Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 114
  • 729
  •   1
Отговори
# 420

миле-на Благодаря ти...На теб също Beautiful_life...Дано Господ дари на всяка жена това щастие в най-скоро време....  bouquet

# 421
MogaPak, честито,лека и безпроблемна бременност с пухкав финал накрая Hug
Опитвам се да не мисля ,ама неможе все там ми е акъла ooooh!,ха дано от твоите пръсти в божиите уши Praynig
Kayra ,дано се е случило и вашето чудо fingerscrossed
Beautiful_life,следващия месец щъркелите идват Hug

Благодаря ти!
И аз много мислех за това но по едно време просто спрях да мисля за това и си казах каквото стане молех се да стане и стана за което съм благодарна на господ!
Стискам ти палци и се моля да ни зарадваш с много добра новина  newsm44 preggo

# 422

MogaPak, Честитоооо! Лека и спокойна бременност и след 9 месеца - красиво и щастливо бебенце!

Kayra, още веднъж - Дано, дано, дано  fingerscrossed

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 423
Здравейте  bouquet Можете ли да ми препоръчате някакви добавки или витамини преди да забременея освен фолиева киселина,която пия вече???Нещо което да ми помогне също и за забременяването? Hug Благодаря предварително  bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet  261uu hug newsm51

# 424
Здравей Петина  Hug И аз съм на мнение че трябва да пия нещо още преди да забременея.. Знам ли , хем може да помогне , хем и ако забременея ще е някаква сигурност за бебето.. Взех си марена преди десетина дни , незнам какво стана обаче.. качих 2 кг корема ми е подут и имам страшно мн газове .. пък и запек ме хвана. ooooh! ooooh!Днес ходих та си взех Pregnacare.. И след вечеря ги почвам.. Иначе си пия и фолиева киселина на прах Simple Smile
Още една седмица и ще чакам лелката.. Ееееееедвам издържах да не си купя и тест.. Знам ли може пък да ми е този щастливият месец ..  Laughing Praynig
Всички които чакат лошата лелка ви пожелавам да не я видите поне още 9 месеца..  Hug  bouquet

# 425
jaburana   bouquet Hug Praynig Дано да имаш EFP stork-boy preggo Този месец за мен беше отрицателен,но сега с пълни сили и надежда почваме да работим отново luvbed fertilization EFP stork-girl preggo Искаме си бебчо!Пия фолиева киселина вече 3 дена(хапчета)не е на прах!Дай боже този месец да стане  preggo EFP .Пожелавам ти го от все сърце защото знам какво е да  чакаш  Hug Praynig Успех и да се похвалиш  EFP preggo   bouquet  bouquet  bouquet

# 426
Здравейте момичета, ето и моята история, надявам се да може някоя от вас да помогне със съвети Simple Smile На 23 години съм и преди 2 години ми откриха поликистоза на яйчниците, започнах да пия противозачатъчни и така до преди 3 месеца, когато отидох на гинеколог и тя ми каза, че яйчниците ми са вече в отлична форма, няма наличие на кисти и мога да ги спра. Но ме предупреди да се пазя, защото риска от забременяване непосредствено след спирането на хапчета е голям. Откакто ги пия ( 9 месеца в годината + 3 месеца почивка) цикълът ми винаги си е идвал редовно, винаги на една и съща дата , дори понякога в точен час. В случаите, в които ги спирах за 3 месеца почивка - отново си беше точен! Така на 03.01.2013 година беше последният ден от цикъла ми. През Януари обаче не съм използвала никакви предпазни мерки и на 29.01.2013 , когато трябваше да се появи М-то отново, не дойде... Имах съмнение,че може евентуално на 26.01. да е станала "белята" затова изчаках до 2-3 Февруари и си купих Sure Check. Направих го късно вечерта преди да си легна и теста беше отрицателен...успокоих се и реших, че може би се дължи на стрес. Но през целия Февруари месец М-то така и не дойде, пропусна и на 28.02. ... , а до сега не ми се е случвало подобно нещо. Нямам гадене, не ми става лошо, но имам обилно бяло течение, измарям се доста по-лесно от преди , но пък нямам апетит , дори всички казват, че съм отслабнала. Нямах никакви съмнения след отрицателния тест, но след като се разрових из форумите, видях, че много хора са писали, че теста отчита 14 дни след евентуално зачеване и не винаги е верен.. И наистина забелязах, че зърната на гърдите ми са станали един нюанс по-тъмни, но все си мисля, че ако имаше нещо в мен щях да го усетя Simple Smile Усещам от време на време болка в кръста и в корема...все едно нещо ми опъва отвътре, но не ми се иска да си внушавам.. НЕ съм си правила 2-ри тест, защото мислех, че дори 1 ден след закъснение Sure Check е верен, но сега като чета из форумите май трябва да си взема още един.. или направо да отида на доктор..Вие как мислите и какво бихте ме посъветвали? Не ми се иска точно в този етап от живота ми да съм бременна, може би точно заради това ме е страх да си направя втори.. Simple Smile Embarassed Weary
Благодаря ви предварително ! Simple Smile

