Идва пролетта и октомврийчетата не ги свърта у дома.

• 45 679
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Simple Smile Ехей - Добър вечер!

Смехоранке Аз забременях само 11 месеца след като родих Сузи (секцио). Нямах никакви проблеми по време на бременността с Косара. Не съм спирала активен живот: планини до 5-6 месец, море в 7ми, през цялото време двуразови разходки със Сузинката. След средата на 8ми месец започнаха да ми помагат бабите и баща ми, но единствено заради моят страх, инак и без тях щях да се справя, енергия не ми липсваше. За кърменето има вариант да кърмиш съвсем до раждането, после и в тандем, лично аз не харесах подобна стратегия, затова плавно, полека и май накрая от раз я отбих до към 1 г. и 3 м... така или иначе млякото намалява, казват - променяло вкуса си. Сега Косаринчето ще я отбивам когато тя е готова, защото Сузи смучеше палец до 2 години и повече... и конкретно за мен беше голям разход на нерви... Пожелавам ти да ти се случи тогава, когато се случи... в точния за теб момент! Simple Smile
А за гостуването у майка ти - кураж! И най-вече ти пожелавам да съумяваш без скандално да отстояваш правата си, личността си и да не се поддаваш на моментни дразнения, защото колкото и да е цапната в устата твойта мама, си те обича Simple Smile

за срещата - и аз с удоволствие бих се видяла с вас Simple Smile

Честити стъпчици на Яна АнБибиян... Доста неприятна случка...  направо си е кошмар, като се сетя аз как се стресирам, когато ми е повръщала Сузинката. Тя си изпразва коремчето съвсем до  стомашен сок. Повръщането може би повтаря и от остатъчния вкус в устата - аз затова веднага изплаквам с пръсто около зъбките. И веднага след кризата мушкам свещичка вомитусхил. Много хубаво, че всичко вече е наред!

Зелда Xодихме с децата на прожекции на къртичето в чешкия център тук. Още декември месец я разгърнах в една книжарница и леко се отегчих от историята, та я оставих на лавицата. Сега ануари обаче след една прожекция направо я грабнах, платих без да я преглеждам отново, докато децата се заиграваха в залата. Нарекох я за подарък на рождения ден. Сузинката доста го хареса това къртиче и мисля, че ще се зарадва на книжката Simple Smile Много ми харесват такива съвпадения. Аз сега се сещам за една книжка на Джани Родари - "Животни без зоопарк" На мен ми е много любим автор, книжката е луксозна и с малко карикатурни илюстрации, но пък е направена с вкус, a Сузитo разпознава животните Grinning

Ние днес гледахме "Клетниците" малко ме подразни първоначално постоянното им пеене, но в хода на филма ми промениха нагласата - и мисля, че филма си е добро попадение. Даже утре се гласим да гледаме мюзикъла "Парижката света Богородица"

е хайде лека нощ!

# 91
Хайде и аз да се разпиша в новата тема, надявам се, че не сте ни забравили. Embarassed Като оправдание ще напиша, че почти не ми остава време за форума - ММ си взе малко отпуск и прави ремонти по апартамента, ние естествено с него да даваме акъл.  Laughing Миналата седмица Дари се разболя и все още кашля и е със запушен нос. Но по-притеснителното е, че алергията пак напомни за себе си със значително количество кръв и слуз в памперса. Cry Пуснахме изследвания за ПКК и микробиология и резултатите са в норма. В момента и двете сме на диета, но на Дари нещо не й допада да хапва само ориз и картофи. Confused А като си помисля, че аз съм виновна за това.  #Cussing out Послушах педиатърката и реших да въведа жълтъка и резултата не закъсня. Sad Това ще ми е за урок, проблема е, че заради моята глупост страда Дари.  ooooh!
Ох, трябва да тръгваме, че ММ вече се сърди. Ще се опитам скоро отново да пиша и да се включа по темите. Хубав ден на всички!

