Идва пролетта и октомврийчетата не ги свърта у дома.

• 45 676
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Днес е разкошно! Поне докато го гледаш от дома, слънцето обещава прекрасен ден! Да видим.  Thinking Като се надигне и изчезваме. Похвалих ли ви се колко много ни се е покачил хемоглобина - от 97 стана 98...  Joy Язък, че всяхме такава паника в лабораторията и причинихме стрес на лаборантката, като се захласнахме..  Rolling Eyes
Ани честити ви крачета! Да ви водят само на хубави места. Представям си сега каква скица ще имаш.  Heart Eyes С тази дяволита усмивка и палави очички, виждам я как прави все повече щуротии.  Laughing Информацията, която си публикувала е много интересна. И хич не би било лошо, ако идеята работи.  Naughty
dessy encheva сериозна работа, сериозно нещо с тая карантина. Ама то наистина много се проточиха нещата. Добре е, че все пак съществува алтернативата да посещавате друга група. Ние вчера не сме излизали и умряхме от скука и двамата, а представям си с две деца цял ден у дома какво предизвикателство е.  Crazy Ама Юлето не си поплюва, здравата се катери. Даниел никъде не се качва. Тъкмо се беше се научил на спалнята да се качва и ние я сменихме, а новата е по-висока и пак зор.  hahaha Добре поне, че умее да слиза мннооооого отдавна.
Smehoranka нормални притеснения имаш. И аз съм много силна и вилна, обаче като го оставя за 2ч и все ме гложди какво, как, защо.. Признавам си рядко издържам да не звънна.  Blush
krisanka_81 принципно това, което предлагаш работи, но като сме навън. Там едно, че не се сеща да суче толкова и второ успявам да го разсея и откажа. У дома много по-трудно отвличам вниманието с нещо друго и си търси като завещание. Факт обаче, че като суче повече, после почти не яде.
Относно племенницата ви и ние имахме скоро случка с съседско дете. На няколко пъти ги събирахме в студените дни, че да се разнообразяват и забавляват децата и в началото все се му посягаха, но разсеяхме тия мераци, точно както Смехоранка е написала. Когато посегнеше да удря Даниел, хващах ръчичката и казвах "не, не така, ще плаче. Виж, дай да го милваме - ооо, оо, о!" Не знам случайно или не, но скоро никой не е ял бой.  hahaha
Zvezdichkova пфуу и вие ли в кюпа на болните. Ние сме с хрема от два-три дни. Само това. Не свалям тенджерата с лук от котлона...  Joy
radost 87   Hug

# 76
Ха здравейте пак, у дома тримцата разболяващи се уж се позакрепиха, пу-пу, дано до 2-3 дни вече да сме ОК.
анбибиан, ха честити ви ходещи крачета! Голяма е радост, нали?  Heart Eyes ейййй, тези моменти направо крепят човек. Дано да я водят безаварийно през живота! Hug Коколинчо и той вече може да стигне от единия до другия край на стаята, ноооооо.....само ако застенем с кака му или ММ от двете страни и нарочно гоп овокираме. Клатушка се много сладко с вдигнати ръце като "предавам се" и се залива от смях. Но ако не го подръчнем си пълзи или си ходи с като се подпира някъде, още не се е пуснал сам да тръгне та аз и затова си мълча и не го броя проходил съвсем.  Grinning Ама много ме усмихнаха пъврите ви крачици.  Heart Eyes
Деси, ха честити ти калинчици.  Mr. Green За варицелата аз пък много се надявах. Имаха в градината на Зори и тя като вдигна в петък Т и взех да чета за признаците....и все се надявах в събота да е с обрив, а след 2 седмици и дребния...ама не би.  Crossing Arms За калция, преди с анбибиан бяхме се заговорили за превенция на остеопоразата и все ми се ще да видя какви са алтернативите, ама нещо не ми остава време. Но знам, че калцият е най-неусвоим от кравешките продукти защото е в една голяма и трудносмилаема молекула. От сусама, морковите, зелето и орехите бил доста по-усвояем. Аз все не успявам да синтезирам нещата, но пък разтърси се из интернет, може да намериш вариант как да заместиш млечните за 2-3 месеца примерно. И аз съм чувала, че тази диета дава много добри резултати. Ама все не се каня да я тествам, че и аз съм с алергия към тревни полени.
Харелка, Уинди, живи и здрави да сте, че ме подсетихте за лучените гевречета. Ние до лятто много редовно си купувахме, но после нещо спряхме. Сега като се замисля съставът им е изчистен и са съвсем подходящи и за Коколинчо. Hug
Блекче, много сладко говори Ивко. Браво на него. Пък дано като сте готови и една сестричка да му направите.  Grinning
Цеца, аз нали пропуснах доста неща и четох малко по диагонала, не съм разбрала, че имате проблем с очето...но ви стискам палци скоро всичко да е наред.
Крисанка, браво за изпитите. Пак ще си ходите на ясла без проблем, не се притеснявай, само дано сополите да изчезнат бързо.
Марси, честито ти ново возило и на теб!  Grinning
Смехоранка, за кърменето по време на бременост има една тема в кърмаческия за кърмене в тандем, там можеш много полезно инфо да намериш от първо лице. За свекито ти не знам какво да кажа. Аз на моменти съм гадна и зла, и ако лекарят е казал, че не трябва да ходи преди да може да се изправи, а някой мъчи детето не само скандал ще му вдигна без угризения ами ще има да го гледа само на снимка за определен период от време.  Embarassed  Хич ме няма в дипломацията.  Embarassed
Мишанка, дано хремата и Т да са от зъби. А за невъзможността за планове си много права. Обикновено се разболяват в петък срещу събота, на пазинк или преди пътуване....как го правят просто не знам. newsm78
Петкова, ти за фазанче си питала...що е дивеч гледай само да мине преди това на ДВСК, че по дивите животни има гадно болести. Преди няколко години в Бистрица дадоха към 20-тина души дето се бяха заразили с трихинелоза от един глиган. Той баща ти щом е авджия си ги знае нещата де, ама аз да си кажа като една "всезнаеща".  Mr. Green За хемоглобина не знам какво да ти кажа. Дано някак си след като се преборите с глутена да се оправят нещата.

# 77
Здраве желая!
Grinning Grinning Grinning еха... тъкмо докато четях си набелязвах разни въпросчета, по чиито отговори се чувствам компетентна и хоп на следващата страничка Звездичката - някак ми се иска да се подпиша под коментарите ти Simple Smile

Моите мънеци спят най-сладък (може би вече втори) сън. И аз реших малко да пообщувам било то и виртуално.

Зелда Взех го аз къртичето. За подарък го глася, че Сузинката става на 3 годинки след 2 седмици. На всички страници иска да си ушие панталонки, на всяка страница има повторено поне 2 пъти думата панталонки, на всяка страница има подробно разяснена всяка една част от производствения процес за ушиването на панталонки - естествено от 'подръчни' животинки Simple Smile. Сметнах, че сега й е времето да се диви на къртичовите панталонки, а аз изпитах малко носталгия, защото тези неща съм ги учила едно време в моят техникум.
А Финдъс ни е най-сполучливото попадение досега. Инак имаме и "Бамби" и "Красавицата и звяра", и "Снежанка", но като цяло в къщи най-се тачат пирати, динозаври и лъвове Grinning Grinning Grinning и кончето-пръчка Дорчо, 'щото играят с татко й на една игра за смелото момиче Simple Smile Щом попадна на сполучлива книжка ще я споделя!

