Стискам палци съвсем скоро да сте си заедно у дома.

Дано и разболяването ви се размине.
В яслите явно пада сериозен обмен на бацили. Аз досега от теб май не бях чувала и сопол да имате, а тук откакто сте ясленчета..

, но от друга страна ръцете й са все в устата и очаквам нов кучешки, но така и не е избил... мистерията остава, но да си призная не ме и интересува какво беше, по-важно ми е , че остана в миналото
Сподели какви са тези карти с идеи 

- на плота в кухнята, докато приготвям храната - присипва от чашка в чашка и прочие. Преобличането след това е неизбежно 

Супер маршрут сте си направили.
А вие защо не сте доволни, ако не е тайна разбира се

Стискам ви палци проблемът на Лизи скоро да е само лош спомен 

) Прибирам се и видях, че всъщност имам цяла неотворена торбичка, та така сега лукът ми е малко вповечко
Но за сметка на това направих бисквитена торта, добре изглежда на вид, крема стана вкусен, сега е в хладилника, да видим резултатът какъв ще е довечера 

Нещата горе-долу се получиха добре с изключение на курабийките, които имат изглед, форма и цвят на класически курабийки и вкус на
Ама аз и друг път съм ви казвала, че хич ме няма в кухнята. 

Стискам ви палци всичко да се нареди добре и скоро да се похвалиш, че освен Иви и Лили се справя все по-добре. Сигурно ти е много трудно, но се надявам скоро неприятностите да са зад гърба ви. Използвай всеки момент когато позволяват да си ги гушкаш и галиш. Надявам се с кърмата също да се пребориш. Ако имаш някакви съмнения, притеснения, чуденки пиши мила, ако трябва ние от тук ще говорим с консултанти по кърмене. Ако е тръгнала повече кърма можеш да замразяваш за по-нататък. Не знам дали в Ловеч ги има, тук има едни пликчета с двойно залепване специално за замразяване на кърма - на фирмата Лансинох са, с разграфени милилитри и място да си запишеш датата и грамажа. Ако при вас ги няма, а искаш да ги ползваш ще ти пратя по куриер. Изобщо от каквото имаш/имате нужда споделяй за да помагаме с каквото можем. Дано да нямаш нужда де, но все пак.
Сдобих се с цикъл. ПрИмоцията свърши. Явно рокадата от понеделник веднага даде отражения. Нали от тогава съм се заела да се кърмим възможно най-малко. Първите ден два когато му отказвах не приемаше, мрънкаше, даже няколко пъти се разплака, но в рамките на 2-3-5 мин. всичко приключваше. А сега като си поиска обяснявам, че "нали преди малко сука, вече чак като си лягаме(сиреч на обяд или вечерта според ситуацията) и той се съгласява. Резултата е, че не ме дърпа за щяло и нещяло с посуквания по 2 мин, а суче ефективно 4-5 пъти дневно(което никак не е малко, но за мен/нас е огромно постижение) - сутрин, после преди сън, може би и след сън, в късния следобед и за заспиване вечер. Това без да броя сумата и пъти нощем.
Освен това яде(така както никога) и пие вода в пъти повече от преди. 
Без малко да ги изгоня да си играят по мъжки, но после реших, че ставам да правя закуска. 
(той днес е до 12ч на работа).Ивайло сега гледа котки и кучета (бтв комеди) и му е много интересно,а аз пия кафенце.пускам го да си играе,той идва и се настанява до мен на спалнята и гледа

странен е.
не съм фен и на свинското чак толкова,обаче Иви ги яде тия неща.аз не го лишавам,примерно аз като не ям,купуваме за него от дадено нещо,знам,че е полезно сиренето и той яде,ама аз...
не!

Аз докато се наканя да ви пиша да се похваля, и то стана време да се оплача 
Така се уплаших...даже бях решила да ходим до спешното,ама се отказах..много малко кръв тече и раната е повърхностна,една цепчица само пък и той си е жизнен
Беше ми пред очите и докато кажа "внимавай" и вече беше паднал 
Всичко беше супер
Като се сетя ще кача някоя снимка

Но ми е много тъжно и се чувствам толкова безсилна... 
Препоръчани теми