Като се надигне и изчезваме. Похвалих ли ви се колко много ни се е покачил хемоглобина - от 97 стана 98...
Язък, че всяхме такава паника в лабораторията и причинихме стрес на лаборантката, като се захласнахме..
С тази дяволита усмивка и палави очички, виждам я как прави все повече щуротии.
Ама Юлето не си поплюва, здравата се катери. Даниел никъде не се качва. Тъкмо се беше се научил на спалнята да се качва и ние я сменихме, а новата е по-висока и пак зор.
Добре поне, че умее да слиза мннооооого отдавна. 
ейййй, тези моменти направо крепят човек. Дано да я водят безаварийно през живота!
Коколинчо и той вече може да стигне от единия до другия край на стаята, ноооооо.....само ако застенем с кака му или ММ от двете страни и нарочно гоп овокираме. Клатушка се много сладко с вдигнати ръце като "предавам се" и се залива от смях. Но ако не го подръчнем си пълзи или си ходи с като се подпира някъде, още не се е пуснал сам да тръгне та аз и затова си мълча и не го броя проходил съвсем.
Ама много ме усмихнаха пъврите ви крачици. 
За калция, преди с анбибиан бяхме се заговорили за превенция на остеопоразата и все ми се ще да видя какви са алтернативите, ама нещо не ми остава време. Но знам, че калцият е най-неусвоим от кравешките продукти защото е в една голяма и трудносмилаема молекула. От сусама, морковите, зелето и орехите бил доста по-усвояем. Аз все не успявам да синтезирам нещата, но пък разтърси се из интернет, може да намериш вариант как да заместиш млечните за 2-3 месеца примерно. И аз съм чувала, че тази диета дава много добри резултати. Ама все не се каня да я тествам, че и аз съм с алергия към тревни полени.

еха... тъкмо докато четях си набелязвах разни въпросчета, по чиито отговори се чувствам компетентна и хоп на следващата страничка Звездичката - някак ми се иска да се подпиша под коментарите ти
. Сметнах, че сега й е времето да се диви на къртичовите панталонки, а аз изпитах малко носталгия, защото тези неща съм ги учила едно време в моят техникум.
и кончето-пръчка Дорчо, 'щото играят с татко й на една игра за смелото момиче
Щом попадна на сполучлива книжка ще я споделя!
болен би лежал и пъшкал. Света обаче е по-светъл тъй - с човече дето в зори се надига с "добро утро мамо, ака ми се"
D
Каква е цената на едно занимание 

Пие ли нещо за качването му 
Как може да те тормози и да не иска да ходи на лекар, сега той трябва да мисли за теб и децата, а не да се прави на малко дете
Дано има кой да ти помга и да си починеш малко, заслужаваш го. И никакви черни мисли за излизане на бебето преди 9 месец

Миналата седмица я заведохме на консултация, че не сме и слагали ваксината за 16 навършени месеца и понеже и никнеше кътник и беше много неспокойна през нощта ( зъбчето днес ме боцна, значи вече сме с 11 зъбчета
Смело да крачи в живота

На Благовест последно му беше 136
Аз съм на същия принцип
Както и не възклицавам като падне,ами му казвам да става,че нищо му няма
И общо взето той почти не плаче,ако падне,само ако наистина се е ударил и го е заболяло 
Ти си силна,не позволявай негативни мисли да те завладяват 

Ние сме си добре,няма нищо ново покрай нас засега
Днес бяхме на разходка,че времето беше хубаво,пък последните 2 дни бяхме затворени вкъщи и Алина направи хиляди поразии
А аз така искам да си почивам,да си лежа по цял ден,да гледам разни филмчета и да спя
,ама нямааа 
И аз понякога се карам на по-големите ми племенници,защото се държат грубо с моите деца и се опитват да ги командват,а понякога стават и по-агресивни 

И още някой проходил имаше май преди нас,ама не помня кой,не че е от значение,де 
Много неприятен инцидент сте имали,но важното е,че Благовест е добре!Пък страха остава за нас.
Но се надявам,че от тук-нататък всичко ще бъде наред и няма да имате повече никакви проблеми
А ти не се притеснявай за раждането,сигурна съм,че всичко ще е наред и че мъничето ще си дочака до 9-тия месец! 
Сега вече се започва с гоненето 

Хайде,дано следващия път имате още по-голям напредък!