Аз снощи бях на събиране с мои съученички, съответно сега все още ме боли глава - ама така и ми се пада. Тежко на този който след като играл, приспал де що видял писукащи същества и след туй цели 2 големи бири на гладно изпил... Grinning Grinning Grinning болен би лежал и пъшкал. Света обаче е по-светъл тъй - с човече дето в зори се надига с "добро утро мамо, ака ми се" Grinning Grinning Grinning

доскоро, че чувам "мамо пиша ми се" Grinning Grinning D

# 78
Здравейте, момичета!

Смехоранка-запали ме с идеята за бебешката музика, Кали много обича да слуша музика и у нас се подрусва много готино. Искаш л ида се разберем и да ги водим заедно с Ели ooooh! Каква е цената на едно занимание ooooh!
Звездичке- хубаво е, че домашните вървят към оправяне Hug
Петкова- дано хемоглобина на Дидко другия път да е повече Praynig Пие ли нещо за качването му ooooh!
Ради-ТМ е за бой #2gunfire Как може да те тормози и да не иска да ходи на лекар, сега той трябва да мисли за теб и децата, а не да се прави на малко дете #2gunfire Дано има кой да ти помга и да си починеш малко, заслужаваш го. И никакви черни мисли за излизане на бебето преди 9 месец Peace Hug Hug Hug
Аз да ви кажа какви приключения имаме с личната лекарка на Кали от снощи Shocked Кали е здрава и това е най-важното Peace Миналата седмица я заведохме на консултация, че не сме и слагали ваксината за 16 навършени месеца и понеже и никнеше кътник и беше много неспокойна през нощта ( зъбчето днес ме боцна, значи вече сме с 11 зъбчета Laughing) решихме да изчакаме малко и да не слагаме тогава ваксината, да се успокои детето. Педи каза да я заведем тази седмица в понеделник, ама аз не я заведох, че пак ми се видя неспокойна, после времето ми се видя лошо и така се канехме да я заведем седмицата , която почва от 4 февруари. Племенникът ни е при същата педиатърка и вчера снаха ми се прибира вечерта и ми казва, че като взела Митко ( племенникът ни така се казва) от училище минала през педи, че ми искали гърлен секрет от училище, защото беше болен и пи антибиотик и разбрала, че педиатърката от днес 1.02. излиза в пенсия и прекратява договора си със здравната каса Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Няколко пъти я попитах дали рпавилно е разбрала, защото нали ви казвам миналата седмица бяхме при нея и тя дума не обели Shocked Shocked Shocked Shocked Отивамл аз днес и снахами се оказа права, педи не работи от днес с касата, закрива си практиката Shocked Shocked Shocked ShockedНикого за нищо не е предупредила Shocked Shocked ShockedЧукнах на съседния кабинет на колежката и, която я замества, когато нея я няма и няколко пъти сме ходили при нея. Тя каза, да така е, няма да работи повече , отключи ми нейния кабинет и ми даде здравната карта на Кали и всички излседвания, които сме и правили до сега. Такаааа сега пак почваме от нулата и трябва да си търсим педиатър.Много ви моля за мнения за добри педиатри Ние живеем в район Студентски, между квартал Дървеница и Околовръстното, та идеята е да е някъде не много далеч. Тъй като оставаме без педиатър поради закриване на практиката му по закон имаме право да запишем детето веднага при друг без да чакаме юни месец. Ние декември почти се бяхме преместили при една в 25 поликлиника, ама ММ се отказа в последния момент с мотива, че на Кали и остават 2 ваксини само и предложи да изчакаме да и ги сложат и тогава да я местим, пък и не одобри педиатърката. Сега си търсим нова Shocked Shocked Shocked Така този месец ни предстоя две важни неща свързани с Кали: да и намерим добър педиатър, или педиатърка ( аз като че ли предпочитам да е жена) и да кандидатстваме за ясла като обявят местата на 25 февруари.
Хубава вечер ви пожелаваме и двете Hug Hug Hug