# 92
Тони докторката веднага предположи вирусна инфекция и ни даде направление за инфекциозно, понеже беше петък късния следобяд и каза, ако продължи да повръща и ако не овладеем положението със свещички и някакви прахчета хидратант, трябвало да я заведем в инфекциозното. Обаче нали ви казвам, на нея в кабинета нищо й нямаше, дишане, корем, гърло - всичко й беше ок, че беше и весела и приказлива. Добре че се размина. Не знам какво беше, но може и вирус да е било. Аз вчера се тръшнах с температура и главоболие, прилоша ми. Днес нищо ми няма - за сега....

# 93
Здравейте, момичета!

Днес деняът ми започва наопаки. Такъв скандал спретнах на ММ и така се скарахме, че......тракна вратата и замина на работа. Скарахме се защото вчера му казах като му е единствения що годе свободен ден да си остане вкъщи, да не ход ида се занимава с други неща, да мога аз малко да се разведря, че няма на кого да оставя Кали пък и съм в цикъл и е кофти Embarassed ,ама той все едно не му говоря и така се появи окончателно окол о21 часа и повече вкъщи. Е тази сутрин не ми издържаха нервите просто...
Смехоранка- определено мисля да се обадя на жената за бебешката музика, че имам неистова нужда да се срещам с други хораи  да се разведря Sad Ще е много хубаво да се засечем, ще се радваме с Кали.Ние още не сме я водили в зоопарка, макар че не е мног одалеч от нас, мислим на пролет да го направим това, смятам че ще и хареса.
Ия- пожелавам ви бързо да се оправите  Hug
Анбибиан-браво на Яна, че вече е добре Hug
Това е за сега от мен, много, ама много наистина ми е криво в момента и понеже няма с кого да го споделя го споделям с вас, днао не ви натоварвам прекалено Hug Hug Hug

# 94
  • Куциндрел
Здравейте.
Днес си направихме една разходка с Йоан, той спеше в количката, нас ни обдуха вятъра. Днес нещо Йоан е много гушкав, само се чуди в кого да се сгуши.
Анбибиан, Яна да не е повръщала от сополи? Йоан като се беше осополивил лятото вечер се събуждаше с рев и нямаше успокоение. Една вечер повърна и ние в Педиатрията, там повърна още веднъж и те ни успокоиха, че е от сополите.
Тони, мъжа ти е за бой, дано започне повече да ти помага с Кали.

# 95
  • Варна
Здравейте, съвсем  накратко и набързо.  Laughing Качих снимки в албума. И видях много красиви и пораснали деца, а докато гледах на Даниел преди малко снимките.. мммааале какъв бебешор е бил. Кога порасна това дете?  Rolling Eyes Цеца все още откривам прилика между Йоан и Даниел. Ще се постарая да изровя някой снимка, където сме без шапка(май все навън се снимаме и навсякъде сме с шапка), за да го докажа.  Mr. Green
Тони вярно за бой мъжа ти. Знам, че ти е трудно, но или трябва да го приемеш, че няма да ти помага в грижите кой знае колко, или той да се промени. Надяваме се на второто. Обаче, един съвет от мен, ако разрешиш - не чакай да се сеща сам, казвай му! Аз и аз мнооого се надявах на досетлив мъж, обаче установих, че при мъжете даже и намеците не помагат и ако искам нещо да се направи, казвам директно. Днес ги  изгоних да се разхождат по мъжки, та да си изчистя на спокойствие.
За нашия хемоглобин, някак и аз свикнах, че не е фатално зле. Пък и той винаги е бил така, но Деси, мерси, съвсем ме успокои.  hahaha Опитвах се да давам малтофер и преди, и сега, и периодично пробвам, но дребния го плюе като за световно, или стиска зъби, или мята ръце по лъжицата и резултата е купища захабени дрехи, стени за пребоядисване, дете гледащо лъжицата с едно на ум и капка, две може би в устата, последвани от физиономия на погнуса.  Sick
anbibian изкарала си си акъла. Добре, че не е било нещо сериозно.  Hug
Ия лоша работа...  Sad Нямам търпение вече всички майки да се похвалим с безпроблемно ядящи всичко деца с голям апетитMr. Green

