Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 116
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
TIAta, едва ли е симптом на бременност... Дори и да е станало бебчето на 2-3ти, все още не е настъпила имплантация, така че е прекалено, прекалено рано за каквито и било симптоми.
Стискам палци да е станало наистина този месец, но не се настройвай...

Честито на всички момичета с + тестчета Hug . Спокойна и лека бременност! Hug

# 406
  • София
Да и аз така си мисля, ще почакаме и ще видим как ще бъде този месец! newsm78

# 407
Лелеее ,момичета това чакане направо ме убива ooooh!
Тиата,и при мен има едно предърпване,боцкане остра болка ,все ПМС,от днес и кръста ме боли,цял ден ми се спи ,пфуу мисля ,че започнах да си измислям симптоми ooooh! Не чакам на 11.03.,но едно гласче ми казва ,че отново не е станало  Sad

# 408
  • Пловдив
Миле-на, идеално разбирам как се чувстваш, аз не чакам на 09. Този месец се опитвам да не забелязвам симптомите и ще се понапъна да изчакам закъснение преди да направя тест. След всички усещания, болки, прорязвания и т.н. миналия месец, бях почти сигурна, само дето дрешки не започнах да купувам  Laughing . Та и теб съветвам да изчакаш. Не се вглеждай в симптомите, пък дано след няколко дни се похвалиш с  EFP . Пожелавам ти го от все сърце, и на себе си също Wink

# 409
  • София
докато цикъла не ми закъснее, никакви тестове, забранила съм си! Joy

# 410
И аз тъй .. Никакви тестове докато не закъснее поне с четри дни.. Лелката при мен не е от най редовните Simple Smile Никога обаче не съм правила тест за ОВ тъй че ако случайно лелката ме навести , другия месец ще взема един да видя кво е положението с това ОВ Wink Трудно е обаче да не го мислиш.. Аз доста усилия полагам и пак се изхващам как си го мисля Laughing Laughing Чудя се и друго.. Дали е подходящо времето за лека диета newsm78 Уж свалих едно килце , и за два дена го върнах + още един.. Замислям се дали не е от Матерната , оня ден е купих че ми се иска и витамини да взимам , не само Инофолик ..
И тъй момичета.. Аз се поотплеснах в писането  Mr. Green Дано се похвалите скоро с две чертички (и аз де) и да се местим в др тема  Mr. Green Praynig Hug   bouquet Лека вечер  Heart Eyes

# 411
  • Пловдив
И аз тъй .. Никакви тестове докато не закъснее поне с четри дни.. Лелката при мен не е от най редовните Simple Smile Никога обаче не съм правила тест за ОВ тъй че ако случайно лелката ме навести , другия месец ще взема един да видя кво е положението с това ОВ Wink Трудно е обаче да не го мислиш.. Аз доста усилия полагам и пак се изхващам как си го мисля Laughing Laughing Чудя се и друго.. Дали е подходящо времето за лека диета newsm78 Уж свалих едно килце , и за два дена го върнах + още един.. Замислям се дали не е от Матерната , оня ден е купих че ми се иска и витамини да взимам , не само Инофолик ..
И тъй момичета.. Аз се поотплеснах в писането  Mr. Green Дано се похвалите скоро с две чертички (и аз де) и да се местим в др тема  Mr. Green Praynig Hug   bouquet Лека вечер  Heart Eyes
Наистина няма как да не го мислим, като го искаме толкова настойчиво. Да се постараем поне да не се вглъбяваме в симптомите.
А за тестовете ОВ - аз проследих последната ОВ с такъв, ей така за ориентир дали правилно съм изчислила нещата. Не знам следващия цикъл дали пак да тествам или просто да си се радваме един на друг с мъжо, па каквото сабя покаже.
Внимавай с диетата! Нека не е много драстична. По-скоро режим на хранене си изготви, но си яж всичко. Не е време за яко сваляне на кг, за да не се разцентроват нещата. Аз се поотпуснах и съм качила доста, но не смея да се подлагам на големи ограничения. Спрях само късните вечери, но това ако даде резултат на кантара, то ще е след повечко време.
Успех и хубава вечер и от мен на всички момичета! Simple Smile

# 412
Здравейте мили дами,
От доста дълго време следя форума,но сега имам един въпрос и аз към вас...Та,въпроса ми е следния:На 26.02 имах една болка в матката (тя мина) и на 4ти имах леко зацапване(около 3-4 капки,докато уринирам ги забелязах и така си останаха в тоалетната хартия,повече нямах)...Според един калкулатор в нета,тогава ми е било загнездяването...Днес си мерих БТ и беше 37.2,а до цикъла имам около 7 дни...Дали има вероятност да съм "мама"? Praynig

# 413
  • Пловдив
Здравейте мили дами,
От доста дълго време следя форума,но сега имам един въпрос и аз към вас...Та,въпроса ми е следния:На 26.02 имах една болка в матката (тя мина) и на 4ти имах леко зацапване(около 3-4 капки,докато уринирам ги забелязах и така си останаха в тоалетната хартия,повече нямах)...Според един калкулатор в нета,тогава ми е било загнездяването...Днес си мерих БТ и беше 37.2,а до цикъла имам около 7 дни...Дали има вероятност да съм "мама"? Praynig
Много е възможно и дано да е така, стискам палци! Simple Smile Продължавай да следиш БТ, но без много да се навиваш (ей така за да ти е по-спокойно). После ден закъснение и  EFP Simple Smile Много, много късмет! Wink

# 414
Лелеее ,момичета това чакане направо ме убива ooooh!
Тиата,и при мен има едно предърпване,боцкане остра болка ,все ПМС,от днес и кръста ме боли,цял ден ми се спи ,пфуу мисля ,че започнах да си измислям симптоми ooooh! Не чакам на 11.03.,но едно гласче ми казва ,че отново не е станало  Sad

Не губи надежда просто спри да търсиш симптомите те сами ще дойдат. И аз започнах да чета толкова много неща че по едно време направо търсех симптомите струваше ми се че всичко за което съм изчела ме боли. И накрая когато си мислех че всеки момент ще ми дойде закъсня ми с един, два, пет дни и накрая реших да си направя тест и видях двете чертички от което много се зарадвах! А нямах никакви симптоми освен че ме боляха гърдите ужасно чувствителни бяха но си мислех че е заради предстоящата менструация. Така че успех мила и не се отчайвай стискам палци и при теб всичко да бъде наред  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm17  love001

# 415
  • Пловдив
Пропуснах да споделя, че както очаквах днес ми дойде, два дни по-рано. Sad  Оставам за следващия месец.

# 416
Благодаря за бързия отговор.Ако се е получило ще полудея от щастие!!!Тъй като ще се случило чудо,защото имаме проблем със спермотозоидите,даже имаме опит Ин вито...

# 417
  • Пловдив

MogaPak, Честитоооо! Лека и спокойна бременност и след 9 месеца - красиво и щастливо бебенце!

Kayra, още веднъж - Дано, дано, дано  fingerscrossed

# 418
MogaPak, честито,лека и безпроблемна бременност с пухкав финал накрая Hug
Опитвам се да не мисля ,ама неможе все там ми е акъла ooooh!,ха дано от твоите пръсти в божиите уши Praynig
Kayra ,дано се е случило и вашето чудо fingerscrossed
Beautiful_life,следващия месец щъркелите идват Hug

# 419
  • Пловдив
Миле-на, малко остава до ясния резултат. Много силно ти пожелавам да е +  newsm53 .

Аз ще чакам щъркелите и дано да не пощръклея дотогава  newsm62

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 14:02 от Beautiful_life

Общи условия

Активация на акаунт