Сузи направо се настърви след като й изпях песничката "с крехки клонки и тревички всички да гости
"
И се замотах два дни да не заведа детето на лекар, защото си мислех, че тази Т е реакция от ваксината, а то сега изби. Явно си е лепнала този вирус при посещението при педиатърката, иначе наистина беше здрава. Да ви кажа честно не знам дали не се успокоих, като видях че са избили налепи, защото се бях побъркала с тази ваксина... Представях си какви ли не страшни картини... Стискайте палци бързо да се възстанови сега, след като вече сме преминали към лечение. 
Честито, официална лельо!

Мнго ми харесват имента. И аз днес съм на автопилот, защото на моето съкровище- бебе почтиии му е пробил 13 зъб ( кучешки е) и е мног окиселко, вчера и по-малк ояде и пи повече млекце, днес мислех да отидем за ДК, ама гледам духа навън, иначе не е студено и май ще се откаж,а че нали при зъбоникнене имунитетът спада.
Пък у дома, като и дам начална скорост, т.е -кажа и бръм бръм и я пусна и тя минава почти целия килим, от килимиа до дивана, ка ксе израизх самооо, а мама остава беееез крст, защото стоя наведене да и викам айде тръгвай и в един моемнт да я пусна, но определено това е начина, тя го приема като игра и виждма ка квсек иден прави все повече крачици сама, все по-стъбилна е и все по-малко се страхува, защото определено при нея проблемът е страх. Та така с нашето ходене

Аз се лекувам с нишадър и не пия АБ, но за дете как стоят нещата незная.
Викам сега пък зъби го мъчат в комбинация с вируса..
Викам добре, че педи е днес на работа. Е да, ама не - не била. По кой знае какви причини.. Та ходихме до спешния. Там поне ме успокоиха, че няма хрипове, но пък "диша бронхиално" каквото и да значи...
Пуснахме и кръвна картина и всичко освен CRP си е в норма. Даже хемоглобина ни се е качил до невероятните 111
, което на нашето редовно 89-99 си е супер. Доктора обаче каза, че явно си имаме инфекция. Не е ясно според него дали вирусна или бактериална и било добре според него да започнем антибиотик. Е тъй, ама така плахо и несигурно ми го каза, че хич не ме убеди. Сега звъня на педи(дано да ми вдигне, че да и чуя мнението), а човечето спи.
И скоро спокойно да си хапвате рибка веднъж седмично.
А колежката ти!!!
Ама много тактична бе. Защо не и каза, че изобщо не смяташ да отслабваш.
(пиша от телефона,и се извинявам за грешките
)
изправя се,без ръце и е голям смях.Ако случайно докосне земята после си итрърсва ръцете
какъв е такъв чистник,незнам

отворил си човека пак ципа на кошарата и птистига при нас 

А беше възмутена, че при положение че Елиза миналата седмица е била с повръщане и болки в корема, въпреки всичко й е бита ваксината.
Представям си Иви какъв е образ като се изтупва

И не ви ли обясниха какво е това бронхиално дишане
Айде вече никакви тмератури и при вас 

Утре пак сме при педи. Вчера по телефона ми каза само, че според изследванията може и без антибиотик, но е важно в понеделник да го чуе и тя. А ако преждевременно се усложни да ходим да ни изписват друг антибиотик, че този не бил добър за нас. Много е ведър, весел и игрив, като му свалим Т. Ще кажеш, че е друго дете. 
Ивайло изля в краката на батко си 2 чаши бира,мен ме заля с вода та се преобличах,не седна за 5мин,простоооооооо няма да ви казвам-нито ние сме за гости да идем някъде,нито сме да ни дойдат хора унас.то неможе да седнем за минутка спокойно,не се спря и за миг.
"деее" (2),"тииии"(3) и така до безкрай.и бурканите ми от бебешките пюрета преброи и всичко що набара.
много съм изморена

Препоръчани теми