Но си взех поука-ако няма море там, където ще ходим, по-добре Лили да не идва с нас
Юлия също не искаше да си ходи и постоянно се завръщане към църквата на Ванга, минаваше по мостчето и сядаше по средата. Хич не и се тръгваше и с ММ си говорихмече явно децата наистина имат някаква сензитивност.....която при Лили вече я няма 
Ако сте забелязали едно Юле, което гони патките по алеята близо до изхода-това бяхме ние 
Добре,че са истински сървайвъри тези бебоци
Честито дипломиране! Пожелавам ти успешна кариера 
После се зарекох,че на никого няма да се моля и явно излъчвам самочувствие, понеже мен почнаха да ме търсят. Естествено, никой не знае колко съм притеснена понякога и как направо се паникьосвам,че няма да мога да осигуря нормален живот на децата си 
Дано да продължават добрите новини и да имате възможност честичко да виждате бебчовците
Дано скоро си ги вземете
А за свекърва ти мога да кажа само онова, което казах наскоро на ММ по повод ядовете му с неговите родители: към децата и старите хора трябва да се отнасяме по един и същ начин-снизходително 
Цеца- пожелавам ти Йоан скоро да пребори уриткарията и да откриете дразнителя
Чета добри тозиви за доктор Ангелова от бившия кожен диспансер, CVM беше водила Дарето там, та също така искам да ви питам и за отзиви за добър кожен лекар, да знам къде да я заведа, за сега мисля да е при доктор Ангелова
CVM- какво ти е впечатлението от нея, трудно ли се записва час
, работи ли с Касата, или само на частно, ако е добра няма проблем и на частно да я заведем. Та така днес и аз ви се опалаках, дано като се върнем от педиатърката след обед съм в по-добро настроение
Борци сте всички в семейството и няма как да е иначе.
За свекито ти - игнорирай я, както са ти писали момичетата. Това натякване за щяло и нещяло не ти трябва сега, имаш си ядове достатъчно, за да се ядосваш за глупостите на хората, които не могат да преценят кое се говори и кое не. 
Нормално е да се чувстваш обидена и използвана. Но ти си достатъчно умна, надъхана, амбициозна и кадърна, имаш страхотни умения и познания и съм сигурна, че ще си намериш хубава работа. Може пък да е по-хубава от старата, кой знае. 
Пожелавам ти успехи занапред! Милинкият Благовест...
Много ли го боля? 

Лошото е, че заради презастраховащи се или недобри лекари на много хора ни се налага да четем допълнително и да се ограмотяваме за неща дето са ни извън компетенциите и накрая резултатите не винаги са добри.
Нередовното акане наистина може много да влоши нещата. А задръстените черва могат да отключат алергични проблеми като нищо. Уфффф, направо не знам какво да ти кажа. Дали можеш да я научиш да ака клекнала в банята на пода, без ти да я издържаш? После ще измиваш. За яслата и детската ситуацията никак не е добра. Уж мислели да въвеждат някакви промени в менютата заради многото деца с алергии, но за сега нищо такова е се случва. При нас сутрин и следобяд предлагаха фиия с нещо си (считай боклук от типа на салам, пастет, маргарин с чубрица)
а на обяд, ако не може от едното нещо й даваха повече от другото. Абе организират се нещата. Ние гледаме да я водим закусила, а следобяд като я взимаме също носим нещо полезно за хапване. На обяд храната е добра. Лошото е, че в някои ясли и градини си позволяват да мрънкат при такива деца и да показват на родителите, че хич не им се занимава....въпреки че законово никъде няма ограничения за алергичните деца. До някъде ги разбирам защото персоналът и средствата са ограничени, а храна от родителите по регламент не може да се внася, но само донякъде. Защото в нашата ясла директорката дори и за момент не ни е правила фасони, винаги са били много старателни и дори правеха съвсем неизискуеми от тях неща за да й е доре на Зори. Та явно повече опира до желанието и разбирането от страна на персонала, а не толкова до възможно и невъзможно.
Поне вече не е мега крив и искащ само гушкане и ц*ца. Всички те ми усилия да разредим сученето изчезнаха с един замах. Ама то нормално. Милото първия ден не искаше трошичка да хапне, само на кърма откара. 

Много се надявам опасенията ти за АБКМ да са напразни и погрешни. Толкова хубаво и безпроблемно се захранихте и си хапвате. Пиши след прегледа при Ковачева.

сега съм все още изморена,но съм доволна.решила съм драстично да намалям яденето,дори сега се "подготвям" за една диета и се надявам до края на месеца да влезна във форма

ще чистя,ще шия и така,че като е слънчево и хубаво не остава време да седна на машината.
така,че да не те е яд,смятам,че е за добро и ще намериш страхотна работа.ето мм миналата година по това време точно го бяха съкратили от работа докъто е още на изпитателен договор и не му дадоха ни обезщетение ни нищо,ама за сметка на това си намери сегашната си работа и вече 1г стана е доволен,и зплатата е хубава и му е къде къде по-спокойно от предишното място! пожелавам ти скоро да се похвалиш със няй-страхотната и мечтана от теб работа 

Ние сме добре, обаче не ми остава много време за форумчето
Алинка все още е залепена за мен, постоянно ме търси, не иска никой друг, не дава даже до тоалетната да отида на спокойствие
Тотално изтощена съм, още повече, че заспива само гушната с мен... и ако тръгна да я местя, трябва да е дълбоко заспала, иначе се буди и започва да реве. А ако случайно ме изпусне от поглед се започва един рев, една истерия, едно пищене....
Оставих им кърма, в неделя ще отидем пак... и така. Вече не са на АБ. 
Успех и на последния, който е останал. 

Много е смешен, явно толкова му хъркаме на детето, че се е впечетлил. Вчера гони котката. Тя не му се даде, а той направи добра физ-зарядка. Накрая тръгна да пълзи след нея, ама тя пак не му кандиса на мераците да я хваща.

Браво на малките смели човечета
Пък това, че Алинка е като залепена за теб ще мине, не се притеснявай. Бо знае ли, че вече има още едно браче и сетриче 
И темературата също 

И Кали тези дни, особено вечер пие много мляко и нощем се буди дап ие мляко и аз подозирам зъб, ама е нромално, време му е, тя повече от месец не е имала нов озъбче и единият е по4тиии пробил.

и Кали ще ни е първа помощничка. Оставям ви, че едно малко мучащо човече ми донесе Маша и Мечокът да му я чета и аз не мгоа да откажа
По-скоро да се справят и да се прибират у дома!
Алинка реагира напълно нормално според мен. Мъничка е още и не разбира защо се случват някои неща, като например защо мама я е нямало дни наред у дома. Изплашила се е, че си я изоставила и сега се страхува да не отидеш пак някъде. Когато Елиза се роди, Софи беше на 2г2м. и реагира много остро на цялата ситуация - плачеше, не ме искаше, казваше че не ме обича, да си ходя при бебето и т.н. Това много ме натъжаваше и си поплаквах и аз, но всичко произтичаше точно от детския страх и обидата, че съм я изоставила заради някакво си бебе. Бо е бил на същата възраст, когато се роди Али, но си казвала, че добре я е приел и си била щастливка. Сега обаче очаквай от страна на Али да има ревност, тя е по-мъничка и скоро ще трябва да разбере, че ще те дели с още две нови бебета. Гушкайте се повече и с течение на времето нещата ще улегнат.