Айде дано има и други мами като мен дето надничат тук. Много,ама много е гадн овремето във София и ние никъде не сме мърдали, направо да откачи човек

И от това надничане, какво съм запомнила , какво не, но ще ме извините.
Днес е пушка, лудее, бяга, вика, яде като невидяла.

Аз миналата седмица сортирах две огромни чанти "Играчки за бебете" ( дрънкалки и сие) и плюшени и ненужни играчки .. изпратих ги при баща ми на склад, а иначе много от стари вещи разкарвам в продавалника или с подарявам. ком
Нали Ая е малко дребосък
Надявам се, скоро проблема окончателно да отшуми 
Чакаме снимков материал 
Научи се да вика трътка, по-скоро тка, ама е трътка. Много му хареса тази дума, хили се на нея и вика "тка".
Очертава се да е танцьор, много друса дупе, даже и стъпки се мъчи да вкарва. Ако му се запази тази любов, като стане на 3 ще го записвам на танци. 
От утре съм отпуска и ще си се погледаме вкъщи една седмица, даже мисля да се пуснем до Благоевград, да си погушкам племенниците и да се разнообразим.
стискам палчета и много те прегръщам! Всичко ще е наред! Сигурна съм, че дечицата са здрави и борбени като теб и скоро ще ги гушкаш и целуваш.
Пожелавам ти скоро да сте всички у дома, пиши как сте, когато ти е възможно 

Видях последната снимка на Йоан. Нищо няма да кажа

Скоро си мислех за зъболекар, хич не ми се ходи пък кой знае колко неща ще ми открият за правене. Можеш ли да дадеш сайта с раниците, нашата се скъса и ще се наложи да купуваме нова скоро.
Добре, че якето й беше от две части и свалих горната.
Много ви благодаря за всичко!

Казаха, че сега остава само да наддаде и ще си го приберем вкъщи. Но пък още е на АБ.

, 
Дано скоро се гушкате у дома с двете бързащи човечета.Страхотни имена сте избрали.Да си живички и здравички прекрасните душички
Дано да продължаваш да ни носиш само добри новини за Лили и Иви
Целувки и прегръдки за вас от нас със Сами
Дано нещата се развиват все така добре 
В момента, по проекта, който работя, имаме и срещи с родители, които бяха замислени като обучение. И те милите онази вечер ми казаха,че очаквали от мен практически приложими рецепти
Аз, обаче, много бързо и съвсем от самото начало започнах да разбивам този стереотип-това са срещи за обмен на опит между родители, а не обучение. Вярно,че във всяка среща си има тема, подкрепена теоретично от моя страна, но само в рамките на 15 минути. От там нататък всичко е споделяне 

Както казва Марси - всичко мина за 24ч. Утре сме на рожден ден на едно детенце и трябва да са здрави, та да отидат, подготвили сме тоалети, прически, цяла седмица го чакат този р.д.
И аз те призовавам да опиташ да си запазиш кърмата - много ще е важно за Ивко и Лили. Честит да ти е баткото именник днес!

Щом казваш, че е като клекнала с това портативно гърне, бих могла да опитам, но не искам да взимам вашето. Все пак Ая ще порасте, няма да е все малка, може да ви влезе в употреба. Кажи от къде сте го взели, да потърся.Препоръчани теми