Ехей - Добър вечер!

Много ми харесват такива съвпадения. Аз сега се сещам за една книжка на Джани Родари - "Животни без зоопарк" На мен ми е много любим автор, книжката е луксозна и с малко карикатурни илюстрации, но пък е направена с вкус, a Сузитo разпознава животните
Пуснахме изследвания за ПКК и микробиология и резултатите са в норма. В момента и двете сме на диета, но на Дари нещо не й допада да хапва само ориз и картофи.
Послушах педиатърката и реших да въведа жълтъка и резултата не закъсня.
Това ще ми е за урок, проблема е, че заради моята глупост страда Дари. 
Ще е много хубаво да се засечем, ще се радваме с Кали.Ние още не сме я водили в зоопарка, макар че не е мног одалеч от нас, мислим на пролет да го направим това, смятам че ще и хареса.

Опитвах се да давам малтофер и преди, и сега, и периодично пробвам, но дребния го плюе като за световно, или стиска зъби, или мята ръце по лъжицата и резултата е купища захабени дрехи, стени за пребоядисване, дете гледащо лъжицата с едно на ум и капка, две може би в устата, последвани от физиономия на погнуса. 

Нямам търпение вече всички майки да се похвалим с безпроблемно ядящи всичко деца с голям апетит. 

ММ се същия
Вчера толкова му бях ядосна,че ако беше наблизо не знам какво щеше да му се случи
Върза ме цял ден да стоя вкъщи да оправят нещо кабелната
уж момчето щеше да е готова за 1 час...то отиде деня
Добре че вечерта се прибра с една кутия Рафаело,че не знам

Гледам момичетата колички бутат... Кажете нещо подходящо,което мога да взема,ама да не е и много обемно
На мен тези дни ми беше изключително нервно,бях адски чувствителна,ревах за всякакви простотии....време беше и така да ми подейства тази бременност
Алинка я изпратих при баба и дядо,сега ми е малко криво,но така е по-добре,отколкото да се зарази и тя
Чухме се одеве по телефона,като затворих,пак ревнах,явно хормоните ми не са съвсем наред
Дано повече не се повтаря това!
Може да е било от някоя храна,която е яла Яна 

Коколинчо вчера за първи път се пусна сам да ходи за да дойде при мен, а днес тръгна сам към играчките. Та от днес го броя вече за ходещо човече. И той като кака си изчака да останат 2 дни преди да навърши 1 г. и 3 м., че да тръгне. То има още време де, за сега все още предпочита да си пълзи и да се подпира, но щом като веднъж вече сам се пусна значи с всеки изминал ден ще го прави все по-често. Зори след като се отпусна после сигурно един месец се забавляваше като обикаляше целия апартамент и се хилеше като репичка. 

За съжаление не знам добри педиатри, нашата се пенсионира и си ходим при нея на частво. Но се надявам да намерите добър лекар.
А за екскурзиите - не си само ти. Как ми се пътува, ако знаеш самооооо. На мен и Истамбул и Котор, и Венеция сами в листата освен Виеня, Прага и Бедапеща...а пък в Барселона и Лисабон как ми се ходииииии.
Дано въпросният проект се осъществи, звучи много интересно.
Не се самообвинявай обаче, все някак и някога ще трябва да пробвате рисковите храни и не винаги ефектът ще е добър. Тестваш, ако не става казваш си "здраве да е".
Играчки в момента не носим, ама той Коколин току що проходи. След месец обаче съм сигруна че кошът на количката ще е пълен с лопакти, гребла, кофички, "спънибаба" - от онези топки или колелца за бутане, в нашата тайфа, а гледам и изобщо сред момчетата широко се шири модата да бутат кукленски колички, тъй че смело взимай една, нещо за дърпане с връвчица и топка също върши работа. Със Зори носените от нас неща служеха основно за размяна - тя си играе с чуждите играчки, а пък нейните са за другите деца.

. Хапчета не съм пила, а за спирала не сам се замисляла никога като вариант за мен. Пък и нали ще имам още едно дете. Само дето не съм особено готова още 
О, и шоколада, в събота при свеки опита, май и лешниците, щото беше Нутела
Иначе навън като бяхме тези дни изяждаше голям буркан от сладко на Бон Мама или нещо такова беше името, с пюре от спанак или броколи - любимите й за последната седмица
Играчки - носим, поне топка и количка. И Ники буташе количка - имал е една със зимен кош и две с летен 

Смело напред да крачи 
Дали се сещаш кой беше да го разгледам пак
А ти изобщо как успяваш да се движиш с толкова багаж
За овцата много се посмях,понеже си го представих нагледно

То и ние сме на принципа на размяната,ама аз все някакви дребни носех до сега..напролет кофичките и лопатките са ясни...днес носих една топка и една количка,които бяха голям хит,понеже досега никой не ги беше виждал