Пожелавам ти съвсем скоро да се похвалиш, че си си намерила по-хубава, доходна и стабилна работа. А тогава вместо да прехвърляш майчинството на майка си/свеки, би могла да се поинтересуваш от програмата "Отново на работа". Тя е до 3г.
Аз гледах снимки, много си хубава.

Само кат заспи се пуска нормална телевизия. До сега основно вечер гледаше ТВ, ама сега с туй сноване из къщата ще гледа и сутрин. Иначе иска да влиза в спалнята да си играе, ама не може още спят там. Иначе Бейби ТВ-то много ми харесва и ме е яд, че не е преведено на български.
Още веднъж искам да ви благодаря за всичко - страхотни сте! 
Още с влизането вкъщи започна да ми ги говори едни от вида на : "Ти си виновна, че децата се родиха толкова рано... Ти си виновна, че не се пазиш.... " Леле, направо откачих
Грабнах си децата и се затворих в другата стая, ММ се е разправял с нея, понеже изобщо не ми беше до скандали... И сутринта ми писала СМС
да ми се извини
Да беше звъннала поне, нямаше нищо да й стане... ама нали е зор човек да си преглътне гордостта 
В момента той е на термо легло, но всичко му е наред.Обаче още са на антибиотици
Аз например кисело мляко не обичам, а те го обожават
Както и тиквички, свинско, яйца и риба... Ние с ММ не сме много по тези неща, но децата си ги хапват с кеф и аз не ги лишавам, готвя им отделно. Но покрай тях и аз проядох пържени тиквички с кисело мляко. Алина направо трепери като ги види, обожава ги.
Лилия просто повече ми харесва, а и така реших, че името си е за нея, а не Магдалена
И изобщо не съжалявам сега.
Бързо оздравяване на Елиза. 
А на теб честито дипломиране!

А за свекито ти нямам думи.Как може всичките да са еднакви 

Рака го повали за нула време
Ох, да не ви товаря и вас...
Лека вечер на всички 
Моята така след раждането на Миа ме пита " Не може ли да я задържиш още малко?"
Ама да не ти пука, важното е ти и малките да сте добре.

Важното е мъниците да са добре, дано скоро да се гушкате
А свекърва ти...няма смисъл да я коментирам
Дано Самито да е добре и да е само зъбчето 
Благодаря и на всички останали 

Дано да е за добро и да си намериш по-хубава и по-доходна работа 
вика му Мими и много му се радва
Има едно боди с него - не дава да го пера,а като го просна,го взима мокро от простора да го облича
Дано скоро си ги вземете, за да си се гушкате всички заедно вкъщи.
Браво за това, че имаш кърма, има един блог една консултантка по кърмене за близнаци - http://atwins.wordpress.com/ Можеш да разгледаш, ако искаш. 
Сякаш не е раждала и не знае какво е, ама то какво да я коментирам

Стоенето вкъщи наистина ми идва в повече най-вече на физическо ниво... На последната консултация бяхме 87 см. и 14,500 кг. Едва янося вече, кръстът ми е на нищо. Само като си помисля и желанието за още едно бебе ми се изпарява.
Иначе искам, де, но про създалите се обстоятелства ще се наложи още да почакаме с второто дете.
само да ми падне твойто свеки ще му покажа де зимуват раците
Някой хора просто трябва да се игнорират, сами си го просят. Аз, за щастие нямам такива проблеми със свекито, ама и тя си е далеч, рядко се виждаме. Обаче като родих и като почна една телефонна офанзива и тя и сестра му на ММ. Аз затварям, те звънят, аз затварям те звънят, звъня на ММ и му пищя по телефона да им каже да не ми звънят, те пак е нямаше такъв зор
Пък при мен нали не всичко беше наред, Яна беше малка, също в кувиоз, силна жълтеница, трудно я захраниха, постоянно повръщаше, отделно аз не можех да ходя след секциото ми се беше схванал нерв на крака, имах силни болки и много ме беше яд, че ми дават да виждам Яна само 1 път дневно и само те двете ми липсваха да ми се обесняват по телефона
Та така си ги игнорирах докато не се почувствах готова да говоря с тях. На твоето свеки трябва да му се забрани да идва и да ти се обажда, докато не се научи да се държи прилично
Игнорирай я наистина, за да си добре ти самата, в момента сте важни ти и децата, другите нямат значение! Подкрепям Анбибиан, че трябва да и забрани мъжът ти да те вижда и да говори с теб докъто не и дойде акъла в главата и не почне да се държи нормлано
Мисля, че като се приберат малките сладкиши у дома е по-добре твоята майка да ти помга
Сега има ли кой да ти помага? Много се радвам, че ни носиш хубави новини от Иви и Лили.
Приличат ли си двамата, нали казват че близнаци момиченце и момченце не си приличат толкова? Бо как приема новината за раждането на бебетата? Милата Али и тя го преживява по някакъв начин
Браво на мъжа ти, че е човек на място и се е държал както трябва и е застанал зад теб, и на него не му е лесно сега! Пиши ни как сте, когато можеш, почивай си повече
Аз не съм се отказала от желанието си като се стопли времето и минем през Ловеч да ви видя
, ама ще изчакам и Иви и Лили да направят бузки, че да ви видя всички 
Сигурна съм, че ще си намериш работа и по-хубава и по-добре платена! Аз на есен като се върна на работа съм решила да си предоговарям условията, защото сегашните не ме устройват. Ако това не стане, ще се наложи да си търся нова работа, ама фирата няма да ми даде парично обещетение и няма да ме прати на борсата. Така че ти в момента си в мног оизгодна позиция. Спокойно, всичко ще се нареди 
Аз от там съм си купувала полота и жилетки, а ММ анцузи, че той много ги носи и сме много доволни 

, аз влизам с нея за малко и после едвам излизаме
Мисля, че бебешкият пубертет при нас почва малко по-раничко

радвам се че близнаците се подобряват 
Чакаме новини за малките.
В събота краката му станаха на огромни плюски и докато го заведа във Вита на лекар плюските бяха изчезнали. Тя пък лекарката във Вита ми каза, че гърлото му било с налепи да му се вземел секрет. И вчера ходихме при неговата лекарка. Тя не видя никакви налепи по гърлото. Каза, че нищо му няма. Подозирам, че в събота е от храната и айряна, който пи по път за лекарката във Вита. Та нашата педиатърка каза, че обривите, които получава, са уртикария. Те ту се появят, ту изчезнат. Сега ще трябва да търся дразнителя.
То може да е всичко, само не и котката. Лекарката веднага я изключи.

Препоръчани теми