусна още един - контрола. А кръвта си капе ли капе, сякаш по-рядка от менструалната, но се чувствам точно като в цикъл. Болките не са остри.

Много съм притеснена, подтисната и в безизходица.

Четох какво ли не за аборти, извън маточна бременност и цветна бременност. Дано се окаже най-малкото зло.

Общи условия

Активация на акаунт