Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 051
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Дано да е отчел грешно  Praynig.Много се надявам да съм бременна.и гърдите така ме болят. #Crazy

# 61
Вземи си тест и го направи сутринта с първа урина.

# 62
  • София
И моите ме болят, не се издържа. Нямам търпение да мине още седмица, за да си направя тест.

# 63
Момичета, изчаках 48 часа и направих нов тест, положителен  Hug

# 64
  • В сърцето на любимия човек
Честито на всички видели положителни тестове   bouquet

преди няколко дена си направих тест за бременност оказа се положителен, последно ми дойде на 24.12.2012г. на 24 този месец отидох на лекар нищо не видяха. Днес си направих кръвния тест нивото е 540.0. Рано ли е още да се вижда на УЗ ехограф? коя гестациона седмица съм и кога може да се види плода? Да спомена само че на шести срещу седми съм била в овулация и тогава се случи онова........... Също така вечер ми се появяват болки в гърба, нормално ли е? Моля кажете ми!

Вихра - много е рано да се види все още плоден сак. Той се вижда най-рано когато ЧХГ достигне 1000 единици. Най-добре е 48 часа след първия кръвен тест да направиш още един в същата лаборатория. ЧХГ обикновено се удвоява средно за 48 часа. Така ще си спокойна , че всичко е наред. Болките в гърба, кръста и гърдите са обичайни, стига да не са нетърпими. Опасно е прокървяване. Гестационните седмици се изчисляват на базата на последната менструация и размера на плода (при някои жено овулацията е късна и от там има разминаване).
Пожелавам ти всичко да е наред   bouquet

# 65
Здравейте, не знам дали въпроса ми е за тази тема, но не намерих друга подходяща. По същество - с приятеля ми правим опити за бебе, последната ми менструация започна на 01.01. Още не ми е дошло, гърдите ме болят все едно ще ми идва. Преди два-три дена правих тест - отрицателен е. Сега чакам да ми дойде и ако ми закъснее пак ще си направя друг тест. Проблемът е, че ми никне мъдрец и от 1-2 дена ме боли. Не е нетърпимо, но си е болка (мисля, че ми се е образувала торбичка). Въпросът ми е мога ли да отида на зъболекар без да съм сигурна дали съм бременна. Т.е. ако съм, и ако зъболекарят ми сложи някакво лекарство дали няма с нещо да навредя на бебето. Или да изчакам още няколко дни и когато съм сигурна в състоянието си (дали съм бременна или не), тогава да отида при зъболекар?

# 66
  • В сърцето на любимия човек
shainis - отиди на зъболекар и кажи , че опитвате за бебе. Има подходящи упойки и лекарства, бременните също ходят на зъболекар  Peace

# 67
Благодаря, пънче-мънче, знам, че и бременните ходят и им слагат по-леки упойки, но тъй като състоянието ми все още е "неопределено" , се надявам, като му го кажа, да не ме изгледа странно Simple Smile

# 68
Честито Гоко  Hug

# 69
  • София
И от мен честито  Hug

# 70
Честито и от мееннн.:p

# 71
Здравейте,

Следя ви от мнооого време... даже един път успях да се включа - за жалост магията приключи със спонтанен аборт Октомври 2012. Та ситуацията сега е следната:
Последния ми цикъл беше на 28.12.2012. По принцип с приятелят ми планувахме да се пробваме пак февруари 2012 и поради тази причина се пазим (с прекъсване и точно 3 пъти секс след като ми свърши този месец). Обикновено цикълът ми е адски редовен и винаги ми идва преди датата. Да, но този път не стана така. Вярно, подложена съм на доста голям стрес в работата, но това никога не ми е влияело дори и промяна в климата. Вчера вечерта не издържах и просто от любопитство си направих 2 теста от различни марки (за моя огромна изненада и двата почти моментално отчетоха положителен резултат #Crazy ). Днес сутринта си пуснах и кръвен, чийто резултат е 4331.56 на 33ти ден от цикъла. Моля, не ме мислете за луда или че не искам да повярвам, но наистина е изключително странно предвид, че предния истински опит завърши със спонтанен аборт, а сега плувците не са били в мен (100% според приятеля ми) и да давам положителен резултат. Аз адски много искам бебе и ще съм супер щастлива ако е така, но наистина в случая не вярвам. Моля, споделете мнение, защото се побърквам...
Само да кажа, че в четвъртък (след 48 часа) ще си пусна пак кръвен и в петък съм на лекар. Мисля, че съм направила всичко каквото бихте ме посъветвали, но все пак имам нужда от мнение...

# 72
  • София
Има вариант. Винаги има сперматозоиди и в смазката. Пожелавам ти този път всичко да е наред  Hug

# 73
  • Лондон/Пловдив
Много висок резултат , и утре да идеш ще се види . Аз знам ,че мад 1500 се вижда скачени, ембрио. Пожелавам ти всичко да е наред този път и ревящ финал.

# 74
Деси, освен тихичко честито и много, много спокойна и щастлива бременнос, завършила с прекрасен плачещ възроп, друго не знам какво да ти кажа Hug Hug Hug .

Дано, дано, дано всичко е наред този път!
Пиеш ли фолиева киселина?

Общи условия

Активация на акаунт