# 96
  • Пловдив
Привет и от нас  Hug
Петкова, от сърце ви желая на теб и на всички майчета с неядящи и алергични деца съвсем скоро всичко да е зад гърба им и сладички да си похапват мъниците  Hug Hug Hug
Тони,напълно те разбирам  Hug ММ се същия  #Cussing out Вчера толкова му бях ядосна,че ако беше наблизо не знам какво щеше да му се случи  #2gunfire Върза ме цял ден да стоя вкъщи да оправят нещо кабелната  Naughty уж момчето щеше да е готова за 1 час...то отиде деня  ooooh! Добре че вечерта се прибра с една кутия Рафаело,че не знам  Mr. Green
Анбибиан,направо сте си изкарали акъла,ужас  Shocked Дано никога не се повтаря,важното е,че Янчето е добре  Praynig Hug
Смехоранка,успех у майка ти  Hug  Mr. Green
Ия,бързо оправяне  Hug
Момичета да ви питам, вие като излизате навън носите ли някакви играчкиRolling Eyes Аз все нищо не нося и Благовест играе с чуждите  Blush Гледам момичетата колички бутат... Кажете нещо подходящо,което мога да взема,ама да не е и много обемно  Rolling Eyes

# 97
Здравейте,момичета Hug На мен тези дни ми беше изключително нервно,бях адски чувствителна,ревах за всякакви простотии....време беше и така да ми подейства тази бременност Confused
Алина и тя реши да ми прави маймунджалъци и онази вечер до 2 ч. през нощта се пазарихме за спането.Гонихме се из целия апартамент,тя се тръшка,вика,не иска да заспива,направо в чудо се видяхме. Confused На следващия ден нямаше и помен от това нейно поведение,ама все пак направо ме изкара извън контрол,тотално се бях изнервила,изкарах си всичко на ММ и после много ме беше яд Confused
А сега Боян е болен,с 39 градуса Т,не можем да я свалим,давах му Панадол,кърпа с оцет слагах на лицето,но не помогна,сега му дадох Нурофен,но още е с 38,5 Confused Боли го много гърлото и май има и налепи,утре ще го водя при педиатърката,дано не е нещо сериозно Praynig Алинка я изпратих при баба и дядо,сега ми е малко криво,но така е по-добре,отколкото да се зарази и тя Sad Чухме се одеве по телефона,като затворих,пак ревнах,явно хормоните ми не са съвсем наред Confused

Анбибиан,ужас,много неприятно случка сте имали,разбирам те колко си се шашнала Sad Дано повече не се повтаря това! Praynig Може да е било от някоя храна,която е яла Яна Confused, но се радвам,че й е минало бързо.

Тони,дано мъжът ти малко се осъзнае и да се извини!Сигурно и той си има някакви проблеми,които го мъчат,но трябва да поговорите,а и това дете не е само твое Confused Дано се наредят нещата при вас! Hug

Сийн,Алина си има една любима парцалена кукла и все с нея ходим навън.Друго не нося,а и сега времето не позволява примерно някакви кофички и лопатки за пясъчника,топка или нещо такова,така че...само това носим.Може да му взимаш някаква количка,камионче или някоя друга любима играчка Peace

Аз ставам да меря пак температурата на Бобчето,та дано малко е поспаднала вече. Praynig

# 98
  • Куциндрел
Добро утро.
Понеделник е, пак на работа.
Съни, дано бързо оздравее Боян, а за неспането и тръшкането, май всички са в такъв период. Йоан не иска да спи повече от 2 часа през деня и след това в 8 вечерта заспива и после към 2 сутринта дивее.
Петкова, Дани и Йоан много си приличат, не знам на какво се дължи това, мисля, че не сме роднини с теб. Mr. Green Нищо, като порсанат лятото ще гонят заедно мацки из Варна.

