Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 158
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря много на всички, днес ходих и на кръвен и се потвърди....бременна съм  newsm44 newsm44 newsm44. Пожелавам на всички скоро да видят втората черта EFP, ще стискам много палчета.

# 331
  • Пловдив
Страхотна новина, onvivianewsm53 Честито и лека и спокойна бременност ти пожелавам! Дано да дадеш старта на все повече такива щастливи новини!

# 332
Благодаря много на всички, днес ходих и на кръвен и се потвърди....бременна съм  newsm44 newsm44 newsm44. Пожелавам на всички скоро да видят втората черта EFP, ще стискам много палчета.
Тихичко честито. Леко и безпроблемно бременеене.  Hug Hug Hug

# 333
Е моите съмнения приключиха тази сутрин  Cry гадината ме споходи най-нахално.Продължаваме с опитите и следващият месец.Успех на всички в бебеправенето и лека бременност на всички бременеещи Simple Smile

# 334
за повече червени чертички,успех на всички, които ги очакват. Simple Smile

# 335
Момичета имам нужда от вашата помощ.Знам че не сте лекари но да се консултирам с вас.Закъснява ми с 5 дена,постоянно ми се гади а вчера имах киселини боли ме корема ниско долу.Не съм бременна сега си направих тест и е отрицателен.Не са ми подути гърдите и нямам  болки.На какво ви навява това?Утре съм на лекар но съм много притеснена да не е нещо сериозно. :-{

# 336
Спокойно и не се шашкай Simple Smile ако не правеше опити за забременяване и ти закъснееше едва ли
щеше да се шашкаш толкова или пък да отидеш на лекар Simple Smile

# 337
  • гр.София
Dudinki  Hug  Hug  Hug хайде,направи ли тестче..
А и БТ е височка,за ден в който чакаш М.,стискам палци(нали си знаеш) и чакаме резултат,дано да е най-хубавото  Praynig

# 338
хей,здравей Simple Smile няма я още лелката,днес темп. беше 36.5,но още не сам правила тест,а иначе е 2-ри ден от закъснението  ooooh! но не знам,нали ти споделих,че не сме били активни този м.
благодаря ти за подкрепата  Hug

# 339
хей,здравей Simple Smile няма я още лелката,днес темп. беше 36.5,но още не сам правила тест,а иначе е 2-ри ден от закъснението  ooooh! но не знам,нали ти споделих,че не сме били активни този м.
благодаря ти за подкрепата  Hug

Когато аз забременях, точно този месец с моя мъж се засякохме само... 3 пъти Blush . Ама ей, на! Порастна човечето Heart Eyes .

# 340
нали,ще изчакам още малко и сега както си пиша сигурно утре ще дойде  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и пак ще се разочаровам,но това е божа работа.ако до петък не дойде ще си направя тест ммм

# 341
нали,ще изчакам още малко и сега както си пиша сигурно утре ще дойде  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и пак ще се разочаровам,но това е божа работа.ако до петък не дойде ще си направя тест ммм

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed babydust7

# 342

Хайде и от мен късмет и fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 343
Здравейте момичета, отдавна ви следя, но все не смея да ви пиша. Днес ми е 4 ти ден закъснение,снощи си правих тест, но вече имам чувството че полудявам защото не знам аз ли си въобразих или видях втора черта( но силно казано втора черта), защото и да е била там не беше розова или червена а черна. Мисля че имам някакви симптоми, но не знам дали не си въобразявам. Просто ще полудея, не искам да се надявам, защото после разочарованието е голямо.
Честито на всички видяли EFP EFP EFP и успех на всички,които чакат да го видят  Hug

# 344
sisi_chiko хей,ако има чертичка втора при това,значи трябва да се радваш-следва да си бременна,а може би ти се е привидяло,че е черна Simple Smile,4-ти ден закъснение,казваш  Thinking значи и 2 чертички,ихаааааааа това е новина Simple Smile тихичко едно такова  newsm44 newsm68
ако искаш за повече сигурност повтори теста след ден време Simple Smile

а за мен и днес нямам цикъл,колко дни станаха мисля 3 вече  Thinking Thinking Thinking Whistling утре ще видя дали ще има нужда от тест Simple Smile за да не се разочаровам допълнително  Cry

Общи условия

Активация на акаунт