незнам защо но Ники вчера се събуди с температура 38.50 и цял днен се опитвахме да я смъкнеме. Нищо друго му няма, но си личи че е отпаднал и не му е добре. През нощта не е вдигал температура, а сутринта имаше малко над 37.00. Дано да е от зъбите, но ако до днес пак вдигне ще го водя утре на лекар. Незнам какво стана, но откакто е дошла 2013 г. само ядове са ни на главата. Дано всичко да сбърши с този месец.
Аз също искам близнаци, но и този път не ме огря а ММ е категоричен че трети опит няма да има 

Дано не вдига повече темп. малчо!
Предложиха ни нещо много хубаво за него, та дано стане
Иначе бебенцето беше с фрак, с папийонка, всичко
Много сладичко момченце. Приятелката ми пък с блога Вкуснотека донесе УНИКАЛЕН шоколадов сладкиш (снимката по-горе) и изобщо много хубаво си прекарахме.
И без това сега ако го пуснех щях да си загубя 240-те лв за няколко дни, та от 1-ви ще е по-лесно и за счети с декларацията за промяна на обстоятелствата.

Дано и аз на есен успея да се договоря с моя работодател за по-добро работно време, друг екип и по-висока заплата ( ама съм скормна нали
), защото сега както са нещата една седмица съм до 18 и една до 19 часа, та това до 19 часа с малк одете вкъщи ми е абсурдно просто.
Аз мисля, че ранното създаване на профил носи предмиство, когато се окажеш в група с деца с еднакъв брой точки, така наречената гранична група, но не съм сигурна, поне така разбрах от писанията в сайта за кандидатстване.

Аз така не смогвам да чистя след Даниел, а представям си и след майстори..

Дано Джоджи се адаптира бързичко, а и ти също 

Разлива водата, която й давам да пие, рисува по стените 

Ама не ме слуша главата, а? Баща ми е ловджия и този уикенд е имал добър улов, та сега голям мерак да дава на малкия да яде фазан. 
).

Искам да е по-топличко вече, да мръднем някъде край морето, все гледам разни оферти и установявам,че в Гърция е в пъти по - евтино от нашето черноморие, особено през април и май
Но ще изчакам да измислят семейната телепортация, за да отскачаме по-често до там 
Аз, когато кандидатствах за първата си работа, едва ли не ми се подиграха,че съм млада,зелена, тепърва ще се женя, ще раждам......Едва ли не излезнах неблагонадеждна
Ако работата, която ти предлагат, включва и обучение, би било чудесно
Имам готини неща, подходящи за възрастта на Юлия,но тя не ги поглежда. На нея и дай плюшени играчки или кукли, които издават звуци. Мислим,че много ще се радва на кучето на Фишър Прайз-онова, образователното-ама хич не ми се дават толкова пари за него
Ще го издирвам в Продавалника май 
Не ги взехме. Тъкмо и се позаздрави дупето на Юлия и не ни се правят експерименти-много е чувствителна кожата на това дете, златно дупе има

обаче след 3-4год. ще е...
от няколко дена казва "сиииии" (мерсииии),казва ми много сладко "маааамииии",казва "тади" и "тааад'н" (тати),котето и мечо са "мей мей",катерицата е "ка",какичките са "кааааакииииии" (щото мойте приятелки всичките са му каки,не давам да им вика леля)
но съм 100% убедена,че и пари да ми дава няма да се върна на работа при него след майчинството.просто много се изложи,ама много... 

Алина е добре,раничката на главичката почти зарастна,няма нищо страшно,само дето наистина много се уплашихме
Но тя доста си похапва,пък и си й личи
Елиза и София също са прекрасни
И ми изглеждат доста променени и двете,пораснали са,личи
Иначе си ужасно права,че времето минава много бързо.Не само,че ние самите остаряваме бързо и неусетно,но и децата така растат.
Пожелавам го на всички от все сърце...и да е скоро,че да си правим пак компания с бебетата

Стига вече с тия болести
Много успех ти пожелавам и дано всичко върви по план и да се не разочароваш!
Хубаво е,че така поне с ТМ ще сте си заедно,а още по-хубаво е,че ти оставят време да помислиш на спокойствие и ти пазят мястото
Ако работата си заслужава,защо не?
Сигурна съм,че ще се наредят и при вас хубаво нещата,но вие си знаете най-добре! 
Направо е страхотно,а и изглежда мноооого вкусно.Какво е?