Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 045
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета искам да ви попитам нещо и ще ви бъда много благодарна ако споделите мнение.Преди няколко дена бях на доктор и там казаха че имам киста но цикъла ми закъснява до сега не ми се е случвало цикъла винаги ми е бил редовен.С приятеля ми работехме за въпроса за бебе тогава бях в Овулация и пиех Дуфастон възможно ли е закъснението да се дължи на това да съм бремена 

# 16
  • гр.София
Закъснението може и да е от кистата,но има надежда и за бременност,нищо друго неможеш да направиш освен един тест  smile3521 Дано да има желаният от теб резултат,успех Simple Smile П.п. dudinki,нямам търпение да разбера твоя резултат,стискам палци за 2 черти,както и на всички очакващи момичета  Hug

# 17
За първи път си мерих днес базалната Т,беше 37,2  Sunglasses.Незнам вече какво да мисля.От няколко дни започнах да пия като луда вода,иначе пиех по 2 чаши на ден.А другото което ме тормози много е че като си сваля сутиена усещам такава тежест че все едно гърдите ми ще се праъснат  Laughing

# 18
mariq13 ох,Мария не знам какво да ти кажа мила,мисля си че ще се пръсна,а може и да остана много доволна от видяното тези дни и аз си стискам палци Simple Smile
ФИФИ-това е добра новина ми се струва,аз пък ям много кисело мляко и студени храни,а преди заради купищата диети,които спазвах почти ми се гадеше от киселото мляко,а сега присъства на всяко ядене Simple Smile...така че дръж фронта до 28  Hug и тогава дано на теста да има заветните две черти  EFP preggo

# 19
  • гр.София
Още малко остана,само няколко часа dudinki ,утре сутринта с първото кафе ще вляза тук за да разбера (хубавата) новина,а и щом БТ не е паднала днес..  Heart Eyes .А на всички чакащи ,ще кажа докато не им дойде М.да мислят положително и само хубави неща,за да ги привличат към себе си..  Hug и се моля за положителните ви тестчета,защото др.месец и аз ще имам нужда от вас   bouquet

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 21:26 от mariq13

# 20
много е надявам да е защото съм бремена и преди са ми намира ли кисти  съм била на хапчета но цикъла винаги ми е бил редовен ще поизчакам още малко и ще направя теста за бременност

# 21
А я кажете ?! Вярвате ли на това което казват че бременните не трябва да се подстригват?Не мисля че има някаква логика в това  Flutter

# 22
  • гр.София
rusokoskata7 ,ако имаш закъснение и е имало целенасочени опити,няма за какво да чакаш.Взимай едно тестче утре и го направи,иначе няма как да разбереш,а..и да споделиш резултата  Simple Smile

# 23
А я кажете ?! Вярвате ли на това което казват че бременните не трябва да се подстригват?Не мисля че има някаква логика в това  Flutter

Поверието е че ако се подстригваш докато си бременна, ще му отрежеш пишката на бебето Joy Joy Joy

И се подстригвах, и с пишка се роди, пу-пу! Laughing

# 24
Русокоска, закъснението може да се дължи и на кистата и на бременност. За да изключиш или потвърдиш последното си вземи един тест и провери. Колко дни ти закъснява Ц?

Фифи, суеверия за бременноста и за отглеждането на бебето има колкото искаш. Можеш да прочетеш още тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4255  Hug

# 25
Фифи, това с внезапната жажда при мен беше симптом на бременост. Стискам палци и при теб да е така.

# 26
мария благодаря ти,ще си моята виртуална подкрепа Simple Smile  Praynig Praynig Praynig Praynig
ако не утре,то другия месец,а и този път се заинтригувах,защото усетих странни болки,температура,храни и затова и станах по-активна във форума,но и да не съм бременна няма да съжалявам Simple Smile Stop Heart Eyes

# 27
Аз пък имам същото усещане все едно ще ми дойде  Embarassed
Иначе си имам някой симптоми на бременност...
Утре трябва да ми доийде по принцип,незнам ако си направя един тест дали ще отчете нещо???...или да чакам евентуално ако ми закъснее?

# 28
FIFI, на мен на 2дни закъснение ми беше много, много бледа чертичката, почти сигурна съм, че ако бях направила тест преди закъснението нямаше да отчете. Изчакай, още малко остана Hug .

Силно стискам палци! Praynig

# 29
Aз си правих един тест на 9 ден от Овуто ми,но отчете отрицателен,но просто така си го направих  Sunglasses
Лошото е че ПМБ са същите когато си бременна и се бъркаме мн често,а единственото което ни остава е търпението и вярата,даже тестовете не показват правилно  Flutter
А ти dudincki имаш ли главоболие ,щото на мен мн ми тежи главата последните три дена

Общи условия

Активация на акаунт