И да пишеш пак! 
Ама не ги помете, нали??
На мене ми предстои пътуване с джипа утре, та дано и аз да не ги помета.
Трябва да свиквам с габаритите някак си, до сега карах фолксваген поло и ауди, все леки коли, къде къде по-малки са. Честито да ти е аудито и със здраве да си го караш!
Само си я представете.

С една маска се разхожда,дано да се опазим,че много е лош този вирус 
ММ е бил ужасно злояд и аз се молех да не наследи детето това от него
Безаварийно шофиране
И за предложението за работа също,сигурна съм,че ще намерите вариант 

Направо ми се преобърна сърцето като го видях
Уж постоянно го гледам,ама то за секунда става

Целувам ви!!!

Да настръхнеш направо
за мен по-чудното е, след като е тупвала от тук,от там, защо в нея не се е породила предпазливостта?
Като падне, ревне, стане и пак се покачва някъде 
От друга страна, тя имаше много силно изразен АД, а знаем, че той често влече други алергии. Идва пролет и ми се ще да сме подготвени
На диета без млечни не мога да я подложа-тя расте по-бързо и от Юлия в момента, сменя зъбки и си и трябва калции
Страх ме е от грипа, обаче, особено от този свинския. Детето на моя приятелка го изкара,когато беше на около 2,6г. с всичките му усложнения и толкова се бях шашнала тогава,че всеки ден и звънях да питам как е детенце
Не искам и върху моите деца да се стовари това чудо, а в русенската тема всеки ден някоя мама се оплаква от грип с висока Т и други "екстри". Отложихме ходенето на лекар в Русе засега, но не можем да чакаме дълго. Все си мисля, че до март месец трябва да сме минали при алерголога, че после започват цъвтежите и няма смисъл 

като добавка към манджите обаче му харесва. Тортата изглежда прекрасна.

За работата....сигурна съм, че ще премислите нещата добре и ще вземете правилно решение. А за сватбата в Бейрут наистина е много изкушаващо предложение.

Ти няма ли да се класираш за срещичката в София? Много искам да се запознаем с този дяволит поглед на Яна. Сладурка. 

Дано да й харесва от държавното, а и цената за месец е 3-4 пъти по ниска!!!
Ти в кой квартал ще се подвизаваш да се ориентираме на теб къде ще ти е по-близко... Все пак си ни на гости. 
Колко подло!
И двамата с мм сме на ръба, много се изкушаваме... Само се чудя какво ще правя с кърменето, ако забременея. Иначе до сега да съм скочила в трапа. В този ред на мисли имам въпрос към мамите с две дечица - има ли такива, които са кърмили, докато са били бременни?
Другото беше голяма основа за Лего дупло, беше доста намалена около 5 паунда, а е супер голяма и не се сдържах. Ние нямаме още толкова части да редим на нея, но Яна като я видя и полудя. Сигурно 1 час седя на дивана с нея и я гали и й дращи найлона с нокти
Накрая си я скри под килима

Хич не ми е зор тази варицела-ще я изкарат рано илли късно,ама айде да не е сега
Сега поне всичко им е ясно и познай кой командва вкъщи
А за ревността-аз установих, че където има здрава емоционална връзка между дете и майка, нищо не може да измести майката, пък ако ще бабата да се скъса да му угажда! Така че спокойно! Естествено,ако можеш да минеш на 4-часов работен ден, ще е супер за теб и детето