Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 045
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
heilie
Добре де,защо на някой момичета им показвало още на парвата седмица след Овуто им.Как толкова бързо ще се отдели въпросния хормон че да покаже толкова рано положителен тест  Simple Smile

# 31
  • В сърцето на любимия човек
Моля обърнете внимание на графиката от първа страница на темата, на поясненията преди това, относно кога се правят различните тестове, както и на информацията, която трябва да съдържа въпросът ви.

heilie
Добре де,защо на някой момичета им показвало още на парвата седмица след Овуто им.Как толкова бързо ще се отдели въпросния хормон че да покаже толкова рано положителен тест  Simple Smile

Зависи от чувствителността на теста, както и от организма на жената и дали бременноста е едно- или многоплодна. При някои жени ЧХГ нараства по-бързо, отколкото при други. Затова на повечето тестове пише, че е препоръчително да се направят най-рано на деня на очакваната менструация.

# 32
пънче-мънче
Какви са тези забележки които ми правите постоянно???Да ми казвате какво трябва да съдържа  въпроса ми !!!
Тази тема не е ли за момичетата които имат съмненеие че са бременни и да си обменят опит и инфо??????И след като си мислите че сте дали достатъчно инфо,тогава защо изобщо да си пишем тук?!!!

# 33
  • гр.София
heilie
Aми ФИФИ,този ти въпрос е коментиран хиляди пъти,и ако беше обърнала внимание на 1ва страница,както ти писа пънче щеше да имаш отговор и темата няма да е пълна с изказани вече неща.Знам че гориш от очакване,и много добре разбирам че мечтаеш за колкото се може по-бърз и положителен отговор,и че самото нетърпение те кара да задаваш всякакви въпроси,но има някои неща,за които е помолено в началото на темата.Успокой се,още малко ти остана..утре ще бъде твоят ден,наистина вярвам в това.А пък ако не ти се чака си направи едно тестче днес,като имаш едно наум че може и да е раничко   bouquet

# 34
Всички сте много компетентни  smile3501
Айде да ви кажа довиждане !

# 35
Не съм отправяла забележка към никого, а обърнах внимание на информация, която може да бъде полезна за всички списващи тук. Темата е създадена, за да помага с полезна и систематизирана информация, и да събере на едно място всички момичета с подобни съмнения, тъй като преди това всяка седмица се създаваха поне 2 теми, съдържащи същите въпроси. Това предизвикваше много често не до там любезни отговори, ако желаете може да разгледате архива, за да се убедите.

FIFI-81 - На вашият въпрос съм отговорила след цитата  Peace

Що се отнася до писането на кирилица, за което наистина отправих забележка по-рано, то е задължително условие във форума и ако не апелирам аз за спазването на правилата, то ще го направи модератор. При системно нарушаване на правилата на форума, модераторите имат право да санкционират потребителите, а никой не желае това да се случи. Ето защо не виждам причина да е сърдите, тъй като всичко което правя е с цел да помогна на потребителите.
Моля тези от вас, които по една или друга причина не са се запознали с правилата на форума, да го направят, за да не възникват недоразумения.

.:: ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите! ::.

Моля в темата да бъде запазен добрият тон!Б лагодаря за разбирането!

# 36
здравейте мили дами, не знам дали това е подходящата тема да попитам но пък малко се притеснявам и искам да ми подскажете нещичко каквото вие знаете... значи аз по принцип нямам редовен цикъл и точно за това ходих на доктор а той ми каза -трябва да ти направим изследване на хормоните  ... ок направих го и се оказа ,че мъжкият хормон ми е в повече .После доктора ми каза трябва да се лекуваш с хапчета когато ти дойде от първият ден на цикъла ..ок купих ги и тях .И сега чакам да дойде но уви не идва има признаци ,смисъл че усещам болка в гърдите после долу едва ли не всеки ден чакам.Мина седмица и аз чакам но днес реших да си направя тест просто от любопитство и теста ми показа - втората чертичка бледа ... аз съм се премерила ,че няма как да стане сега това защото нали ще се лекувам и не може да  стане , но не знам в случая дали съм бременна или не ?

# 37
Щом има втора чертичка, макар и бледа - теста е положителен. Ако искаш може да качиш снимка, за да го видим.
Най-сигурно е да се направи кръвен тест - там грешка няма  Peace

# 38
Хайде dudinki прави теста вече , че чакам резултата:)

# 39
ох благодаря ами снимах сега снимка но не знам как да вмъкна тук в случая е много бледа и аз затова се питам ...

# 40
Може да качиш снимката в prikachi.com и да дадеш линк към нея.

# 41
Цикъл-няма
Температура-36.6
Тест-отрицателен
Разочарование-голямо
Животът-продължава
успех на всички следващия месец
и последно-този път няма да пренебрегвам отново темите и ще бъда с всички ви!
ииииии надежда все още има,защото още М не е дошла  Praynig Praynig    bouquet благодаря ви момичета   love001 че сте с мен

# 42
На мен теста ми се появи бледа чертичка на 4 ден след закъснението и то на силно чувствителния Simple Smile а за тази температура , да ти кажа вече я отричат като стар метод т.е. нищо не се знае :*

# 43
Jolina Boris както казваш ти и бебе-таткото  Heart Eyes за този тест може би беше рано днес,но има още надежда,след два дни,ако М я няма ще си направя още един,а все пак днес е денят на М.....много ти благодаря за подкрепата  Hug

# 44
ааааам,аз пак имам температура и пак ме боли коремчето,даже не бях и гладна много много днес и ми е едно такова отпуснато и замаяно,та не знам....ама теста си беше отрицателен все пак  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт