Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 139
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, дълго се чудех дали да пиша,макар че ви чета с интерес, но съм се притеснила и искам да споделя. Значи последно ми дойде на 31.01, като ми свърши ходих на док за преглед и ми каза ,че имам задържан фоликул и да пия дуфастон 10 дни, каза ми ,че нямало как да забременея този месец. На 14.02 имах контакт , на 15-ти почнах с дуфастона...Трябваше да ми дойде най- късно вчера и сигурно е от дуфаст. ,но от 2 дни имам чувство ,че ще ми дойде, а не ми и това допълнително ме изнервя...и днес се чудя дали да не изтичам за фолиева до аптеката ама док. нали каза ,че нямало как да стане..
Вие какво мислите момичета, от дуфастонае , нали?

# 346
Дано да е така dudinki  Hug Hug Hug но честно казано си ме е страх да се зарадвам, ще изчакам още ден два ако не ми е дошло пак ще направя тест пък каквото стане  Praynig

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 13:04 от sisi_chiko

# 347
sis не го мисли,опитай пак,но аз съм сигурна и се радвам за теб...да споделиш резултата след това
а какви симптоми имаш горе-долу  Whistling Hug

charming87 ако искаш си купи фолиева киселина аз си я пия нищо,че не се получава досега при опитите бебок,но за да се успокоиш направи си тест.док е казал,че няма как да стане,но нали знаеш може да е 0.01% но е изключение Simple Smile стискам палци

# 348
Ами сънливо ми е, усещам корема си надут, болки в кръста, а бе все симптоми на МЦ. Но няма да го мисля толкова много, каквото е такова.  Simple Smile

# 349
Здравеите.Искам да попитам нещо.трябваше да ми дойде на 1-2 март.Но вчера ми прицапа и аз си викам ''аиде доиде ми'', да ама не до вечерта нямаше нищо.днес на обяд пак ми прокърви много малко но само веднъж и сега пак нямам нищо.На някой случвалоо ли му се е и причина ли е това за притеснение.Много се надявах да не ми доиде този месец . #Cussing out Незнам какво да си мисля
 Thinking

# 350
Здравеите.Искам да попитам нещо.трябваше да ми дойде на 1-2 март.Но вчера ми прицапа и аз си викам ''аиде доиде ми'', да ама не до вечерта нямаше нищо.днес на обяд пак ми прокърви много малко но само веднъж и сега пак нямам нищо.На някой случвалоо ли му се е и причина ли е това за притеснение.Много се надявах да не ми доиде този месец . #Cussing out

На мен така трябваше да ми дойде, но само ми зацапа, 2 дни по-късно си направих тест, излезе много бледа 2ра чертичка. Ако искаш си направи утре сутрин тест с първа У.

# 351
Ами ще видя утре как ще е и ако не ми доиде вечерта ще си купя тест и ще си направя.Много ми е притеснено.Никога не ми се е случвало.Дано да е за хубаво.
 hailie много ти благодаря за бурзия отзив.

# 352
Здравейте! Аз имах подобен случай през 2004 г. -три дена имах леко зацапване и отрицателен тест.Отидох на лекар и нищо не се видя,изписаха ми примолут нор и след 10 отново нищо.Отидох при доки и тя чак тогава видя сакче но за съжаление на другият ден всичко приключи заради примолут нора.Така че и да ти покаже отрицателен тест изчакай да мине време може да е станало точно преди цикъла.Успех ти желая  ZlatnoMomi4e Simple Smile