# 79
  • Пловдив
Анбибиан,честити пурви крачици на Яна  bouquet Смело да крачи в живота  Hug Hug
Тони,е как така,никой няма да предупреди  Shocked Дано да си намерите нова,по-добра  Hug
Звездичкова,дано всички вече да са здрави  Praynig  Hug
Петкова,дано други път хемоглобина да се е покачил достатъчно  Praynig На Благовест последно му беше 136  Rolling Eyes И аз си мислих,че е малко  Mr. Green
Деси,въобще не ми звучи безотговорно  Naughty Аз съм на същия принцип  Peace Както и не възклицавам като падне,ами му казвам да става,че нищо му няма  Peace И общо взето той почти не плаче,ако падне,само ако наистина се е ударил и го е заболяло  Rolling Eyes Абсолютно си права,че не трябва да си представяме някакви лоши сцени  Peace
Радост,бързо оздравяване пожелавам на всички дано намериш време да си починеш  Hug Hug Ти си силна,не позволявай негативни мисли да те завладяват  Hug
При нас утре и вдруги ден го дават хубаво времето,так че ще гледаме да се възползваме максимално  Grinning
Приятен уикенд на всички  Hug

# 80
Здравейте,момичета Hug Ние сме си добре,няма нищо ново покрай нас засега Simple Smile Днес бяхме на разходка,че времето беше хубаво,пък последните 2 дни бяхме затворени вкъщи и Алина направи хиляди поразии Crossing Arms А аз така искам да си почивам,да си лежа по цял ден,да гледам разни филмчета и да спя Crazy,ама нямааа Whistling

Крисанка,браво за взетия изпит,сигурна съм,че и другите 2 ще си ги взела Peace И аз понякога се карам на по-големите ми племенници,защото се държат грубо с моите деца и се опитват да ги командват,а понякога стават и по-агресивни Confused,обичам ги,разбира се,но на никого не мога да позволя да се държи така с моите деца. Peace

Мишанка,радвам се,че при вас всичко е наред и браво на Маги,че й е харесало в яслата Simple Smile

Зелда,тогава съм съгласна за говоренето Laughing ,но първа проходи Ава,нищо че майка й не пише тук  Simple Smile И още някой проходил имаше май преди нас,ама не помня кой,не че е от значение,де Simple Smile

Сийн,да оздравява бързо ТМ и дано не се заразите и вие с Благовест Praynig Много неприятен инцидент сте имали,но важното е,че Благовест е добре!Пък страха остава за нас. Confused

Ради,много неприятни неща покрай вас  Sad Но се надявам,че от тук-нататък всичко ще бъде наред и няма да имате повече никакви проблеми Praynig А ти не се притеснявай за раждането,сигурна съм,че всичко ще е наред и че мъничето ще си дочака до 9-тия месец! Hug

анбибиан,честита ти ходеща госпожица! Heart Eyes Сега вече се започва с гоненето Grinning

Смехоранка,аз кърмих малко,докато бях в началото на бременността,но пък Алина после сама се отказа и не искаше да суче повече.Четох,че вкуса на кърмата се променял заради бременността и затова децата в повечето случаи сами се отбивали.

Тони,ужас Twisted Evil Дано да си намерите скоро по-добър педиатър! Hug

Петкова,колкото-толкова,все е напредък,нали? Wink Хайде,дано следващия път имате още по-голям напредък! Praynig Hug

Ставам,че хората вече умират от глад Mr. Green

# 81
Здравейте!
Мен пак са ме хванали дяволите Twisted Evil Ходи ми се до Будапеща пък сега, може в кмбинация с Виена или Прага, с ММ естествено Mr. Green Лошо-лоооошо Naughty Трябва да си оставя децата за 4 дни и сигурно ще разчитам на свекърите! Лошото е, че Юлия като изтеричоса и почне да реве, те двамата се въртят около нея и забравят за Лили ooooh! Последния път като излизахме с ММ и дошло време за спинкане, Свекито отишла в спалнята с Юлия, бебата ревнала, свекърът отишъл уж да помага и да е съпричастен, нали на свеървата колко и е трудно, и се бавили, колкото се бавили, ама доста ще да е било, пнеже като се върнал свекър ми в хола, намерил Лили самотно заспала на дивана. Чак ми се разтупка сърцето като го пиша това  #Cussing out Беозтговорен народ, значи! #2gunfire

Петкова, много ви е приличен хемоглобинът. То, по принцип, човешкия организъм свиква всякак-когато дълго време детето е с нисък хемоглобин, организмът муу свиква да си работи безпроблемно така Peace Не знам дали са ви казали за Герисан-кръвен здравец? Аз все се каня да пусна изследвания на Юлия за таласемия, че ни е ного съмнителна с нейната кръвна картина, и да почна да и го давам това сиропче, ама като я гледам каква е весела и апетитна, хич не ми изглежда болна и не съм се затичала към лабораторията и аптеката  Whistling

Мишанка, Юлката също има лека кашлица сутрин, от стичащи се назад секрети, без да и е запушено нослето. Не съм  водил на лекар, пръскам Еуфорбиум Peace Обаче от моята лекарка знам,че при зъборазтеж, детето вдига Т епизотично, т.е. веднъж на денонощие и после няколко дни няма Т. Ако поддържа Т, това е вирус Peace

Звздичкова, дано нямате повече болести при вас! Вижда и се края на зимата! Благодаря с информацията за калция Hug Ако Лили мине на диета, ще трябва да сме солидарни Laughing Виж, с храненето в ДГ няма да се разберем Thinking А за Зори избрахте ли училище вече? Навсякъде е един същи зверилник, според мен Peace Важно е , ообаче, родителите, учителите и директорите какво правят по въпроса. Мен вчера ме поканиха да участвам в един проект, който ще се изпълнява точно в училището, в което сме записали Лили. Темата е "Ненасилствена комуникация" и обхваща ученици, родители и учители на 3 класа. Още не е сигурно дали ще ппотръгне, та моля за стиснати палчета Praynig Важното е,че ако тази година, всичко върви добре, догодина ще се кандидатства за пари от еврофондовете, за да се обхване цялото училище Praynig

# 82

Деси, извинявай, че почти ти натрапих диетата Hug Такъв тип диета спазват китайците през целия си живот, млечни храни не консумират, но доколкото съм виждала в разни филми правят всичко възможно да си счупят и зъбите и костите като се налагат един друг или прибягват до тухли и керемиди. За сметка на последните  Mr. Green Не си представям някой млечен швед, храненик на протеиновата диета да е способен на такова нещо, но разбира се той никога не би се включил в експеримента с дипломатичното оправдание, че като представител на най-щастливата нация в света смята за абсолютно недопустимо и излишно насилието над хора, животни и строителни материали. Доенето и клането на крави в тяхната най-щастлива държава се извършва, както се казва в една велика книга, по най-хуманен начин. А за млякото, както  е казала Звездичкова, наистина се смята, че калцият е най-неусвоим, дори въобще неусвоим, а все по-често попадам на някакви статии, че самото то извличало калция от костите ни. Не би ме учудило всъщност, като знам какво имат предвид под мляко в наши дни, то милото като влезе в организма на човека е като невидяло калций, граби, та да заприлича на истинско. Иначе самата диета я препоръчват точно за деца. Надявам се все пак при вас да не е това, защото колкото и често да казваме, че алергиите се израстват, от всичко прочетено съм останала с впечатление, че това е просто евфемизъм за тяхното подтискане, скриване в накое тъмно злопаметно ъгълче на имунната система, дебнене от засада и атака по нов начин на друг етап от живота.

Нуриии, днес може да го взема това къртиче, пак съвпадение, стана ми интересно, като знам колко шарени и препълнени са рафтовете с детски книжки, че и на теб ти е направила впечатление точно тя.

Съни, ами не е важно, ама на мен ми е любопитно. Виж, и Ава и Али, не само бързат да се родят, ами и да ходят и да говорят.

# 83
  • Куциндрел
Здравейте.
Не съм писала отдавна, май ставам от нередовните и аз.
Май на Йоан му мина конюнктивита, за сега няма повече секрети, които да текат от окото му.
Петкова, дано скоро се оправи хемоглобина на Дани.