Хайде аз да започвам да работя.
Лек ден ви желая. Hug

# 99
  • София
Добро утро!
През уикенда никак не мога да се добера до лаптопа от половинката и беборанка и сега нямам търпение да ви прочета  Grinning
Вчера с Ели си направихме страхотна разходка на обяд, играхме гонихме се, пързаляхме се, люляхме се и се прибрахме скапани от умора, в резултат тя спа 2ч и половина, а аз почетох малко книга. Дори взрива на стадиона не успя да я събуди  Mr. Green
Тони, има и такива дни, мъжете понякога не си дават сметка колко  е изморяващо да гледаш дете. Надявам се, че вече сте се сдобрили.
Хареса ми съвета на Петкова. Мира и аз съм стигнала до това заключение искам ли нещо от мм директно му го казвам, че от намеци грам не се сеща.
За педиатърката ви останах така  Shocked как може да не ви предупреди?
Анбибиян, радвам се, че Яна е по - добре и всичко е отминало.
Ели през декември беше 3 дни с температура и повръщане от зъб. И сополите от миналата седмица се оказаха от зъби, аз я натъпках с инфлуцид, а се оказаха 3 кътника, тя милата за това толкова ми е плакала. И вече цяла седмица няма сополи, но нослето и е запушено и едва диша през нощта. От два дни и пръскам назик, за да може да се наспива.
Сийн, ние бутаме количка за кукли, имаме и един хипопотам за бутане от време на време го носим, в коша на количката се намират лопатки, гребла топка... и обикновено играем с чуждите играчки, а чуждите деца с нашите... Ако обича да бута нещо, вземи му от колелата зтъркаляне....
Съни, бързо оздравяване на Боян!
Хубав ден от мен!

# 100
Здравейте и днес. Маги не успя да се оправи тези дни, затова отлагаме тръгването на ясла този месец за другата седмица. Температура имаше само един ден, след това се започна едно страхотно кихане и сълзи от очите като при много, много силна настинка. Кашля нощем, явно защото се дави от стичащия се отзад секрет. От оня ден започнах да и давам противоалергичен сироп и взех един инхалатор назаем. Нещата доста се подобриха. Пусках и аз няколко дни Еуфорбиум, но уви. С мъжа ми смятаме да си купим един инхалатор. Майка ми казва, че не ни е необходим, но ако знам, че всеки път ще е така бърз резултатът, купуваме го!
Сутринта отидох в яслата, за да предупредя за нейното отсъствие и ми направи впечатление, че нямаше плачещи деца, това е страхотно!:)
Довечера ще я заведа да я чуе нейната лекарка, че досега се чуваме само по телефона.
За навън и ние нищо не носим. Още излизаме с количката и се захласваме по всички животни които срещнем, а именно 20 бездомни кучета, 3 мръсни котки, цигански каруци, едната теглена от магаре, другата от кон. За Коледа едната баба и подари количка за кукли, но засега я бута само вкъщи. Купихме си и колело на едно от намаленията в Комсед, но и то чака пролетта.
Хайде до скоро, че пак се разписах. Лека и успешна седмица на всички и болните дечица да оздравяват бързичко!:)

# 101
Здравейе момичета  Grinning
Познайте кой проходи.  newsm44 Коколинчо вчера за първи път се пусна сам да ходи за да дойде при мен, а днес тръгна сам към играчките. Та от днес го броя вече за ходещо човече. И той като кака си изчака да останат 2 дни преди да навърши 1 г. и 3 м., че да тръгне. То има още време де, за сега все още предпочита да си пълзи и да се подпира, но щом като веднъж вече сам се пусна значи с всеки изминал ден ще го прави все по-често. Зори след като се отпусна после сигурно един месец се забавляваше като обикаляше целия апартамент и се хилеше като репичка.  Grinning
С нея пък вчера ходихме на учебна пързалка за кънки на лед. Много съм доволна. Предния път на Славия нещо не й се получи и я беше много шубе, но вчера на Зимния дворец се отпусна и има доста приличен напредък, и което е най-важното вече й е удоволствие и се вълнува кога пак ще ходим. Аз също потренирах -  групата за напреднали  Mr. Green и цял час се упражнявах да правя напади, лимончета, щъркелчета, пързаляне назад и други такива и накрая бях изпотена, мноооого уморена и безкрайно доволна.  Mr. Green
Нуриии  Hug
Ради, имам чуството, че огромната част от мъжете са такива. Разболеят ли се лягат и не ги търси, пък ако може и да не се лекуват, а само да спят още по-добре.  Twisted Evil
Тони, ама вашата педиатърка е думи нямам. Ейййй, и това се води лекар.  #Cussing out За съжаление не знам добри педиатри, нашата се пенсионира и си ходим при нея на частво. Но се надявам да намерите добър лекар.
Деси, така е със солидарността, много си права. Ние заради Зори ограничихме всякакви колбаси, бульони, полуфабрикати ...и да ти кажа толкова сме свикнали, че вече не ми липсват. Като видя в замразените баници колко Е-та има и просто си ги връщам обратно във фризера.  Grinning А за екскурзиите - не си само ти. Как ми се пътува, ако знаеш самооооо. На мен и Истамбул и Котор, и Венеция сами в листата освен Виеня, Прага и Бедапеща...а пък в Барселона и Лисабон как ми се ходииииии. Whistling Дано въпросният проект се осъществи, звучи много интересно.
анбибиан, представям си какъв ужас си изживяла. Това с неясните причини при повръщане още повече може да  притесни. Като си знае човек причината някак си по-спокойно се чуства. За пяната не се притеснявай, това е когато вече няма какво да се изкара от стомаха.
Тони, ама и ТМ е талантлив по отношение на това да те ясода и да не се съобазява грам. Другата събота просто му я тръсни Кали и си бий камшика за цял ден.
Смехоранка, ама щом имате мераци, ха дано да ти се наложи да я търсиш темиката.  Mr. Green Hug
Ия, дано проблемите с пампито бързо отшумят. За захранването аз съм се убедила, че на много малко лекари можеш да разчиташ, не знам за къде бързат да се въвежда това и онова, все едно има някакъв норматив за покриване и раздават златни медали. В това отношение можеш да слушаш инстинкта си. Рядко ще ти изневери, и ако нещо те притеснява обикновено има зощо. ММ в това отношение винаги е казвал, че тялото на мйката си усеща детето и тя си има инстинкт за нещата, включително и затова кое име ще е най-подходящо за детето.  Grinning Не се самообвинявай обаче, все някак и някога ще трябва да пробвате рисковите храни и не винаги ефектът ще е добър. Тестваш, ако не става казваш си "здраве да е".
Сийн  Hug Играчки в момента не носим, ама той Коколин току що проходи. След месец обаче съм сигруна че кошът на количката ще е пълен с лопакти, гребла, кофички, "спънибаба"  - от онези топки или колелца за бутане, в нашата тайфа, а гледам и изобщо сред момчетата широко се шири модата да бутат кукленски колички, тъй че смело взимай една, нещо за дърпане с връвчица и топка също върши работа. Със Зори носените от нас неща служеха основно за размяна - тя си играе с чуждите играчки, а пък нейните са за другите деца.
Съни, бързо оздравяване на Бобчето и дано Али да си е спокойна и да не ви спретва среднощни "забави".  Hug
Мишанка бързо оздравяване и на вас.
Утре ще има парички момичета. Гледам, че преводът вече е нареден, още в четвъртък се обработваха документите, а осигуровките ми не бяха платени. Тъй че анбибиан май си права, че тази година вече майките няма да зависят от работодателите.

# 102
  • Варна
Здравейте момичета,
хайде и аз в новата темичка. Огромно благодаря на Съни и Марс. Страхотни сте - както винаги!

Марс, винаги съм се учудвала как ти се случват нещата ей така, от самосебеси. При мен винаги е с голям зор и компромиси. Но съм убедена, че това е защото си страшно позитивна. Ей това ми липсва на мен...Живея си една черногледа и оплакваща се  Twisted Evil. Радвам се за предложението, което си получила, нищо, че ще ни липсвате страшно много   bouquet

Уинди, и аз съм останала с убеждението, че си страхотна домакиня и кулинарка, нищо че отричаш честотата на подвизите ти в кухнята. Всичко ,което си показала изглежда феноменално - като от списание. Нещо не ми се отдава на мен кулинарията. Никога не съм сигурна в крайния резултат , който в 50% от случаите си е направо плачевен. Ей на, тези пчелички направо си спряха тока като ги видях - направо са си висша математика /късаха ме 2 пъти на този изпит  Laughing/
Благодаря ти за разходката, на която ме заведе!   bouquet

Звездичке, честити ходещи крачета. Да отведат сладкия Грахчо на хубави места!

Тони, ама и вашата педиатърка се е направо за бой! Как така без да предупреди. за мъжете и - и аз мисля..май, че трябва да се казва направо, че от намеци не възприемат, ама и да сега не се научих да го правя. Да кажа, че живея с мм от скоро, че все още намеквам, а то от 18 години сме заедно вече....

Ани, голям ужас си изживяла  Shocked. И какво е била това повръщане?! Надявам се, че сте добре и ти и Яна!

Крис, дано не се повтаря вече драмата с яслата. Представям си какво ти да я пуснеш като плаче! А с биберона и яслата как се справихте?

Съни, аман от болести! как се пазите ти и Алина? И как върви ремонта на къщата? Прощавай за любопитството, ама да живея в къща ми е мечта, та сега покрай теб се вълнувам искрено! И цялото това щастие, което струи от теб. И Бо, Али, после и близнаци.... И видиш ли и те изведнъж - момиче и момче. Направо сте като коледно желание. Винаги така да сте!   bouquet

Хариелка, видях снимката на Лизи и Софи и целувката им за лека нощ - прекрасни!!!!!!!!

Петкова,  и аз мисля, че хемоглобинът на Дидо не е толкова нисък. Пък и той е доста деен и активен!

За секса и предпазването - мм се грижи. Винаги е било така. И досега не се е дънил  Grinning. Хапчета не съм пила, а за спирала не сам се замисляла никога като вариант за мен. Пък и нали ще имам още едно дете. Само дето не съм особено готова още  Laughing, но пък и няма да чакам дълго да стана, че ако го направя, току виж сме си останали тримата. Grinning
 Хайде чао за сега!

# 103
Тони, прескочила съм, че си ме питала колко тежи Стела - не сме ходили при нашата педиатърка (вашата наистина много неетично е постъпила) от юли, но в събота я теглих на кантара на свеки - 9 с дрехи и памперс е. Иначе яденето става с големи уговорки лъжичка за лъжичка, изтощително е. Мисля, че няма защо да се притесняваш за теглото на Кали, особено ако няма проблем с храненето като нас.

Сийнгърл, не знам фея ли си, обаче още същия ден Стела яде плодово пюре, което никога не беше се случвало, не й харесваше. То вярно, че не бях й давала с ягода, батко й си го хареса, опита две лъжички и като не намери и шоколад вътре се отказа, тя обаче си го хапна. Аз през минута си навирах главата в нейната за да забележа подозрителни петънца по кожата, хем ми е хубаво, че яде, хем ми се иска да взема буркана и да го скрия, щото ме е страх от ягодите  Mr. Green Но се престраших, тя хапна и не видях реация, ягодите може да отметна, надявам се Praynig  О, и шоколада, в събота при свеки опита, май и лешниците, щото беше Нутела  ooooh! Иначе навън като бяхме тези дни изяждаше голям буркан от сладко на Бон Мама или нещо такова беше името, с пюре от спанак или броколи - любимите й за последната седмица Crazy Играчки - носим, поне топка и количка. И Ники буташе количка - имал е една със зимен кош и две с летен  Mr. Green Последната беше някаква бъгарска, произведена в Русе, излезе много здрава. Носим и едно камионче, което й подариха за РД варненската дружинка. И отгоре на тоя куп колелото на батко и/или скейтборд  Mr. Green

Деси, извиних се, щото след като писах и излязохме на разходка, Стела заспа и аз както четях изведнъж се сетих как точно ти го написах и ми се стори малко нахално така директно - опитай ..., но се радвам, че не си обърнала внимание или че поне ми го спестяваш  Mr. Green Между другото Ники също прокашля от време на време и аз много се чудих за причините - Стела не се разблява, така че явно не от вирус, кашля и навън и вкъщи, така че не мисля, че е точно от прах или полени, но през деня се случва по-рядко, а най-често вечер преди лягане. После реших, че е от мандарините, които често си хапваме около 5 вечерта, но и да не ядем пак кашля. И стигнах до невероятният извод, че кашля, защото много вика  Embarassed Mr. Green Наистина, сега като започне да вика, писка като делфин или да плаче за нещо и след това прокашля. А най-много вика вечер перди лягане, когато и кашля, защото вече е много крив за сън и се тръшка за всичко - иска да играе на компютъра, ние му казваме, че е време да спи, не иска да яде, ние искаме да яде и т.н. В петък като отидох да го взема от занималнята и госпожата ми отваря вратата и се обръща назад: Делфинче, къде си?

Ради, дано излезете от тази серия, пожелавам ти да си върнеш и надеждите и настроението и да сте здрави всички. Как сте?

Честито на проходилите Яна и Коколинчо  Party

Анбибиан, и Стела веднъж повръща така, докато не стигна до едно голямо парченце печен пипер, което реши да опита от нашата вечеря. А на Ники му се е случвало сигурно 4-5 пъти, без да разбера причината. Единият път със сигурност беше, защото след като хапна скача на батут.

Смехоранка, и аз кърмех, докато бях бременна - до 25 тата седмица, когато вечерта след като кърмих Ники започнах да раждам  Mr. Green Спрях, де, но дали точно кърменето беше причина за контракциите, дали защото се наложи да местя и тътря един куп бали със сено, но това беше по обяд и е друга история, или от цялото напрежение през деня. Дотогава нямах проблем с кърменето, дори четох, че до 25-тата седмица не се отделя окситоцин при стимулация на зърната, започва точно от 25-тата, така че дотогава може да се кърми спокойно. Спомням си само, че ми беше доста болезнено и дразнещо и всеки път като кърмех се сещах как овцете ритат порасналите си малки, които се навират под тях да сучат, докато те ближат морска сол  Mr. Green

Петкова, бавно, но славно, все пак се е вдигнал.

Звездичке, дано се оправят болните ти.

Нури, ще се радвам да споделяш, аз имам някои попадения, понякога се набутвам, сега последно ето тези ми харесаха и Ники много обича да отговаря на въпросите кат онарочно изрежда първо грешните, особено най-абсурдните  Mr. Green И Стела много ги харесва.

А филм не съм гледала отдавна, на кино пък съвсем, видях, че има нова екранизация на любимата ми книга, ама не съм сигурна, че искам да я гледам  Thinking Mr. Green

Съни, дано се оправи Боян бързо  Hug

Отивам да си суша косата, че днес съм много неорганизирана  Simple Smile

# 104
  • Пловдив
Моето отроче спи навън в количката и аз да се възползвам  Grinning
Честити първи крачици на Коколинчо   bouquet Смело напред да крачи  Hug
Звездичке,беше споделила един сайт с играчки  newsm78 Дали се сещаш кой беше да го разгледам пак  Rolling Eyes Някаква играчка за Зори беше открила там,която отдавна си търсила  Rolling Eyes
Зелда,ако случайно съм фея  Mr. Green на хапването  Mr. Green тогава дано Стелчето и Ники за постоянно така да си хапват  Hug Hug А ти изобщо как успяваш да се движиш с толкова багаж  hahaha За овцата много се посмях,понеже си го представих нагледно  Mr. Green
Съни,бързо оправяне на Бо  Hug Hug
Мишанка,бързо оздравяване и на вас  Hug
Благодаря ви  за отговорите за играчките  Hug То и ние сме на принципа на размяната,ама аз все някакви дребни носех до сега..напролет кофичките и лопатките са ясни...днес носих една топка и една количка,които бяха голям хит,понеже досега никой не ги беше виждал  Mr. Green Шегувахме се,че трябва в парка да си направим място за съхранение на играчките,че да не ги мъкнем всеки ден  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт