Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 066
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Що ми се струва, че не те е опазил,  защо се пазихте два месеца, заради аборта ли и сигурна ли си че той те е пазил, защото аз подозирам друго  Wink. Интересно ми е на ехографа коя седмица ще излезе, в коя седмица беше аборта?

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 14:32 от Звезден^Прах

# 76
Момичета, моите терзания продължават. Направих си тестчето на 25.01. с втора бледа черта, зацапа ми в следващите два дни и сега вече няма нищо.Притеснява ме, че направих нов тест на 27.01. и днес още един, но чертичките не стават по-ярки. Това означава ли, че нивото на ЧХГ не се покачва?! Друго- преди положителния тест имах по-ярко изразени симптоми, просто усещах  някаква "плътност" долу ниско в корема, само така мога да го определя. От 25.01. насам като че ли вече не се усещам бременна. Това с липсата на симптомите съвпадна с приема на Дуфастон, възможно ли е той  да ги е притъпил.Кръвен не мога да пусна, защото доста се охарчихме тоя месец, а сме пред заплати. Пък и предполагам че трябва да пусна два кръвни с 48 часа разлика, а това съвсем ще удари семейния бюджет. Кажте моля ви какво мислите, случвало ли се е на някой за 5 дена да не му стане втората чертичка по-ярка?

# 77
има ли втора чертичка дори и бледа има и бременност със сигурност,не се претесняваи

# 78
Еми какво да ви кажа... около две години се пазим по този начин и до сега не е имало проблем... абортът беше в началото на 6 г.с.... тогава беше планувано и желано... тогава докторката ни посъветва да изчакаме поне 3 месеца, да се нормализират нещата, защото сама се изчистих... от тогава пия огестан за жени които искат да забременеят и в него има фолиева киселина и още един куп работи... сега ня newsm51 newsm51 newsm51мям търпение да дойде утре за 2ри кръвен и после на доктор... май наистина не сме се опазили Embarassed благодаря ви за подкрепата Hug

# 79
  • София
Здравейте пак. Аз към моите болезнени и подути гърди искам да добавя и леко гадене, киселини и температура 37 без да се чувствам отпаднала. А базалната, която премерих беше 37.6. Моля коментирайте, защото за първи път меря БТ

# 80
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте пак. Аз към моите болезнени и подути гърди искам да добавя и леко гадене, киселини и температура 37 без да се чувствам отпаднала. А базалната, която премерих беше 37.6. Моля коментирайте, защото за първи път меря БТ

Спази ли правилата при мерене на БТ - тя се мери сутрин, веднага след събуждане, без да се мърда и след не по-малко от 3 часа сън?

# 81
  • София
Ами не, не съм ги спазила, защото не знаех, че е от такова значение. Може би утре сутринта ще го направя правилно. Като цяло големи ли са измененията когато не я мериш сутрин след сън?

# 82
Дано да е това което искаш  Praynig.кога трябва да ти дойде цикъла.

# 83
Разликата е ОГРОМНА. Все едно да си сравняваш пулса в спокойно състояние и след като си бягала.Ако не се спазят правилата изобщо не може да се говори за Базална температура, тъй като от движенията тялото се затопля и вече говорим за обикновена телесна температура. Базална температура означава температура на тялото при абсолютен покой. Единствено тя има значение при построяването на графики.

# 84
  • София
Благодаря за разяснението, утре ще го направя по правилния начин. Иначе не чакам лелката в неделя. Ако не дойде, ще си направя тест още в понеделник. С това моето нетърпение вече се чудя дали не е рано за кръвен тест и дали ще са коректни резултатите ако си направя такъв утре.

# 85
Погледни на 1-ва страница - там е описано кога се правят тестовете и сама може да прецениш дали е рано или не  Peace

# 86
  • София
Прочела съм я, но на други места има информация за 7 дни, така че не знам коя е по-достоверна. Факт е, че колкото повече се изчака, толкова по-високи ще са нивата на ЧХГ, но все пак нямам търпениеееее  Crazy

# 87
Здравейте, момичета   bouquet

Включвам се при вас, тъй като през последните 5 дни имам странни симптоми - изключително изострено обоняние, като даже малко по-силните миризми направо ме задушават, не мога да дишам, сякаш и най-малката миризма ми се набива в носа. Освен това чувствам леко замайване на моменти, много ми се спи, всички дънки или дълги якета имам чувството, че ме стягат, задушават и ми пречат, усещам нещо като придърпване ниско в долу в корема и най-малкия рязък шум направо ме кара да подскачам от стрес.
Разбира се първата ми мисъл беше, че може да съм бременна, но си направих вече 2 теста, единия от които тази сутрин - Шуър Чек, като и двата са отрицателни.... или пък са симптоми за някакво заболяване newsm78

Проблемът при мен е, че ми липсва цикълът - провеждали сме лечения, които даваха само временни резултати и после пак изчезваше. Към момента пия Метфогама и не ми е идвало от повече от 4 м., но докторът каза, да си чакам - когато дойде...

# 88
Деси, заминавай направо на лекар, с тоя резултат и сърчице ще чуете, поне в 6та седмица си, няма смисъл от въоти кръвен, те се правяр до ехографа или след него ако има съмнение. Още днес заминавай на лекар няма какво да чакаш и по вай фолиевата  Wink

# 89
Не исках да коментирам в новата тема,но да кажа какво стана. Понеже не ми дойде с цялото си нахалство се натресох в клиника за ранно диагностициране на бременност с идеята,че ще ме изгонят,тъй като теста с урина пак ще е минус. Разбрах за нея съвсем случайно от приятелка.ЛЛ така и не ми направи кръвен тест. Тук в Англия ако си бременна например,каквито и оплаквания да имаш,задължително е заради бременността. Даже и да им обясняваш,че и преди си имал оплаквания,не важи. По-лесно им е така. Същото и като кърмиш. Това,че цикъла ми е бил нормален няколко месеца,не важи. Както и да е.
Та в клиниката се оказа,че теста бил положителен за моя изненада. И тогава благоволиха да ми пуснат кръв и да ме видят с вагинален ехограф (не съм сигурна как се казва джаджата). Та резултата пристигна сега. В писмото пише,че според стойностите на бета ЧХГ и прогестерона наскоро съм направила спонтанен аборт.
П.П. Лекарката ми обясни,че понякога при извънматочна бременност тестовете също могат да не отчетат бременност. Така,че ако не ви идва и теста е отрицателен,винаги си имайте едно на ум.

Общи условия

Активация на акаунт