А какво му даваш за кашлицата на Дани?

Опасен образ е, няма две мнения по въпроса 

Като види други деца навън, отива към тях, проятга ръчички, гали ги. В Хиполенд има едни големи маси с констуктор Лего, предполагам, че повечето от вас ги знаят, като влезем там ,залепя се за тях, доста често има и други непознати дечица и тя им подава части от легото да строят заедно, много съм доволна от това и поведение 

Няма хрипове, дробовете му са чисти, гърлото е леко зачервено, но пък секрети да видиш(а сополи почти няма)...
От тях именно кашля. Пуснахме кръв, урина(за да отхвърлим уроинфекция) и секрет. Та левкоцитите от 6.5 са станали 9.5 и са на горната граница, обаче CRP при норма 5-6 и резултат в събота 8.8, днес е 75! 
За нощното кърмене и на мен ми се иска да го няма, обаче на този етап е денонощно нашето кърмене. Като оздравее, че му мисля как да намаля дневните кърмения, а после и нощните. Ако пожънеш успех, похвали се как го постигаш.

Когато "нямаме" , то на разсъмване се наплюсква здраво 
Понякога носи сопички и камъчета на детето, с което иска да играе... аз му викам "подкупване" 

Прегръщам те силно
анбибан, да си тръгвахте случайно от Борисовата към два и малко? Една сладурана така ми заприлича на Яна.
Ако наминаваме към Хасково ще гледам да взимам повече чорапки. 

Та ние с Благовест решихме да забегнем малко към вилата и 3 дни стояхме там,докто не ни заваля

Дано скоро се похвалиш,че сте си вкъщи 

Сега много бързо ще започне да щъка навсякъде 

И браво за хемоглобина 
Дано Ели даа не хваща повече бацилчета 

Само дето Дани не се е разминал с антибиотика, но... налага се понякога. Да оздравявате бързо, Петкова!

Ама те нашите нали са вече големи.
та за това време за форум не остава само ви честа и до там .

На година и половина за първи път моето дете спа цяла нощ и отделно от мен. Сутринта я похвалих, че вече не е бебе, а голямо момиче и си спи в отделно легло, а мм се изцепи, че съм "жестока майка" - да отделям детето, трябвало да чакам тя сама да си поиска отделно легло
Обаче той да си мисли и казва каквото ще, аз искам да отгледам и възпитам самостоятелно човече, а не залепено за мен 
Препоръчани теми