Ох, имам доста да готвя и чистя. Crazy
Лек ден.

# 84
Zelda, нищо не си ми натрапила-аз съм отворена за всякакви нови идеи и информации Hug Между другото, откакто от грациозна балерина, Лили се превърна в кльощава и жилава спортистка, преборването на алергии посредствм трошенето на тухли и и керемиди, би и допаднало особено много Laughing

Съни, благодаря за анкетата! Hug посредством нея установихме, че в нашето скромно октомврийско общество, бебепазенето не е особено на мода. И като се замислиш, освен че не ти дават да спиш спокойно нощем и понякога хапят, бебетата въобще не са опасни и няма нужда да се предпазваме от тях Laughing

# 85
  • Куциндрел
Честит празник на всички майки с момченца.  bouquet

# 86
Здравейте  Grinning
Благодаря за хубавите думи и милите пожелания за Яна. Ама тя само 5-6 крачки направи сама, страхът е голям, трябва да има пръстче да се държи за него  Grinning

Леле, вчера какъв ужас изживях. Тръгнахме да се гласим да излизаме, че времето беше хубаво, тя изведнъж почна да реве, ама реве та се къса. Какво ли му стана на това дете, се чудя аз. Викам си сигурно е гладна. Сложих я на стола за хранене и още преди да дам храната тя повърна  Shocked Вадя термометъра - няма температура. Свалих я от стола, предложих мляко, чай, сок - не иска нищо. Сложих я в кошчето и почнах да я клатя, даде признаци, че ще спи и изведнъж като почна да повръща и се задави, не мога да сваря да я изкарам от коша. Обърнах я надолу, почнах да я тупам по гърба, тя пак повърна и какво стана повръщано ли е влезе в носа, не разбрах, но почна да подскача и да пръхти, аз си изкарах акъла просто  Shocked Почнах пак да я тупам по гърба, не реагира,продължава да подскача като дрогирана, помислих, че се е захласнала (не ни се е случвало, не знам как изглежда), почнах да й духам в лицето, тя се окопити, хвана ме за ръка, изправи се и почна да ходи. Стигна до коридора и почна да повръща пак  Shocked Бистра течност като вода. Повърна и продължи да ходи. Обиколи апартамента и като се опитах да я пусна да забърша повръщаното пак се тръшна да реве. Аз се обадих на ММ да се прибира да я водим на лекар и 1 час докато го чакаме да си дойде обикаляхме апартамента от стая в стая и повърна още 3-4 пъти, като накрая повръщаното приличаше на лиги с пяна и не се спря обикаля, докато вече краката почнаха да не я държат. Сложих я пак в коша, понеже на друго място не искаше и ревеше, полюлях я и се успокои чак ММ като си дойде.
Заведохме я на лекар и в кабинета светна като крушка  Shocked Все едно нищо не й е имало до преди половин час. Една жизнерадостна, подвижна, поговори си с докторите, аз направо шаш.
Те ни казаха да не я храним, ама тя вечерта изглеждаше съвсем добре, яде крем супа, пи сок, пи мляко и днес е на 6 - нищо й няма.
Ква беше тази криза с повръщане не знам, ама ми изкара акъла  ooooh!

