Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 130
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
MaРия няма онлайн календар който да мери овулация! Овулация се мери с тестове и температура:-)

# 361
Момичета на мен днес пак ми прицапа петънце но нищо повече.Кръста и гърдите не спират да болят ужасно много.Смятам в понеделник да отида на лекар.Дали няма да чакам прекалено много до понеделник.Тест не сам направила днес.може би утре.А течението ми е розово до прозрачно мн странно е .

# 362
 Praynig
Момичета на мен днес пак ми прицапа петънце но нищо повече.Кръста и гърдите не спират да болят ужасно много.Смятам в понеделник да отида на лекар.Дали няма да чакам прекалено много до понеделник.Тест не сам направила днес.може би утре.А течението ми е розово до прозрачно мн странно е .
Стискаме палци Златно Момиче  Praynig

# 363

И лекаря какво може да направи в случая? Дори да си бременна няма как да се види и доктора ще те накара да си направиш тест. Така че спести си парите за доктор и си купи един тест за бременост.
На мен също ми се е случвало да ме болят гърдите и кръста и спират да болят едва след като ми дойде...

# 364
  • гр.София
дудинкиии хайде прекраснице,има ли развръзка при теб,направи ли тестче?От вчера те мисля,а нямах възможност да се добера до РС :*

# 365
не съм си направила още,че имах малко ангажименти покрай баба и дядо и утре или не знам и аз кога,защото някак усещам,че май май ще ми дойде  Rolling Eyes при резултат ще пиша пак,благодаря ти   bouquet

# 366
Момичета,имам вече 6 дневно закъснение - тест не съм правила и не мисля да правя ! Аз просто знам/вътрешно усещам/,че ще ставам майка за втори път! Това усещане няма как да се сбърка !
Само съм забравила кога  може да се види сърдечната дейност , в коя седмица !?
Честита Баба Марта със закъснение !   bye

# 367
и аз имам вече 6 дневно закъснение,тест не съм правила,ама нищо не усещам,освен,че преди 5мин стана шеметно,завъртя ми се главата и сега е така,но дали,защото съм станала рано,дали че нещо се ограничавам в храната,малко така имам признаци на МЦ...не правя тест,за да не се разочаровам  Cry Cry Cry съвет?

# 368
Момичета,имам вече 6 дневно закъснение - тест не съм правила и не мисля да правя ! Аз просто знам/вътрешно усещам/,че ще ставам майка за втори път! Това усещане няма как да се сбърка !
Само съм забравила кога  може да се види сърдечната дейност , в коя седмица !?
Честита Баба Марта със закъснение !   bye

Сърдечна дейност около 8г.с.
Спокойна бременност и леко раждане!  bouquet

# 369
здравейте искаме да плануваме бебе проблема е че когато то изхварля всичко в мен ставам да се измия и всичко излиза от мен нещо не го праим както трябва благодаря преджарително

# 370
здравейте искаме да плануваме бебе проблема е че когато то изхварля всичко в мен ставам да се измия и всичко излиза от мен нещо не го праим както трябва благодаря преджарително

Много правилно си го правите, продължавайте все така и по-начестичко Wink .

# 371
Може и да не тръгваш веднага към банята, полежи 5 - 10 мин. после влез и си вземи душ. Така е още по - сигурно newsm10

# 372
Момичета, Cry имам  EFN EFN и цикъла дойде ужасно съм разтроена!А,си мислех че този месец ще стане  ooooh! Cry....

# 373
Момичета, Cry имам  EFN EFN и цикъла дойде ужасно съм разтроена!А,си мислех че този месец ще стане  ooooh! Cry....

Не се разстройвай, детето си знае по-добре кога да се появи Simple Smile

И мой личен съвет е да не бързате с тестовете. Аз също не мога да го разбера това нетърпение - първо, преди закъснение на теста не може да се вярва, че е отчел (не заради теста, а за това, че може да е имало късна овулация и хормонът още да е с ниски нива) и второ, обикновено е повод само за драма. Ако бебето е там, ще си е там и след закъснението.
Много е ужасно чакането, наистина, но е по-добре човек да се абстрахира (и като цяло от идеята, че този месец непремено "трябва" да стане) и да си живее живота. И за първата, и за втората бременност съм чакала по около година преди да видя двете чертички, и съм се надявала при първите капки кръв, че ще си останат така и няма да се засилят, но.... истината е в закъснението. Всичко друго са самонавивки и хвърляне на боб.

# 374

Много правилно си го правите, продължавайте все така и по-начестичко Wink .

И един час да лежиш може да не стане,а и прекъснат акт да е, като е писано ще стане.... Една позната така като беше на 18 и се пазеха с нейното момче  пила ескапел при закъснение  Shocked а не до 36 ч около акта и като отиде на лекар я питаха дали е правила аборт(така се видяло)... Така че като е писано ще се случи независимо колко време лежим ( и да 5- 10 минути са достатъчни да се полежи)
Успех в бебеправенето   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт