Математически турнири - 20

• 88 026
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
РИО - София така и не публикуваха списък, надявам се, че няма да има пропуснати деца.

# 121
Хмм, сега се загледах - областния кръг на Олимпиадата ще бъде в понеделник, а не през уикенда?

# 122
Хмм, сега се загледах - областния кръг на Олимпиадата ще бъде в понеделник, а не през уикенда?
За децата е неучебен ден. Води се зимна ваканция.

# 123
Ахааа, ясно. Мерси

# 124
  • ride my bike...
Грижат се за децата . В еднодневната ваканция - олимпиада. Даже 2,3...

# 125
  • София

нали...

и как ще се разбере, че детето се е класирало за втория кръг като няма списък никъде?

# 126
От РИО ми казаха, че учителките по училищата щели да кажат кой се е класирал. На мен ми е интересно, ако не дай си боже има някой пропуснат, как ще докаже, че е класиран.

# 127
  • София

нали...

и как ще се разбере, че детето се е класирало за втория кръг като няма списък никъде?
И аз товя се чудя?
Явно е че децата-математици не се долюбват от МОМН /при такав зам. министърка не може и друго да се очаква/. По всички други дисциплини качиха класиранията от олимпиадите отдавна, но по математика да няма за София е направо възмутително!
Надявам се все пак, предварително да качат списъците с децата по училищата за да не станат разправии в деня на олимпиадата!
Дано поне от областния кръг да качат класиране!

# 128
  • София
Надявам се все пак, предварително да качат списъците с децата по училищата за да не станат разправии в деня на олимпиадата!

Само дето не се знае в кое училище ще трябва да се яви детето!

# 129
Само дето не се знае в кое училище ще трябва да се яви детето!

началника на РИО, София-град, Ви уведомявам, че областният кръг на олимпиадата по математика ще се проведе на 25.02.2013г. от 9.00 часа  в следните училища:

СМГ « Паисий Хилендарски  » , ул. « Искър»  № 61 – за учениците от ІV, VІІІ, ІХ, Х, ХІ и ХІІ клас;

7. СОУ – ул. « Цар Иван Шишман » № 28 – за учениците от V, VІ и VІІ клас.

# 130
В СМГ нямат още никакви списъци!

# 131

"проверих вкъщи и имаме задачите за 4 клас от състезанието 09.02.13г. в ПМГ-Бургас, ако някой ги иска, да ми прати мейл и ще му ги изпратя"

Това е добра новина преди сън. Ето мейл: svetlooka@abv.bg.
Желая спокойна нощ...

# 132
Здравйте, някой има ли идея къде да отрия задачи за IV -ти клас от областен кръг на олимпиадата за периода 2007 - 2011г. newsm78

# 133
  • у дома
Здравйте, някой има ли идея къде да отрия задачи за IV -ти клас от областен кръг на олимпиадата за периода 2007 - 2011г. newsm78

http://math-bg.com/?page_id=167

# 134
Здравейте мами, синът ми има 50 т на "Аз и числата" и учителката е казала, че се класира за следващия кръг - знаете ли кога ще се проведе той и къде мога да намеря задачи от минали години Praynig

Общи условия

Активация на акаунт