Трябва да си оставя децата за 4 дни и сигурно ще разчитам на свекърите! Лошото е, че Юлия като изтеричоса и почне да реве, те двамата се въртят около нея и забравят за Лили
Последния път като излизахме с ММ и дошло време за спинкане, Свекито отишла в спалнята с Юлия, бебата ревнала, свекърът отишъл уж да помага и да е съпричастен, нали на свеървата колко и е трудно, и се бавили, колкото се бавили, ама доста ще да е било, пнеже като се върнал свекър ми в хола, намерил Лили самотно заспала на дивана. Чак ми се разтупка сърцето като го пиша това
Беозтговорен народ, значи! 
Не знам дали са ви казали за Герисан-кръвен здравец? Аз все се каня да пусна изследвания на Юлия за таласемия, че ни е ного съмнителна с нейната кръвна картина, и да почна да и го давам това сиропче, ама като я гледам каква е весела и апетитна, хич не ми изглежда болна и не съм се затичала към лабораторията и аптеката 
Обаче от моята лекарка знам,че при зъборазтеж, детето вдига Т епизотично, т.е. веднъж на денонощие и после няколко дни няма Т. Ако поддържа Т, това е вирус 
Ако Лили мине на диета, ще трябва да сме солидарни
А за Зори избрахте ли училище вече? Навсякъде е един същи зверилник, според мен
Важно е , ообаче, родителите, учителите и директорите какво правят по въпроса. Мен вчера ме поканиха да участвам в един проект, който ще се изпълнява точно в училището, в което сме записали Лили. Темата е "Ненасилствена комуникация" и обхваща ученици, родители и учители на 3 класа. Още не е сигурно дали ще ппотръгне, та моля за стиснати палчета
Важното е,че ако тази година, всичко върви добре, догодина ще се кандидатства за пари от еврофондовете, за да се обхване цялото училище 
Такъв тип диета спазват китайците през целия си живот, млечни храни не консумират, но доколкото съм виждала в разни филми правят всичко възможно да си счупят и зъбите и костите като се налагат един друг или прибягват до тухли и керемиди. За сметка на последните
Между другото, откакто от грациозна балерина, Лили се превърна в кльощава и жилава спортистка, преборването на алергии посредствм трошенето на тухли и и керемиди, би и допаднало особено много
посредством нея установихме, че в нашето скромно октомврийско общество, бебепазенето не е особено на мода. И като се замислиш, освен че не ти дават да спиш спокойно нощем и понякога хапят, бебетата въобще не са опасни и няма нужда да се предпазваме от тях 

А за това, че ще ми казва това което искам да чуя, а ще си прави каквото иска съм сигурна.
Айде спирам, че се ядсовам.
Но да ти кажа претръпнах. Сега имам по някоя друга забележка към нея, но те не са толкова сериозни. Другото лошо е, че ревнувам доста. Но пък няма как иначе.
Не ви ли казаха нещо лекарите? От какво може да е било това?
, смятаме да ходим. Виж в сайта, който постнах по-рано и се обади на жената да се запишете с Кали, ако решите да дойдете. 

Ееее, толкова много ви се зарадвах, ама наистина. Жалко, че за толкова кратко се видяхме, но много хубаво ми стана. Ая е страхотна сладурана.
Кой знае колко време ще откараме там? Мм казва минимум 1 месец. Малко ми е притеснено как ще я какраме с майка ми под един покрив толкова време. Дано да се разбираме добре, смятам да положа усилия...