Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 126
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, Cry имам  EFN EFN и цикъла дойде ужасно съм разтроена!А,си мислех че този месец ще стане  ooooh! Cry....

Не се разсторйвай Hug . Като свърши този МЦ продължавате опитите, по-верояртно е да хванете О. този месец, ако сте редовни целият месец.
Пази си нервите за след като се роди бебчо Laughing .

Успех!

# 376
hailie Hug Така е трябва да ги пазя тези нерви ама като имаш свекърва ВЕЩИЦА,която не спира да се меси в живота,малко трудно Thinking ooooh! ooooh! ooooh!

# 377
здравейте момичета тай като лекарката ми отсъства в момента бих искала да споделя моя проблем и ако има някои които го е изпитал да каже на какво може да се дължи...трябваше да ми дойде на 10 февруари след 3 дневно закъснение имах 3 положителни теста,но след 2 дни ми дойде 3 дни ми вървя и следващите 2 дни имах кафяво течение засега спря но вчера ми зацапа малко розова кръв и спря според вас на какво може да се дължи,лекарката ми е в отпуска и в понеделник имам записан час,но много ме е страх какво може да е станало Sad newsm78

# 378
Честит Трети Март , момичета !mariela91,не искам да те плаша за нищо,но аз със първата си бременност бях   така!Уж бременна ,а в един момент правя аборт - всичко наред,а то кухо яйце !По добре намери начин да отидеш на доктор,дори да не е твоята ! А ти имаше ли потвърдена бременност или си гледала само тестовете ?!
petina9,така още по трудно ще стане с такова чудо да натяква!!!
hailie ,благодаря ти за отговора !

# 379
По всяка вероятност е химическа бременост .

# 380
hailie Hug Така е трябва да ги пазя тези нерви ама като имаш свекърва ВЕЩИЦА,която не спира да се меси в живота,малко трудно Thinking ooooh! ooooh! ooooh!

Пфф, хич не ти завиждам Tired . Тука стягай мъжа си да постави майка си на място! Защото, повярвай, с раждането положението се влошава 10000-кратно!!! Тогава пък съвсем няма да имаш преборване. Ако сега не определиш границите, после ще е само караници и нерви. А на една млада родилка и едно новородено им трябва само спокойствие.

# 381
Тя е в чужбина,ноо края на месеца ''ЧАКАМЕ" да се прибере уж за малко smile3511 smile3511 smile3511 Постоянно се меси,дава едни неумесни съвети,като например ''Ау побеснявам като видя кофа с вода оставена на терасата""това се прави ето така" Ужас бяхме при нея 3 месеца еее стопиме тази жена ooooh! ooooh! ooooh! не си говорим 3 месеца вече,по точно аз не и говоря защото чух че не била доволна че освен на мъжа ми преди чистех,прах,гладех,готвех на др и син #Cussing out Така е правиш добрини,а ти се отблагодаряват с грозни приказки и намеци #2gunfire На всичкото отгоре и сме адашки tooth bash fight Не може да се примири че синът й е щаслив с мен и вече не командва парада тя!!!БОГ ДА ПАЗИ ЖЕНИТЕ ОТ ТАКИВА СВЕКЪРВИ argue amiiii amiiii amiiii

# 382
  • гр.София
хихихи  Joy извини ме петина9 ,знам,че не ти е лесно ама само как го описа  hahaha ..."Ужас бяхме при нея 3 месеца еее стопиме тази жена.."
И аз имах един мнооого по-дребен проблем от твоя с мойта,ама след години съвместно съжителство и заявих,че това че я уважавам,не значи че тя ще бъде фактор и съдник в личния ми живот и сега съм най-добрата,най-уманата и най-добре решавам кое трябва и кое не хихихи,малко остро се изказах,посърди ми се 3 дни и сега всичко е както писах по-горе.Успех и скромен съвет от мен-не и се давай и най вече не позволявай да ти се налага   bouquet

# 383
Няма да и се дам smile3508 И мисля че и тя го разбра!Беше ми споделила че преди тя много търпяла нейната свекърва,никак не се разбирали ама мълчала,аз и казах че аз няма как да гопозволя това нещо hahaha и имаше Close Беше стигнала до там да ни казва кога да плануваме сватба защото ние мислихме нали или пролет или лятото ноо...НЕ трябва да е зимата зада можела да си дойде Joy тя пак можела иначе да си дойде после каза ама,по добре било нало към октомври newsm78 ..е как да го търпиш такова свекървище??! fight fight Бях чула и да казва на мъжа ми като си заминавахме за България ''Не се оставяй да те мачкат" –това значи Аз ,тя не знае че съм го чула,но и по-добре.С две думи не се търпи ,оле имаше период всеки ден звани по скайп и часове говори #Crazy сърди се като не и вдигнеш абе на 52 ама е като малко дете...нз как ще е като стане на 70 newsm78 newsm17 newsm45 и като за последно мъжа ми беше в болница в софия,аз заминах с него и мн тежко го приех да го гледам в болница,и тя да му вдигне телефона и да му каже ами като ще плаче и ще нервничи да си хваща пътя и да те оставя там сам #2gunfire Побеснях!!!НЕЗНАМ КАК ЩЕ Я ИЗТЪПЯ СЕГА КАТО СЕ ВЪРНЕ,МИСЛП ДА ОТИДА ПРИ РОДИТЕЛИТЕ МИ,НО МЪЖА МИ ВИКА ЩЕ СИ СТОИШ ТУК НЯМА ДА ТРЪГВАШ ТАКА ЩЕ ПОКАЖЕШ ЧЕ СЕ ЧУВСТВАШ ВИНОВНА ЗА НЕЩО.МИЛИ,ЖЕНИ НЕ СЕ ДАВАЙТЕ НА ТЕЗИ НЕРВОТРУШАЧКИ,МОЖЕ ДА СА МАЙКИ НА ВАШИТЕ МЪЖЕ,НО НЕ СА ГОСПОДАРИ НА ЖИВОТА ВИ!!! newsm53 newsm53 newsm53 newsm51

# 384
# 385
Момичета на мен днес пак ми прицапа петънце но нищо повече.Кръста и гърдите не спират да болят ужасно много.Смятам в понеделник да отида на лекар.Дали няма да чакам прекалено много до понеделник.Тест не сам направила днес.може би утре.А течението ми е розово до прозрачно мн странно е .
Привет!Преди години и аз така получих розово течение,ходих на лекар и нищо не се видя и ми предписаха примолут нор.Изпих го чаках 10 дена и пак нищо и накрая когато отидох на лекар се видя сакчето но уви на другата сутрин всичко приключи- и толкова ме беше яд че изпих тези хапчета а не изчаках защото бебето е било станало малко преди цикъла/обяснението на лекарката/.Така че моят съвет е изчакай и не бързай да приемаш медикаменти.Успех EFP

# 386
На нея вече и е дошло и в момента и прецапва леко което е съвсем нормално. По всяка вероятност това е химическа бременост. Нека си направи тест на ново и ако е отрицателен с сигурност е химическа бременост.

# 387
  • Варна
Аз имам още няколко дни до цикъл,но днес не издържах и си направих тест,естествено се разочаровах като видях  EFN . А тези болки в гърдите и яйчниците вече втора седмица ме побъркват.Все пак се надявам да е било рано за тест и да не ми дойде.....

# 388
Аз имам още няколко дни до цикъл,но днес не издържах и си направих тест,естествено се разочаровах като видях  EFN . А тези болки в гърдите и яйчниците вече втора седмица ме побъркват.Все пак се надявам да е било рано за тест и да не ми дойде.....

Стискам палци   bouquet

# 389
  • Пловдив

И аз съм в това положение, но този път няма да правя тест преди да ми закъснение, че аман от  EFN   smile3518

Общи условия

Активация на акаунт