Математически турнири - 20

• 87 965
  • 799
  •   1
Отговори
# 765
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Някой да знае кога ще излязат резултатитр в Шумен?
И аз ги чакам, казаха до 14 дни както е по регламент.....

# 766
Здравейте, моля за отговори на задачите за 5-6 клас - daniela_iv@abv.bg Благодаря предварително!

# 767
  • Стара Загора
А за Стара Загора някой знае ли резултати или кога ще излезнат?

# 768
До 14 дни ужас,а хората в др. градове от събота вечерта са готови, но това е нашия град.

# 769
Как разбирате "в съответния район" в тазгодишните указания и инструкции за допуската / предлагане за националния кръг на Кенгуруто? Кой район? Това България ли е или район Надежда в София  Laughing?

И какво означава по-горния и по-долния клас в съответната група? Нали всеки клас си е и група?
0 гр. - I кл.
1 гр. - II кл.
...

# 770
примерно 3 и 4 клас. 3-ти - долен клас в групата, 4-ти - горен

# 771
примерно 3 и 4 клас. 3-ти - долен клас в групата, 4-ти - горен

OK, но 3 кл. са 2 гр., а 4-ти - 3 гр. ??? Те са различни групи или може би тук бъркам? Не знам!

# 772
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Как разбирате "в съответния район" в тазгодишните указания и инструкции за допуската / предлагане за националния кръг на Кенгуруто? Кой район? Това България ли е или район Надежда в София  Laughing?

И какво означава по-горния и по-долния клас в съответната група? Нали всеки клас си е и група?
0 гр. - I кл.
1 гр. - II кл.
...

Ами.... не се знае. Това го коментирахме преди няколко страници за резултатите, предложенията и т.н. Всичко зависи в крайна сметка от решението на МОМН според общото мнение.

# 773

0 гр. - I кл.
1 гр. - II кл.
...

Ами.... не се знае. Това го коментирахме преди няколко страници за резултатите, предложенията и т.н. Всичко зависи в крайна сметка от решението на МОМН според общото мнение.

Знам, четох, но нямах мнение! Да звънна един тел. до фондацията ?? Rolling Eyes

# 774
Моля за задачите за 4 клас  от ЕК (bial@globcom.net)
Благодаря!

# 775
Моля за задачите за 4 клас  от ЕК (bial@globcom.net)
Благодаря!
Готово!

# 776
  • Варна
Резултатите от Математическо състезание "Малкият принц" 2013 - Варна.
Ако са пуснати вече се извинявам, но не ги видях.

# 777
И аз моля за задачите за 4-ти клас ЕК (veselinatsaneva@abv.bg)
Предварително благодаря!

# 778
До 14 дни ужас,а хората в др. градове от събота вечерта са готови, но това е нашия град.
Я да налея масло в огъня... По регламент е 14 РАБОТНИ дни.  Mr. Green
Миналата година Шумен качиха резултати още в неделя вечерта, но тази година нещо се бавят.

А за Стара Загора някой знае ли резултати или кога ще излезнат?

За всички, имащи подобни въпроси - в темата вече има линкове към резултатите от Русе, Ловеч, Габрово, Сливен, София - 119 СОУ и НПМГ. Останалите - когато ( ако) се появят. Конкретно за Стара Загора - ообикновено ги качват късничко.

Резултати - Видин

# 779
А за Варна какво да кажем - и ние ще чакаме 14 дни явно. Sad

Общи условия

Активация на акаунт