Намерих най- накрая малко свободно време, за да седна и да попиша, че ми липсвате много вече

, ама нямаше начин просто.... Започнахме да търсим и мебели и разни други неща за обзавеждането на къщата... и като цяло, главата ми е пламнала...
Ама вечерта като ме видя така ми се нахвърли
много е миличка и е много гушлива напоследък, а и белите поспряха 
Ще стане работата, ама повечко време трябва 
Все още му дават мляко със сонда, смятат, че няма развит сукателен рефлекс, а и му било рано за шише. Иска ми се и да кърмя, ама казаха, че ще стане чак като се приберат вкъщи
Иначе си им нося кърма
Лили вече диша сама, от утре ще я прехвърлят и нея на термо легло
И тя е започнала да наддава по малко, но още е далеч от първоначалното си тегло
, защото тя посвали и доста повече от Иви.
Съжалявам, че е била болничка
Сега върлува ужасен вирус, всички ме племенници са го хванали - разстройство, повръщане, температура... пълен ужас 
Само така... дано повече не го сваля! Ооо... и той ли е болничък
Бързо оздравяване!

Как върви диетата? 
Успех се ученето, както и на изпитите
Ние ще стискаме палци 

Айде като ги изпишат, както казва Хариелка, ще чакаме снимка на цялото семейство 

Предполагам е нормално... но само като се сетя как изписвахме бременелските
Абсолютна гадория, разкарваха ме от кабинет на кабинет и в крайна сметка стигнахме до Очна болница, където срещу заплащане ни го махнаха набързо. Снощи бях много изнервена заради ши*аната система... в спешното кърлежи не вадят - да знаете
Той ако не беше на такова деликатно място нямаше хич да ходя по лекари, ама се случва и за първи път , та се стреснах... важното е, че е минало и заминало. Мисля да й пусна една кръвна картина за всеки случай и да приключвам с това изживяване
Щом започват да наддават, скоро ще му се види края и ще са си у дома. А за Али, мисля, че дори е по-добре, че отложи яслата. Може да ти е трудно, но така тя няма да връзва появата на бебетата с отделянето й от мама по цял ден в яслата... Мисля, че по-лесно ще се адаптира с тях така, а Боби, той вече има опит..
Честита ви кола, със здраве да си я карате, безаварийни пътешествия и много детски смях. Каква купихте в крайна сметка? 
Забелязвам, че когато Айчето си е в леглото (то е залепено за нашето, но си спи по цела вечер там понякога) по-малко ме търси, но не винаги иска да е в него... за сега не смея да пробвам, докато все още я гледам сама обаче
И останалите така да избиват ти пожелавам 
Проблема с кожата на Дарина така и не се реши , лекарката при която ходихме миналия месец заключи много суха кожа категорично отхвърли АД , но и мазилата които ни изписа вместо да помогнат като че ли навредиха и то много
Горе долу съм овладяла положението с А-Дерма зелената серия като освен крема ползвам и шампоана , къпане два пъти в седмицата , никакви млечни храни и т.н. ефект никакъв
В петък сме на консултация и ще взема направление за кожен питането ми е следното : освен да ми препоръчате такъв лекар , ходил ли е някой в Токуда , ВМА и има ли впечатление от лекарите в изброените от мен болници , приемам всякакви предложение и дано повече мама се включат , че нямам време
Сухите петна които бяха само по краката сега вече са и по дупето, а от снощи и по гърба