# 87
Здравейте, момичета!

Минавам да се разпиша докъто Кали си бърбори нещо на играчките, много бърбори напоследък на бебешки и е много сладка Grinning
Анбибиан- голям ужас си изживяла, не ви ли казаха от какво евентуално може да е повръщала, може да е бил някакъв мимолетен вирус, абе да не ви се случват повече такива неща никога Peace Praynig Hug
Деси- ако знаеш само и на мен как ми се ходи някъдееее, пък Виена и Будапеща отдавна са ми приоритет в списъка.Дано да отидете. Аз на свекърва ми също не мога да и се доверя, все си мисля, че няма да нахрани Клаи достатъчно, че като се врътне коконата веднъж и баба и ще реши, че детето се е нахранило, като си знам аз как я храня. Ама така сме майките, какво да се прави HugА за това, че ще ми казва това което искам да чуя, а ще си прави каквото иска съм сигурна.
Днес съм му бясна на ММ. От сутринта около 11 часа е излязъл и още го няма. Мина само по обед каза две думи и излезе. Хубаво на обед имаше една среща, разбирам, ама от обед се запиля в една автоборса, сега подозирам , че с брат му са отишли на един познат на гости, дето живее близо до автоборсата. Бясна съм му, все едно не е почивен ден, утре пак е на работа . Ами аз ако така си дигна такъмите и го зарежа с детето  у нас #2gunfire #2gunfire #2gunfireАйде спирам, че се ядсовам.
Приятна вечер на всички Hug

# 88
  • Куциндрел
Леле, Анбибиан, изкарала си си акъла, ама то си е много плашещо. Дано повече да не се повтаря.
Тони, така са майките, все мислят, че другите не се грижат толкова добре за детето им като тях. И аз в началото все имах съмнения, ама при мен е, че майка ми прехранва Йоан. hahaha Но да ти кажа претръпнах. Сега имам по някоя друга забележка към нея, но те не са толкова сериозни. Другото лошо е, че ревнувам доста. Но пък няма как иначе.

# 89
  • Sofia
Здравейте от нас!

анбибиан Радвам се, че Яна е вече добре. Голям ужас си изживяла, направо кошмар! Миличката  Hug Не ви ли казаха нещо лекарите? От какво може да е било това?

Тони Няма проблем да ходим заедно на музика. Ние този четвъртък, живот и здраве  Praynig, смятаме да ходим. Виж в сайта, който постнах по-рано и се обади на жената да се запишете с Кали, ако решите да дойдете.  Hug

Деси И на мен ми се ходи в Будапеща, ама няма.  Rolling Eyes Ако имаш възможност ще е много хубаво да се разведрите с мм ти малко. Но разбирам притесненията ти за това на кого и дали да оставиш Юлката и Лили...  newsm78

Звездичкова Благодаря за идеята да потърся темата за кърмене по време на бременност. Ако се наложи, ще гледам. Може наистина сама да се откаже, както е казала Съни... Кой знае?!

И да се оправяте бързо вкъщи. Хайде всички болести да ви напускат бързо   Praynig

Хариелка Аз нали не съм следила темите от времената, когато сме били още бременни, но да попитам - принципно нормално ли си протекоха нещата при вас? Имаше ли някакви последствия от по-ранното забременяване след секциото? Аз изкарах 5 месеца вкъщи на легло с Ели и ми се иска втората бременност да е лека и да си я карам активно... Затова толкова ме е страх да забременявам по-рано от 2 години... Иначе много ми се иска.  Blush

Ние днес се разходихме в зоопарка с Ели. Времето беше страхотно и на нея много й хареса. Толкова много ходи и се вълнува, че спа 3 часа и се наложи да я събудим, за да се приберем.  Shocked Сигурно щеше да спи още доста, едва я събудих...  Shocked И да ви кажа, отивам да си изхвърля една хартийка в коша, защото бяхме седнали да си починем малко - то навъртяхме 10 км., а тя спи и спи и спи - и срещнахме Марси и Ая  Hug Hug Hug  Heart Eyes Ееее, толкова много ви се зарадвах, ама наистина. Жалко, че за толкова кратко се видяхме, но много хубаво ми стана. Ая е страхотна сладурана. Heart Eyes

Май това ще е от мен за тази вечер, направо съм гроги. А утре ще се местим при майка ми, защото нямаме баня, нали сме в ремонт... Tired Кой знае колко време ще откараме там? Мм казва минимум 1 месец. Малко ми е притеснено как ще я какраме с майка ми под един покрив толкова време. Дано да се разбираме добре, смятам да положа усилия...

Общи условия

Активация на акаунт