# 353
Здравейте и от мен отново  Laughing Чета ви с много голям интерес и се радвам за всяка една от вас с заветните така желани EFP При мен се случва нещо много интересно и странно и реших да споделя с вас.Преди време се обърнах към вас,кога най-рано мога да пробвам с тест и мн благодаря за отговорите. Hug Та така ето какво ми се случва и ще съм много благодарна за мненията ви отново.Преди няколко дни имах ужасно гадни болки в стомаха ниско доло все едно всеки момент ще ми дойде,после се качиха нагоре.Толкова ми беше подут корема,че изпитвам глад и в момента в който започна да се храня имах чувството че съм преяла.Тъй като съм адски нетърпеливапреди 2 дни си направих тест и се появи след 5мин една много бледа втора чертичка( в единия край беше доста добре изразена) и непосмях да се зарадвам,тъй като е доста рано.Имам още 9 дни до нечаканата М.Днес направих сутринта пак тест ей така да видя дали ще е пак същото и той излезе напълно отрицателен. и естествено се разочаровах малко  341uu Confused,но все пак надеждата умира последна пък и не сме прели да работим по въпроса  luvbed Знам че трябва да си изчакам времето и ми е много рано,но ми е важно да знам вие какво мислите? Поздрави на всички  Hug и успех!!!

# 354
оо и пропуснах Честита Баба Марта  Hug Hug Hug да сте живи и здрави всички и много  EFP EFP

# 355
Мария, теста няма как да покаже + 9 дена преди очаквания цикъл Simple Smile доста си избързала май Simple Smile
Теста може да покаже + след поне 10-12 дена след овулацията.

# 356
Абе и аз така си мислех  Simple Smile от изчетеното до тук,и други материали във форума,които ми препоръчаха да прочета,ама нали знаете любопитството как гризе. Embarassed Понеже сме пресни с опитите (от средата на  февруари започнахме най-редовно бебеправене) и понеже съм мн начинаеща незнаех изобщо как се смятат овулации и колко дни ми е цикъла,обаче сега набарах един онлайн калкулатор ,написах си датата на последната М(10.02.12) и продължителността спрямо януарската(5.01.2012) са 36дни и въпросния калкулатор ми отчете че на 3.03.13 ви О.и нетрябва да чакам да ми дойде на 18.03,а аз какво съм смятала че реших че ще е на 10.03 и аз незнам.Според вас от глупостите написани дотук,да се залавям яко за работа а ? smile3508 Моля да ме извините,ако съм досадила на някой.Ще продължавам да ви чета докато си чакам Simple Smile Стискайте палци,както аз стискам за вас и ще пиша отново когато вече му е дошло времето и има краен резултат било то "-" или "+"-за предпочитане   love001 newsm10

# 357
 Здравейте,
Аз всъщност не съм за тук, но не знаех къде да ви пиша, а БГмамите са най-надеждният съветник -  всепризнат факт. Случаят при мен е следният: С приятеля ми правихме секс, презервативът се скъса, той твърди, че не е сигурен дали е свършил вътре (??!?!? не знам как може да не си сигурен, може би само те си знаят), само че на мен няколко часа след това ми дойде. Аз НЕ искам да забременея. Четох доста, пък и по принцип съм си информирана и знам какви са шансовете горе-долу, но исках да чуя (прочета) и вашето мнение. Simple Smile

# 358
preyah  нека и други се изкажат, ама не мисля, че има шанс да си забременяла, ако наистина ти е дошло след няколко часа. Говори с младежа да си помисли добре, дали е свършвал вътре. Успокой се и внимавайте повече, щом не желаете беб  Peace

# 359
Здравейте,
Аз всъщност не съм за тук, но не знаех къде да ви пиша, а БГмамите са най-надеждният съветник -  всепризнат факт. Случаят при мен е следният: С приятеля ми правихме секс, презервативът се скъса, той твърди, че не е сигурен дали е свършил вътре (??!?!? не знам как може да не си сигурен, може би само те си знаят), само че на мен няколко часа след това ми дойде. Аз НЕ искам да забременея. Четох доста, пък и по принцип съм си информирана и знам какви са шансовете горе-долу, но исках да чуя (прочета) и вашето мнение. Simple Smile

Шанса да си бременна е равен на 0. Дано нямате повече такива издънки Peace

Общи условия

Активация на акаунт