Еха!
ама съм и същество с кратка памет, забравям това, което не ми е пред очите - пернато ще да е...
и признавам, че на такъв кулинарен блог не съм попадала. Трябва и за интериорен дизайн, може би - алтернативен и всекидневен, и ежечасен дори
... и за шиене един - въпреки, че там ще има разностилие - първото ти творение е много сполучливо.

След малко пак ме нападна, но бях категорична, че сме се разбрали. Загасихме лампа, телевизори, лаптопи(всичко възможно) легнахме той ме дърпа, аз му пея. Викам на ММ да пее той, че по-хубаво пее. Даниел ту се сети и ме дръпне, ту се успокои, но нито плаче нищо, малко помрънка, после се отпусна и заспа. 
Страхотно е, че цитонамазката ти е ОК. И ти, и Тони ми напомняте пак, че трябва да ида на преглед. 
Вчера се събудихме и навън беше натрупало доста сняг,децата много му се радват.До одеве бяха пак долу да играят в снега с баща си,не мога да ги прибера
Тъкмо обядвахме и ще се опитвам да ги слагам да спят след малко
И на мен ми се спи,последните 2 нощи хич не мога да спя,нещо бебоците много се въртят,не ме оставят,а и не знам как са се обърнали,но нещо ме притиска доста неприятно
Оказа се,че Алина се преобърнала с шейната и желязото я е дернало,та й раздрало малко кожата на главичката.Уплашихме се,ходихме до болницата,но казаха,че не е за шиене,нямало страшно,щяло да мине.Просто там било чувствително място и затова текло толкова много кръв
Дано на Джоджи да му няма нищо и повече никакви падания!
Добре че е бил малкия дявол
А иначе нещата хич не стават лесно,но само ние знам какво ни е
Просто не обичам да се оплаквам,а и все пак трябва да се справяме с нещата сами
Истината е,че доста време,усилия и финанси ни отнема всичко,но засега(да чукна на дърво) нещата наистина се получават добре,всичко върви по план с някои малки изключения,които не са чак толкова важни и така...А Алина хич не е първа във всичко
В това отношение се е метнала на мен
И аз обичам да се занимавам с такива неща,но не винаги,а и не по много честно казано
И лелите й я взимат понякога,за да играе с племенниците,но като цяло,аз си ги гледам и двамата 

Желая ти здраве,щастие,много любов,здраво бебче на пролет и един много послушен батко!

Нека спокойно и безпроблемно да си доизкараш бременността и да имаш леко раждане на финала 
И понеже скоро говорихте за закуска, искам да попитам: има ли все още бебета, които не закусват или са спрели да закусват?. Юлия спря да сакусва или хапва символично сутрин. Аз си го обяснявам съ кърменето през нощта и сутрин за събуждане. При Лили, която е кърмена почти до 2 годинки, май това цокане създаде навик сутрин да не закусва. В детската градина това е проблем-тя не иска да закусва, в 11ч. огладнява и започва да пита госпожите кога ще е обядът. дори ми направиха забележка по едно време-трябвало Лили да хапва поне малко. Сега с Юлката се получава същото, но какво мога да направя? на сила не мога да и дам да яде, а ако не суче сутрин, все едно аз да не си пия кафето за събуждане 
Това ще е двойна травма и за двете ни! Ще разчитам на това, че като почнем повечко да излизаме денем, тя ще се измаря повече и няма да и е нужно цокито, понеже ще заспива бързичко на обяд
Йоан много ме кефи какъв е русичък. Ей сега преди мъничко изпратихме едно наше гостенче Йоан, негов адаш.
А Калинка гордо, гордо пазарува в Икеа. Тони, на снимките хич не й личи да е слабичка, много си е добре. Звездичке, на Коколинчо май скоро трябва кукуригу да му връзвате. Много е сладък. 

Значи при вас вече коалиции се правят... Опасни са тези малките, ей... 

Важното е мир да има, че да посвърша и аз нещо.
Пожелавам ви го 

Ще видя какво ще стане.
Но ви чета редовно, главно от телефона.
Както винаги - всичко е прекрасно! 
Да си жива и здрава, мила! Много спокойствие ти пожелавам и едно живо и здраво бебенце в ръцете! Що ти сърце сАка, в рЪце да ти скАка! 
Цял ден си викам, къде изчезнаха тези момичета в този студ
А то имало нова тема

Преди това ползвахме презерватив. Известно време бях и на противозачатъчни, но по медицински причини, не с цел да се опазим 
Аз, обаче колкото и да искам дете, май физически не съм готова, не се чувствам напълно възстановена след секциото. Но все пак не се пазим - като стане - стане, ако не стане след и решим да сме по-сериозни, пак ще вземем тестове за овулация и ще видим до къде ще я докараме тоя път 

Бяха много хубави и на 50% намалени.
Та сега имам време за кафе на време 
Явно разбра, че ще я прибирам и не пожела да дойде при мен
Вечер наваксва, но по-скоро е за успокоение, според мен - не е гладна. Няма да ходя никъде , за да я отбия, но определено мисля, че като започнем да излизаме повече, сама ще се откаже. Нещата естествено са тръгнали на там 
Минаха 2 седмици от единия 
Иначе ние се гоним из нас, грижим се за бебета, изхвърляме всичко в боклука, сортира формички, ниже на едно влакче, рисува (драска), но все по-рядко се занимава сама и аз съм се изчерпала. Спасението е ММ , който блика от идеи
На мнение съм, че не "новото поколение" е лошо, а че ние не сме настроени на неговите честоти и промяната трябва да е в нас.. Съответно и в образованието. Много ме е яд, че за 30 години грам не се е променило към добро - напротив. Натоварват все повече учениците и те го избиват с агресия... 
Добре, че не е било нещо сериозно. Моята прекрасница има няколко рани на главата, все я удря и както ми е плешо е като върнала се от бебешка война