# 427
Алекс, направи си още един тест задължително! И какъвто и да е резултата, бягай на лекар, защото това са 2 цикъла, които си пропуснала, не един! А и ако е бременност, все още имаш варианти за действие Rolling Eyes .

Пожелавам ти успех и пиши какво е станало.

# 428
Здравейте! на 26 год. съм , живея с приятеля ми ,говорили сме за бебе но не ние било фикс идея. Питането ми е – последният ми цикъл беше на 6 януари,по принцип е редовен, но вече е Март и в понеделник си направих тест-положителен! възможно ли е да има др причина за липсата на М или? Проблемът е че от 1 год живея в франция, и тук стават малко бавно ''рандевутата'' , но все пак утре съм на доктор. За да не ме разберете погрешно , АДСКИ много ще се радвам ако съм бременна и всичко е наред. Laughing

# 429
Здравейте! на 26 год. съм , живея с приятеля ми ,говорили сме за бебе но не ние било фикс идея. Питането ми е – последният ми цикъл беше на 6 януари,по принцип е редовен, но вече е Март и в понеделник си направих тест-положителен! възможно ли е да има др причина за липсата на М или? Проблемът е че от 1 год живея в франция, и тук стават малко бавно ''рандевутата'' , но все пак утре съм на доктор. За да не ме разберете погрешно , АДСКИ много ще се радвам ако съм бременна и всичко е наред. Laughing

Честита бременност! Спокойна и лека до финал!  bouquet .

При посл. М на 6.01, вече си в средата на 8г.с. Посети скоро гинеколог. Ако имаш възможност, започни веднага фолиева киселина да пиеш!

# 430
Yo Yo хайде честито тогава.. Толкова време без цикъл и положителен тест  Laughing Направо си си бременна Hug  bouquet Пиши утре как мина при чичо доктор и стискам палци всичко да е наред   bouquet Praynig Peace

# 431
Здравейте момичета и честит празник,
Извинявам се , че пак пиша,но от вчера имам един проблем : уринирам през 30 минути,странното е ,че когато се изпишкам и още тогава сякаш почва да ми се пишка пак...Моля да ми кажете,ако съм бременна дали това е нормално и ако не от какво може да е...Знам,че трябва да ходя на лекар,но в момвнта съм в чужбина на гости при мъжлето и език не знам....Благоаря.

# 432
Кайра, ако си бременна е нормално, но може и от цистит или някоя бактерия, настинка и пр.

# 433
  • Пловдив
Kayra, според това, което си писала в предишни постове има голяма вероятност да си бременна и това да е причината за честото пишкане. Наблюдавай се и ако до ден-два усещането стане по-неприятно или болезнено, тичай бързо на лекар, защото циститът е голяма гадория. Все пак се надявам да е от нещо мининко, което се оформя вътре в теб! Wink

# 434

Beautiful_life Благодаря...Четох за цистит,но пише,че там има и болки и парене,а аз нямам,просто едно такива...Просто така ми е мързеливо,дори не ми се готви днес,спи ми се!!!Все имам чувството,че има бебче или така ми се иска,но пък ако още от сега така ми се спи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт