Идва пролетта и октомврийчетата не ги свърта у дома.

• 45 689
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Petkova ще черпиш за примоцията толкова дълго си е чиста шестица от тотото според мен. Аз не можах да докарам и една година от момента на забременяване така че се считай за щастливка пък аз ще завиждам  Mr. Green
Аз така и се чувствам.  Mr. Green  А за почерпката - нямаш ядове.  Wink
Smehoranka съжалявам да прочета какво ти се е случило. Донякъде си права, че да се върнеш на място където не те искат и където ще ти вгорчат живота, няма смисъл...  Confused И това след всичко, което си направила за тази фирма. Ее как няма да ти е тъжно.  Hug Hug Hug Пожелавам ти съвсем скоро да се похвалиш, че си си намерила по-хубава, доходна и стабилна работа. А тогава вместо да прехвърляш майчинството на майка си/свеки, би могла да се поинтересуваш от програмата "Отново на работа". Тя е до 3г.
Seengirl честито дипломиране! Много успехи ти пожелавам! И дано повече нямате такива падания, че си е плашещо.  Hug Аз гледах снимки, много си хубава.  Wink

# 661
  • Куциндрел
Добро утро.
Смехоранке, дано си намериш скоро нова работа и тя да е по-хубава от старата. Praynig Hug Praynig

Йоан вече се научи да отваря вратите и сега няма спокойно сутрешно кафе. В момента се врътка около нас с морков в ръката и поглежда малко ТВ. Вкъщи ТВ-то стана само Бейби ТВ. Вече съм ги научила наизуст. Crazy Само кат заспи се пуска нормална телевизия. До сега основно вечер гледаше ТВ, ама сега с туй сноване из къщата ще гледа и сутрин. Иначе иска да влиза в спалнята да си играе, ама не може още спят там. Иначе Бейби ТВ-то много ми харесва и ме е яд, че не е преведено на български.

Лек ден ви желая. Hug

# 662
Здравейте, момичета!  Hug Още веднъж искам да ви благодаря за всичко - страхотни сте!  Heart Eyes
Аз съм си вкъщи от вчера, макар че уж в петък щяха да ме пуснат, но както и да е. Важното е, че съм у дома. Алина е залепена за мен, ако тръгна някъде, веднага изпада в истерия... Сега спинкат и тя, и Бо... и съм малко свободна... Алина заспива само и единствено гушната в мен, чак като е дълбоко заспала я местя, защото иначе се разбужда и започва да плаче...
А свекито няма да ви казвам как ми вдигна кръвното вчера...  #Cussing out Още с влизането вкъщи започна да ми ги говори едни от вида на : "Ти си виновна, че децата се родиха толкова рано... Ти си виновна, че не се пазиш.... " Леле, направо откачих  Close Close Грабнах си децата и се затворих в другата стая, ММ се е разправял с нея, понеже изобщо не ми беше до скандали... И сутринта ми писала СМС  ooooh! да ми се извини  Tired Да беше звъннала поне, нямаше нищо да й стане... ама нали е зор човек да си преглътне гордостта  Tired
Иначе бебетата са добре. Лили от днес е с кислородна палатка, добре е, даже са я захранили и нея днес с 5 мл. кърма. Добре я е приела . Иви вече хапва по малко повечко- засега 7 мл., мислят да пробват и с 10 мл. тия дни.  Simple Smile В момента той е на термо легло, но всичко му е наред.Обаче още са на антибиотици  ConfusedНяма да ги местят в Ловеч, но ще ги виждаме само два- три пъти в седмицата, а през останалото време ще получаваме новини по телефона  Confused
Кърма имам в излишък. Цедя, оставям в болницата, сега ще започна и да замразявам Wink

За вкусовете - изобщо не мисля, че наследяват нашите  Peace Аз например кисело мляко не обичам, а те го обожават Wink Както и тиквички, свинско, яйца и риба... Ние с ММ не сме много по тези неща, но децата си ги хапват с кеф и аз не ги лишавам, готвя им отделно. Но покрай тях и аз проядох пържени тиквички с кисело мляко. Алина направо трепери като ги види, обожава ги.

Хариелка, да, ама само щеше  Grinning Лилия просто повече ми харесва, а и така реших, че името си е за нея, а не Магдалена  Simple Smile И изобщо не съжалявам сега. Peace Бързо оздравяване на Елиза. Hug

Сийн, много неприятна случка  Confused Дано на Благовест му минава бързо и да не остава белег! Praynig А на теб честито дипломиране! Hug Hug

Е, толкова от мен, Алина се събуди с писък "Мамоооооо".......

# 663
  • Vaudreuil Canada
Съни честно твоята свекърва лично аз с камъни бих я убила ... игнорирай я това не е човек.
Радвам се че нещата се развиват добре само така да продължава и скоро да се гушкате в къщи всички.

# 664
Здравейте  Hug

Съни, радвам се, че вече си у дома.Гадно е, че няма да си виждате дечицата всеки ден, но по-важното е, че са на място където ще получават грижите от които имат нужда в момента и когато всичко е наред ще сте си всички заедно.Дано да е скоро Hug А за свекито ти нямам думи.Как може всичките да са еднакви #Cussing out

Сийн, честито дипломиране и от мен   bouquet

Цеца, и ние сме така с бейби тв.Телевизора с всекидневната работи само на този канал.Напоследък доста често го спирам, че направо се хипнотизирва това дете Grinning

Смехоранке, дано това е за добро и си намериш още по-добра работа с по-добри работодатели. Praynig Hug

То и при нас отиват нанякъде нещата, ама да видим. новият главен прокурор е затворил всички бази в страната, пуснал е всички отпуска до 20 април, независимо дали имаш такава или не.Дано не е това, което си мислим.
А вчера изпратихме и нашия любим управител Sad Рака го повали за нула време #Cussing out Ох, да не ви товаря и вас...

Самито днес се събуди с висока температура, дадох му панадол, смъкна я и от  тогава не е вдигал много, поддържа 37.1/2.Няма нито хрема, нито кашля и подозирам последния ни кучешки зъб пък да видим.И така не излязохме днес на разходка, изтървахме хубавото време.

Нека и аз се похваля, че си вземах изпитите успешно и от този семестър.Остана още един сега през април и край Mr. Green

Хайде ставам да направя салатката  chef Лека вечер на всички Hug

# 665
Да се включа и аз, че да не ни забравите Laughing

Съни,
радвам се, че си си у дома. Нормално е Али така да реагира като те е нямало. А за свекърва ти #2gunfire Моята така след раждането на Миа ме пита " Не може ли да я задържиш още малко?" #Cussing out Ама да не ти пука, важното е ти и малките да сте добре.

Сийн, честито дипломиране и успешна реализация  bouquet

Цеца, Миа гледа една програма Nick junior. Тя май е за по-големи деца, но Бейби Тв ме влудява и мен, а тук поне са филмчета и то различни. Иначе на компютъра гледа baby einstein и Маша и мечока. В никакъв случай не държим по цял ден на детските, вечер и сутрин за по 1 час максимум.

Наде, ти в каква сфера работиш?

Смехоранка, много лоша работа със съкращаването, но дано е за добро. Ти в каква сфера си? Свекърва ти не работи ли?

# 666
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Hug
Най-накрая се постопли малко,дано да се задържи  Rolling Eyes
Съни,много се радвам за добрите новини  Hug Важното е мъниците да са добре, дано скоро да се гушкате  Praynig А свекърва ти...няма смисъл да я коментирам  ooooh!
Наде,браво за взетите изпити, все така и следващия семестър  Hug Дано Самито да е добре и да е само зъбчето  Praynig
Петкова,благодаря за комплимента  Hug Благодаря и на всички останали  Hug
Качих една снимчица в Ето ни и нас и малко актуални на Благовест качих  Party
Той днес е добре,раната е позарастнала  Rolling Eyes Дано да няма повече такива ситуции,че са прединфарктни направо  ooooh!
Смехоранка,ама може ли така да постъпят,значи  ooooh! Дано да е за добро и да си намериш по-хубава и по-доходна работа  Hug
За телевизията - пускам и аз отвреме навреме, при нас на мода е Дисни ченъл  Mr. Green Понякога и аз се заглеждам даже,то и игрални филмчета има там  Mr. Green Благовест сега е на вълна Мики Маус  Grinning вика му Мими и много му се радва  Crazy Има едно боди с него - не дава да го пера,а като го просна,го взима мокро от простора да го облича  hahaha

# 667
  • Sofia
Привет, момичета  Hug

Днес почти цял ден бяхме навън, много хубаво време беше и мм почиваше, та успяхме да му се порадваме и на него.

Съни страхотни новини, че малките вече са по-добре и приемат кърма, както и че ти вече си вкъщи. Hug Дано скоро си ги вземете, за да си се гушкате всички заедно вкъщи.  Heart Eyes Браво за това, че имаш кърма, има един блог една консултантка по кърмене за близнаци - http://atwins.wordpress.com/ Можеш да разгледаш, ако искаш.  Peace

За свекърва ти...то какво да кажеш?! Не мога да повярвам, че е възможно да има такива хора! Вместо да ви подкрепи и да ти помогне да преминеш през този труден етап след раждането, гледай я ти нея!  #Crazy Сякаш не е раждала и не знае какво е, ама то какво да я коментирам  ooooh!

Иначе това, че Али е непрекъснато залепена до теб вероятно е нормално. То и тя миличката го преживява, не може да осъзнае какво се случва точно, но усеща, че се тревожиш... Ще свикне полека с новата ситуация... Бо вероятно също ще й помогне да премине през това, нали е батко, знае какво е, а и е по-голям и разбира.  Hug

Наде честито за взетите изпити и дано Самито да е добре и температурата да е била от зъбче Praynig

Петкова, благодаря за хубавите думи. Стана ми хубаво. Hug

За телевизията - аз пускам телевизия по-често отколкото би ми се искало.  Embarassed По 2-3 пъти на ден за 20тина минути... Обикновено пускам youtube - тя обожава да гледа песнички - като хипнотизирана е. Нямаме любимо филмче, още въобще не може да внимава върху филмчета, които изискват внимание за по-дълго от 2-3 минутки.

Смуси Аз съм в сферата на PR. Работех като вътрешни комуникации. Иначе съм завършила за писмен и устен преводач с английски и немски език. После се преквалифицирах и завърших един курс по вътрешни комуникации в английски колеж по PR.

Що се отнася до свекърва ми - да, тя работи. Но ще й прехвърля майчинството преди да ме съкратят, за да дойде да гледа Ели, за да мога аз да си търся активно работа и евентуално да започна веднага, когато си намеря. Ние с нея одавна си имаме уговорка да й прехвърля майчинството, но като стана така в офиса останах да си гледам Ели и втората година. Но сега ще го направя.

Ако трябва да бъда искрена, връща ми се на работа и то много. Само че сега се оказва, че няма къде.  Close  Стоенето вкъщи наистина ми идва в повече най-вече на физическо ниво... На последната консултация бяхме 87 см. и 14,500 кг. Едва янося вече, кръстът ми е на нищо. Само като си помисля и желанието за още едно бебе ми се изпарява. ooooh! Иначе искам, де, но про създалите се обстоятелства ще се наложи още да почакаме с второто дете.  Confused

Ще трябва да приключвам, Ели нещо много примрънква и ще отида да се мушна до нея.

# 668
Съни  Hug Hug Hug само да ми падне твойто свеки ще му покажа де зимуват раците  Twisted Evil Тя беше облизала бисквитата на Али от Лидъл нали  Sick Някой хора просто трябва да се игнорират, сами си го просят. Аз, за щастие нямам такива проблеми със свекито, ама и тя си е далеч, рядко се виждаме. Обаче като родих и като почна една телефонна офанзива и тя и сестра му на ММ. Аз затварям, те звънят, аз затварям те звънят, звъня на ММ и му пищя по телефона да им каже да не ми звънят, те пак е нямаше такъв зор  ooooh! Пък при мен нали не всичко беше наред, Яна беше малка, също в кувиоз, силна жълтеница, трудно я захраниха, постоянно повръщаше, отделно аз не можех да ходя след секциото ми се беше схванал нерв на крака, имах силни болки и много ме беше яд, че ми дават да виждам Яна само 1 път дневно и само те двете ми липсваха да ми се обесняват по телефона  #Cussing out Та така си ги игнорирах докато не се почувствах готова да говоря с тях. На твоето свеки трябва да му се забрани да идва и да ти се обажда, докато не се научи да се държи прилично  #Cussing out

# 669
Съни- свекърва ти вярно е без коментар! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out Игнорирай я наистина, за да си добре ти самата, в момента сте важни ти и децата, другите нямат значение! Подкрепям Анбибиан, че трябва да и забрани мъжът ти да те вижда и да говори с теб докъто не и дойде акъла в главата и не почне да се държи нормлано Peace Мисля, че като се приберат малките сладкиши у дома е по-добре твоята майка да ти помга Peace Сега има ли кой да ти помага? Много се радвам, че ни носиш хубави новини от Иви и Лили.  Hug Приличат ли си двамата, нали казват че близнаци момиченце и момченце не си приличат толкова? Бо как приема новината за раждането на бебетата? Милата Али и тя го преживява по някакъв начин Hug Браво на мъжа ти, че  е човек на място и се е държал както трябва и е застанал зад теб, и на него не му е лесно сега! Пиши ни как сте, когато можеш, почивай си повече Hug Аз не съм се отказала от желанието си като се стопли времето и минем през Ловеч да ви видя Heart Eyes, ама ще изчакам и Иви и Лили да направят бузки, че да ви видя всички Hug
Сийн- гледах снимки от дипломирането ти, много си хубава! Обаче на снимките си по-висока отколкото мислех, че си, заблудила съм се нещо Embarassed
Смехоранка- не се притенсявай, че така е станало с работата, всяк озло за добро както казват хората! Peace Сигурна съм, че ще си намериш работа и по-хубава и по-добре платена! Аз на есен като се върна на работа съм решила да си предоговарям условията, защото сегашните не ме устройват. Ако това не стане, ще се наложи да си търся нова работа, ама фирата няма да ми даде парично обещетение и няма да ме прати на борсата. Така че ти в момента си в мног оизгодна позиция. Спокойно, всичко ще се нареди Peace
Нашият татко вчера не работи и отидохме да разгледаме Мол България. Неми хареса, очаквах нещо повече. Скоро мисля да отидем и до Парадайз център да видим там какво има. Те всички молове са еднакви,ама ей така да се каже, че сме ходили Mr. Green И пролетни дрехи трябва да си купуваме и тримата. Мислим една събота да оставим Кали на баба и и да отидем до Илиенци- на нас това ние на другия край на града. Хариелка- вие като сте наблизо, какво ще кажеш, има ли хубави и ефтини неща ooooh! Аз от там съм си купувала полота и жилетки, а ММ анцузи, че той много ги носи и сме много доволни Peace
Днес мисля да се разходим, разбира се, то това хубаво време не е за изпускане!
За телевизията- за сега, да чукна на дърво, нямаме проблем с нея, пускам рядко само вечер, Кал исе заглежда малко и така, Бейби ТВ не хващаме изобщо. Забелязвам, че се заглежда по реклами и анимационни филмчета. Понякога пускаме Картун Нетуърк и тя хвърля по едно око на филмчетата, но определено за сега не виждма проблем с телевизията, като изгася телевизора, или сменя канала, тя не се сърди, занимава си се с играчките. Дано така продължат нещата по-дълго време Praynig
А да ви кажа, майтап, вчера в мола на всеки магазин на вратата, Кали тропа с крак и иска да влиза, баща и стои от вън, защото има алергия към магазини Joy, аз влизам с нея за малко и после едвам излизаме Shocked Joy Мисля, че бебешкият пубертет при нас почва малко по-раничко Joy
Хубав ден за сега от нас Hug

# 670
Здравейте момичета  Grinning
Най-сетне стигнах до компютъра. Днес отметнах доста домакински задължения и след малко Коколинчо ще обядва и мисля да излизаме да спинка на въздух в количката, а после направо да вземем кака от градина и да поиграят, ако времето е хубаво.
Прощъпулникът мина много добре. всички харесаха разните нещица дето бях приготвила. Коколинчо се забавлява добре, получи много хубави подаръци. И кака му намаза покрай него. И....ще си имаме лекар в семейството. Застана пред наредените неща и съвсем категорично си взе едно медицинско кремче дето беше наречено за лекар.  Grinning
Съни, радвам се, че нещата при вас се развиват в добра посока. За свекито ти думи нямам просто.  Twisted Evil Важното е, че Иви и Лили се справят. Щом Лили е на кислородна палатка значи ли това, че вече си диша самичка. Еййй, толкова се зарадвах. Пу-пу-пу! все така добре да ви се развиват нещата. Много се радвам, че имаш достатъчно млекце. Складирай колкото се може повече, че като поотраснат и имат нужда от повечко млекце да може да има откъде да си помогнеш малко. Стискам палци всичко да върви чудесно, бебчетата да наддават добре и д аможе по-бързичко да сте си всички у дома.  Hug Hug Hug
Ставам, че Коколинчо ме дърпа.  Mr. Green После ще дописвам и дочитам. Хубав ден от нас!

# 671
Айде да се разпиша и аз   Laughing
Ние вчера се прибрахме оставихме децата и днес цял ден релаксирам , мислих да чистя ама нещо ме домързя  Mr. Green
Смехоранка много неприятно , дано по скоро си намериш работа  Hug
Съни аз лично ще се въздържа от коментар  Wink радвам се че близнаците се подобряват  Hug
Аз чакам гости тази вечер и ще ставам да приготвям разни вечери и ала бала  Heart Eyes

# 672
  • Куциндрел
Добро утро.
Съни, добре завърнала се у вас. Твоята свекърва нещо е откачила. Много гадно се е отнесла с теб. Дано да е било моментно и да не се повтаря. Hug Чакаме новини за малките.

Звездичкова, честит ви малък лекар. Hug

Йоан се оказа, че има уртикария. Crazy В събота краката му станаха на огромни плюски и докато го заведа във Вита на лекар плюските бяха изчезнали. Тя пък лекарката във Вита ми каза, че гърлото му било с налепи да му се вземел секрет. И вчера ходихме при неговата лекарка. Тя не видя никакви налепи по гърлото. Каза, че нищо му няма. Подозирам, че в събота е от храната и айряна, който пи по път за лекарката във Вита. Та нашата педиатърка каза, че обривите, които получава, са уртикария. Те ту се появят, ту изчезнат. Сега ще трябва да търся дразнителя. Crazy То може да е всичко, само не и котката. Лекарката веднага я изключи. Mr. Green
Ако не се подобри в рамките на един месец ще трябва да търся хомеопат, колкото и да съм скептична към тази медицина.

Ох, изплаках си мъката.
Лек ден ви желая. Hug

# 673
Добро утро Hug

Съни, как сте?

Сеса, защо си скептична към хомеопатията? А и не може ли само с някаква медицинска козметика да се повлияе.

Миа също вчера се оказа с диагноза атопичен дерматит Tired Тя е със супер суха и на люспи кожа, чак го докарва до рани някой път.

# 674
  • Куциндрел

Сеса, защо си скептична към хомеопатията? А и не може ли само с някаква медицинска козметика да се повлияе.
Уртикарията се получава от някакъв дразнител. Не става с козметика, трябва да се премахне дразнителя. Така каза нашата лекарка, каза само, че ако много се появяват петната и станат постоянни да давам Зиртек. За сега отхвърлям един по един възможните дразнители. Започнах от снощи с Т на спане в спалнята, спахме на изключено парно, днес нямаше петна по краката.

Скептичнат съм, защото вече всеки е "хомеопат". Дават се съвети и лекарства на килограм. За мен е важен лекаря и диагнозата, след това лечението е ясно, ако ще да е с хомеопатия. Примерно една настинка със сополи. Майките веднага започват да търсят хомеопатия, а не потърсят някой лекар, който да постави точна диагноза. Както на Йоан се оказа, че постоянната му хрема е от стафилококи. Те едва ли ще се излекуват с хомеопатия. Майки докарват децата си до пневмонии или други усложнения, защото лекуват децата си с хомеопатия, а после се тюхкат, че децата трябвало да пият антибиотик. Да не говорим, че не-лекувани неща се превръщат в хронични.
Макар, че доста лекари през пръсти си вършат работата и тъпчат децата с антибиотици за щяло и нещяло. Сега поне за повечето хора са достъпни повечето лекари. Просто трябва да се знае кои са тези лекари.
Давах за зъбите на Йоан хомеопатия, само парите си дадох. Изпи 3 шишета Хамомила Вулгарис и разлика няма - с или без нея пак си е толкова неспокоен. За разлика от това, че онази вечер му дадох Панадол, защото беше много крив, успокои се и спа спокойно. Не го тъпча с Панадол за щяло и нещяло, но онази вечер ми беше дошло нанагорно.
Гледам тук /говоря за форума, не само за темата/ всеки дава съвети за лекарсва на всеки. Чудя се кога тези хора завършиха медицина, знаят в детайли устройството на човешкото тяло и клиничната изява на болестите, че така с лека ръка дават съвети. Като зачета за какво помагат повечето хомеопатични лекарства, ами те са панацея, за почти всичко. Shocked Да не говорим за алтернативните методи на лечение. Не, че са за отхвърляне, но трябва нещата да се познават в детайли. А нещата са много комплексни, от психология, астрология до видове лекарства. Отделно лекуваният човек трябва да има нагласата за излекуване, а не всеки го постига. Ако беше така, нямаше да има болни хора, всички щяхме да се самолекуваме, което е заложено в нас, но не всеки може да го постигне.
Та не знам за хомеопатията, може би някой ден ще си променя нагласите. Основно ме дразни, че тези които са ЗА хомеопатията са почти или изцяло ПРОТИВ традиционната медицина. Пак ще кажа - важен е лекаря и диагнозата, ако са правилни тогава и лечението ще е правилно.

Смуси, дано Миа пребори бързо този атопичен дерматит. Hug Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт