Искам да заведа Кали в някой магазин за играчки да го тестваме на височина.
А е на годинка пет месеца и четири дни. Когато се държи съвсем малко за единия ми пръст е мног остъбилна, даже подтичва като види нещо интересно и се ентусиазира, но не иска да ми пусне пръста и това е, в чудо съ мсе видяла, ама какво да я правя, чакам...

За ходенето не се притеснявай. До 18 месеца неходенето не се брои за патология. Освен това вие имате и малко възраст да корегирате. А и щом Кали ходи, че и подтичва за едно пръстче значи е въпрос на съвсем малко време. Той и Грахчолан не е от реално ходещите, пуснал се е сам само няколко пъти за по 2-3 м, тепърва ще има да се ошлайфа. Много е възможно дори Кали да ходи по-добре от него, само да й трябва малко да се пресраши.

Имали са рожден ден, та е ял детска торта. Сега чакам снимки в групата във фейса.
А за кандидатстването на 25-ти, ами не е наложително да го направиш веднага. Желанията се разместват до последно. Реално ще можеш да си прецениш шансовете и да кандидатстваш окончателно на 4 май
Дано имаме късмет, че то друго няма да ни помогне
Ще следя и ще смятам. А знаеш ли дали мога да сменя титуляра на профила, в смисъл, че сега съм аз, да пиша ММ вместо себе си 

Сигурна съм, че нещата ще се случат, когато за мен е най-добре. Но, като се познавам, формулирам ли желание в главата си, то трябва да бъде реализирано скоро.
Няма да ти казвам колко бях смаяна, когато чух всна от песните направена на фолк балада... 

И оттогава не спира. Но така я мотивирахме да се пусне.
Спокойно и Кали ще се престраши. Не го мисли толкова!
Така, като те слушам, тя реално си ходи сама.
Толкова са сладки дечицата като се клатушкат и като се радват сами на себе си за успехите си

Какво и даваш за сополи 

На мен поне не ми пука от цапотенето, ама има майки, които не търпят омърляни бебета и съм виждала шамарчета да хвърчат в парка, ако някое детенце се изцапа
Нищо де, имате време да посвикнете с мисълта-нагласиш си го и си го натъкмиш от вкъщи, пуснеш го да ходи в парка, а то , милото, е като с магнит привлечено до най-близката локва или купчинка кал! Шльопни се вътре, падне едно хубаво-хубаво, а ти отиваш да го вдигнеш и да го утешиш, в следствие на което ставаш и ти кална и мокра 

Другата ми хипотеза е, че Кали може хем да тика нещо с едната ръка, хем да се държи за теб с другата 

Бо има повече нужда от теб сега и дано бързо преборите вируса 

За сметка на това, на Лили са и се разклатили горните два резеца и направо ще падна от изумление 
После неговите, моите дрехи и една пералня вече е готова. Противно на очакванията ти обаче, това по-скоро ме спира да пазарувам. Така или иначе ще си е мърляв и на петна.. 

Със сигурност обаче знам, че Даниел не яде не защото е злояд, а защото е сукал няколко пъти. Винаги когато остане без сукане, по една или друга причина, много повече уважава гозбите ми. Обаче Тони час и половина не бих издържала. Ако всеки път се храните толкова дълго, адмирации за търпението ти. 
Ама много изкам.
по този повод дойде свеки
намеквах , намеквах , че много взе да ми пречи и да ме изнервя, но той не иска и да чуе само повтаря , че ако пак ми се схване всичко какво щял да прави
ама какво да правя ще търпя до петък и дано да е до петък , че повече няма да преживея 
и бързо оздравяване на Ая

, така че добре си го подредила да свиква да се ангажира и с детето 

Много неприятно това със схващането, разбраха ли от какво се е получило
Какво ти препоръчаха
По-добре ,че свекърва ти е дошла, може да те дразни,ама поне ти да си починеш. Аз пък се ядосвам, че понякога ми се иска , ама няма на кого да я оставя. Оставяла съм я на свекърва ми рядко, защото тя работи и като се прибере гледа да си свърши нейната домашна работа и да си сготви, иначе вечер идва да и се радва, ама то на нахранено и преоблечено дете е много лесно да се радва човек. Пред идаваше зор да я гледа до 3 години аз като тръгна на работа, ама скоро не е изявявала мерак, мълчи си, според ММ се е отказала, защот ое видяла, че като гледа дете нищо друго не може да свърши, тя ако си мисли, че ще си гледа работата и Кали между другото ще си и грае около нея е в огромна грешка. Ама аз и не искам да я гледа като тръгна на работа, за това се моля да ни вземат на градина, защото иначе на частна не ми се мисли какви пари са