Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 122
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Аз имам още няколко дни до цикъл,но днес не издържах и си направих тест,естествено се разочаровах като видях  EFN . А тези болки в гърдите и яйчниците вече втора седмица ме побъркват.Все пак се надявам да е било рано за тест и да не ми дойде.....

И аз съм в това положение, но този път няма да правя тест преди да ми закъснение, че аман от  EFN   smile3518

Да доста е неприятно,още повече чакането....

# 391
Здравейте момичета , надявам се че има място за една досада както мен хихихи Simple Smile От доста време ви чета , не само вашата темичка , а както цяло всичко за бъдещите мами. Ето ни и нас със опитите , пък дай боже.. Дано и се похваля след няколко дена.. Този месец когато правехме Джиджи-Биджи вечерта май вече бях заспала , нещо мноого бързо ме извади от съня.. Беше много кратка и бърза болка, повече не я почувствах.. Нещо от сорта все едно нещо ме пробожда или нещо се спуква (там от доло) и аз незнам как да ви го обясня.. Туй беше преди седмица.. Някой изпитвал ли е нещо подобно? Shocked От няколко дена ме гони запек , газове, чувствам се подута.. Ту ми се яде , ту не.. Признаци на бременност ли са това?  newsm78 newsm78 .. Много ми се иска да съм , много ...  Praynig Praynig Praynig
Иначе нямам ПМС , гърдите са Ок- неболезнени.. И в двата случая ще ви следя , и ще пиша в крайна сметка какъв е резултата.. Дай боже  EFP 1stroller  ylinfant  ylinfant 1stroller на всички   bouquet  bouquet Hug Peace

# 392
  • гр.София
Здравей jaburana ,ами успех ти желая,но не се вглеждай много в признаците,защото всяко момиче започнало с бебеправенето ги придобива,в това число и аз,луда работа ти казвам.А иначе не си писала кога НЕтрябва да ти дойде?

# 393
  • Варна
Здравейте ,
аз съм нов потребител тук и ми е малко притеснено.Бих искала да ви попитам,тъй като на мен ми е за първи път, преди една седмица си направих тест Sure Check и беше отрицателен.направих си го тъй като  месечният ми цикъл закъсняваше с 3 дни.Почаках още 3-4 дни време,все още не идва,направих втори тест (пак същата марка) имаше една  ясна черта и още една ,която беше доста бледо розова.Изчаках още 48 часа,направих трети тест,който беше с две ясни черти, но го направих вечерта и не зная доколко резултатът е достоверен,имайки в предвид ,че не е рано сутрин с първа урина... цикълът ми винаги е бил абсолютно редовен и не зная какво да си мисля.Имам симптоми като за пред идване ,особено много яйчниците ме наболяват.,напрежение в гърдите, подут корем, задържане на течности...Време е за специалист,но все пак мили дами,моля ви дайте ми вашето мнение,тъй като вие сте активни и сте преминали през тези вълнения вече.
Благодаря  Hug Wink

# 394
Имаш ли втора черта независимо от това колко е наситена и в колко часа си правила теста си бременна !
изчакай още седмица и отиди на гинеколог.

# 395
  • Варна
Много благодаря за бързия отговор Troy, единственото,което ми даваше минималната причина да се съмнявам, е това,че не е рано сутрин,както си му е реда.....  Simple Smile Ще последвам съветчето ти и ще почакам още една седмица : Rolling Eyes исках компетентно мнение,тъй като съм на 24 и ми се случва за първи път .Благодаря още веднъж  Hug Crazy

# 396
Teстя няма никакво значение по кое време на деня е правен! Покаже ли втора линия си бременна Wink

# 397
  • Варна
Ами ще почакам още 1 седмица, нали тези тестове са уж 99% точност.Трябва да съм абсолютен карък другия 1% да се падне на мен ... Blush

# 398
Не знам вече колко пъти да ти го казвам ... бременна си !

# 399
  • Варна
 EFP Божа работа! Пожелавам на всички успех и дано има място за още мноого похвали тук...Постоянно следя форума, всички теми и ми е приятно да споделя с хора,които наистина биха дали компетенто мнение  Hug

# 400
Да бе Божа работа Wink направо непорочно зачатие  Laughing

# 401
mariq13 пределно ясно ми е че трябва да съм спокойна и че не трябва да му мисля много.. Но приятелят все ми вика ще стане от раз ха ха , няма да го чакаме много Wink От друга страна се сещам за майка ми , 18 год бездетие.. докторите са казали че никога няма да има деца, е осиновяват си едно Simple Smile и след това
мама се радва на мен и на сестра ми Simple Smile Wink Плаша се от чакането , нищо друго.. Иначе не трябва да ми дойде около 12 -15.. Дай боже   Praynig Целувам ви момичета и стискам палци на всички  Hug  bouquet

# 402
mariq13 пределно ясно ми е че трябва да съм спокойна и че не трябва да му мисля много.. Но приятелят все ми вика ще стане от раз ха ха , няма да го чакаме много Wink От друга страна се сещам за майка ми , 18 год бездетие.. докторите са казали че никога няма да има деца, е осиновяват си едно Simple Smile и след това
мама се радва на мен и на сестра ми Simple Smile Wink Плаша се от чакането , нищо друго.. Иначе не трябва да ми дойде около 12 -15.. Дай боже   Praynig Целувам ви момичета и стискам палци на всички  Hug  bouquet

Спокойно Жабче,чакането му е майтака нямаме особено голям избор и аз съм като теб имам още няколко дни до М и се моля да не ми дойде. Grinning И аз нямам още никакви болки никаде с изключение на кръста и леко гардите започнаха,но при мен е нормално преди М,затова гледам да не се вгеждам много много.Доскоро ме боля и корема но всичко отмина и така се бях шашнала тичах за тестове луда работа,но послушах мамите тук,че е много рано за каквото и да било камоли за тестове.И се успокоих сега си чакам спокойно.Ако дойде този месец няма се отчайваме айде с пълна газ следващия.Успех на всички и дано се похвалим след няколко дни Hug Hug

# 403
Здравейте момичета ! От доста време на сам искам да се включа в някоя тема и тихичко си четях кой какво е написал, как се е почувствал и какви симптоми е имал при бременност! И аз като всички вас искам да бъда бъдеща мама и пожелавам успех на всички бебеправещи ! Аз мисля че съм бременна вчера си направих тест и показа  EFP което ме направи ужасно щастлива и плаках и едновременно се смях от радост това може би беше най-прекрасния момент до сега в живота ми чаканата втора черта. Но все пак и гинеколога трябва да потвърди , но аз съм вече сигурна! Успех на всички  newsm44 newsm44 newsm44 sohappy sohappy sohappy

# 404
  • София
Здравейте, и ние от скоро сме на линия с опитите Blush
При мен е малко рано за каквито и да било съмнения, но все пак да споделя!
Последния ми цикъл започна на 14. 02., овулацията ми беше в дните около 1ви до 4 март.
Правихме опити на 2ри,  от вторник  насам обаче усещам придърпване и тежест  долу ниско, симптоми подобно на предменструалните. Единственото различно беше, че усетих една остра режеща болка, някъде от вътре, не мога да я определя точно от къде, по- скоро беше концентрирана в средата на корема. А менструацията трябва да ми дойде на 18ти. Чудех се дали е нормално това придърпване токова рано и дали ПМС или дай Боже чудото да е станало!
Сега ще падне едно чакане ...#Crazy

Общи условия

Активация на акаунт