Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 045
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Ако утре няма М пусни си кръвен. Или изчакай 2 дни и повтори домашния тест.
Много стиснати палчета!!!

# 46
zdravei te na vsi4ki,iskam da popitam moje li da sam bremena bez nikakvi priznaci,da bada po tochna tsikalat mi beshe na 29.12.2012 god. i trqbvashe da mi doide dosega zashtoto vinagi mi idva s 2-3 dena po rano ot datata,a oshte go nqma,i nqmam tarpenie da razbera no i se pretesnqvam zashtoto nqmam nikakvi priznaci za bremenost osven ot vreme na vreme poluchavam svetovartej,i nai mnogo koeto me pretesnqva che ne oseshtam nikako naprejenie v gardite vsichko e OK,molq vi pishe neshto ako znaete vazmojno lie da sam bremena ili neshto drugo e Cry

# 47
  • В сърцето на любимия човек
adelina32 -  писането на кирилица във форума е задължително. Ползвайте кредор-а горе в дясно от името. Освен това щом имате вече закъснение - направете тест и нещата ще се изяснят.
Успех   bouquet

# 48
Благодаря

# 49
но възможно ли е без признаци,поне в гърдите ако имах някакво напрежение щях да съм по си горна,а за тест мисля да изчакам поне още 2-3 дена

# 50
adelina32 здравей!напълно възможно е да си бременна,но както казва пънче-мънче за по-голяма сигурност си направи тест.а що се отнася до признаците-може да имаш ясно изразени,а може дори да не се появят такива до определен момент.Пожелавам ти да си бременна и да споделиш скоро хубави новини!   bouquet

АААААА при мен мили момичета М е на лице  #Cussing out Laughing така че борбата остава за следващия месец,но тогава ще е без мерене на темп,бля-бля и всякакви взирания в каквито и да било признаци,а дотогава ще продължавам да чета и да бъда полезна !!!! Хубав ден Hug

# 51
Благодаря ви много,дано в най скоро време ви съобщя хубавата новина ще изчакам още 2/3 дни и ще си направя тест Simple Smile

# 52
  • София
Здравейте и от мен. Присъединявам се към редицата на очакващи две черти. Цикъла ми започна на 6.01, последните няколко месеца твърдо е закотвил 28 дни. Според един фертилен календар в нета, О е трябвало да бъде на 20-ти, а ние правихме секс и на 19, и на 20-ти. Не си следя О по принцип, но вчера проверих кога е била, защото от 2-3 дни гърдите ми са подути и болезнени, но не като пред цикъл, а повече. Също имам и леки болки от време на време ниско в корема. За тези 2-3 дни имаше няколко случая да ми се завие свят и да се задъхам без причина. Още не съм взимала тест, защото няма смисъл, трябва да ми дойде на 3-ти, но се интересувам дали по-скоро съм бременна или по-скоро не съм, защото днес се събудих едвам говореща, схваната в раменете и с храчки. Явно съм настинала и не искам да навредя на евентуалното бебе с лекарства.

# 53
  • Бургас
absolutpartystar, на този етап никой не може да каже дали си бременна. Твърде рано е и за тестове, и за симптоми. Пий парацетамол, ако те притесняват лекарствата Peace 

# 54
Здравейте и от мен,

не съм начинаеща, вече имам 2 страхотни деца, но вчера правих тест SureCheck и за първи път ми показа ясна една черта и замацване. Бях го оставила в спалнята на прозореца и днес отивам и надникнах и се ококорих - 2 черти, много ясни. Възможно ли е при този резултат, дори отчетен след 24 часа почти, да не съм бременна? В упътването на теста пише да се счита за невалиден резултата, ама сега ме гложди едно любопитство? А има време до закъснението ми, правих тест защото ми се появи някакво напрежение ниско долу, а и мм каза че е сигурен в резултата ...та да чакам ли или да правя пак тест? Дилемата е тази Praynig

# 55
  • В сърцето на любимия човек
ГоКо - повтори теста с първа сутрешна урина. Този тест в момента е невалиден. Надявам се да сте успели  щом го желаете Peace

# 56
  • София
Да, зная, но все пак имам някакво странно усещане. Надявам се да не си внушавам като при първия ми опит  Mr. Green, но съм убедена, че гърдите ми не са както по принцип.
ГоКо, теста би трябвало да ти е невалиден. Изчакай да ти закъснее и направи нов.

# 57
здравеите
 момичета.малко ми е глупав въпроса но искам да попитам как болят
гърдите при бременност.моите са мн надути и имам чувството че са на буци
 и имам една пареща болка.днес трябваше да ми доиде но не ми доиде и си
направих тест.отрицателен.възможно ли е теста да отчете грешно или още е
 рано за тест.благодаря предварително

# 58
  • София
Възможно е да ти отчете грешно, особено толкова рано. Всичко зависи от нивата на хормоните в крайна сметка.

# 59
преди няколко дена си направих тест за бременност оказа се положителен, последно ми дойде на 24.12.2012г. на 24 този месец отидох на лекар нищо не видяха. Днес си направих кръвния тест нивото е 540.0. Рано ли е още да се вижда на УЗ ехограф? коя гестациона седмица съм и кога може да се види плода? Да спомена само че на шести срещу седми съм била в овулация и тогава се случи онова........... Също така вечер ми се появяват болки в гърба, нормално ли е? Моля кажете ми!

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 21:22 от vihra_spasova

Общи условия

Активация на акаунт