ЗОНАТА и ние - 12 Тема

• 70 038
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Купих си извара  Олимпус, но много маслена ми се вижда на 100 гр. има 14 гр. белтъчини и 5 гр. мазнини. Как ви се струва? Иначе става на вкус. За закуска си правих 1 блок извара мед и ядки и за пръв път ядох с удоволствие извара.

# 586
На кого му хапва изварен шоколадLaughing Laughing

6 блока

280гр извара - 5П
220гр кисело мляко - 1П+1В
120гр банан - 3В
10гр рожков - 2В
50гр цедено кисело мляко - 1М
50гр авокадо - 5М
стевия на вкус; малко канела.

Банана и авокадото се намачкват много добре. Разбъркват се с киселото мляко, изварата, цеденото кисело мляко. Бърка се, докато стане почти гладка смес (заради изварата няма как да е много гладка). Добавя се рожковото брашно (може да се замени с какао), стевия на вкус и канела. Отново се разбърква. Дано да ви хареса Peace

# 587
  • Варна
здравейте!имам един въпрос-купих си соеви шницели как да ги смятам!  bouquet

# 588
  • Пловдив
Здравейте момичета! Не съм писала много време, но ми се случи нещо така очаквано - бременна съм! В началото бременността ми беше доста проблемна, съпътствана от така неприятните гадене, повръщане, киселини, имах и други проблеми, но сега благодаря на Бог всичко е на ред. Малко преди да забременея открих Зоната и се чувствах страхотно с нея, първите три месеца не можех да я спазвам защото нямах никакъв апетит и хапвах просто,за да ям нещо. Но от както се чувствам добре, започнах да трупам килограми и това естествено не ми харесва. Смятам да се върна в зоната и ще съм ви много благодарна, ако някоя от вас сподели опита си със зоната по време на бременност. Четох, че трябва да приемам по 14Б. на ден, струва ми се много, но ще видя как ще се чувствам.
Успех на всички и да постигнете резултатите към, които се стремите!

# 589
veselusha, безпроблемна бременност ти пожелавам!  Hug  bouquet
Започни с по-малко блокове, ако 14 ти се струват адски много. Тялото ти само ще поиска да ги увеличиш след време. Успех   Peace Hug

# 590
veselusha , желая ти една лека и безпроблемна бременност  Hug . В книгата д-р Сиърс казва, че за бременните и кърмещите блоковете трябва да се увеличат с 3 блока за деня. Ако си била на 8 -стават 11, ако 9-12 и т.н. , но при необходимост могат да се увеличат и на 14.
sneji_suni  , не съм ползвала соеви продукти освен брашно и не мога да помогна, но би могла да си сметнеш по опаковката.
Merry., твоят "шоколад звучи доста вкусно  Laughing. Моят е по-простичък - извара, какао и сусамов тахан с малко водичка . С палачинки върви доста, а понякога и за следобедна закуска чист. Я, моля те ми обясни за рожковеното брашно с какво превъзхожда какаото и защо е за предпочитане, че да знам дали да го добавям към онзи списък  Wink  Hug
_belladonna_    , не е необходимо да се търсят само обезмаслени продукти . Хапвай си вкусно и засищащо  Wink . Много мога да говоря за "световната конспирация" с вкарването на обезмаслени продукти и принуждаването на хората по целия свят да се придържат към тях , за да се развива фармацевтичната индустрия, че изчетох доста материал, но не е за тази тема  Wink

# 591
Дани, има много по-малко калории от какаото. А много повече витамини. С малко по-особен вкус е, по-силен.
Ето една статийка:
http://www.edna.bg/zdravoslovno/bio/shto-e-to-rozhkov-i-zashto-e … t-kakaoto-4309751

# 592
Дани, има много по-малко калории от какаото. А много повече витамини. С малко по-особен вкус е, по-силен.
Ето една статийка:
http://www.edna.bg/zdravoslovno/bio/shto-e-to-rozhkov-i-zashto-e … t-kakaoto-4309751

Много интересно и полезно!   bouquet

# 593
  • Пловдив
Дани, преди варирах между 9-10Бл., това означава, че сега ще съм на 12 - 13Бл., ще видя как ще ми е най - добре.
Дани, Мери, благодаря за пожеланията.

# 594
Здравейте, надявам се да ме приемете сред вас  Praynig
Опитах през последните три години доста неща - диети, гладуване с Мадал Бал, диетата на Лидия Ковачева, само хапчета не съм приемала. Всеки един от изброените методи ми действаше, отслабвах с до около 7-8кг, но много бързо след това връщах старите си килограми. Наближава лятото и ми се иска да направя нещо за да ги поразмърдам килцата. От вчера съм зонова пък да видим. Много лесно си направих дневния режим от таблицата с блоковете. Напечатах си на три листа(първият лист е с протеиновите блокове, втория с въглехидратите и третия с мазнините) всички блокове оцветени в зелено и смятам да се придържам само към тях. Пожелайте ми успех!
Успех и на вас! newsm10

# 595
lady1hope,ще се справиш този път безпроблемно от опит го знам. newsm10

# 596
Здравейте момичета!
lady1hope, ще се справиш и надявам се да успееш да запазиш този начин на хранене завинаги!
За стимул да споделя: Днес кантара ми показа -9кг. от 10.01.  И това, че през последната седмица прегрешавах почти всяка вечер  Embarassed Интересното е, че преди 5г. с Дюкан за 3 седмици бях свалила 10кг и достигнах 58кг. Сега съм 62кг и не изглеждам по същия начин/174см съм висока/ Тогава по думите на сестра ми бях като анорексичка Joy. Сега съм видимо отслабнала, но е по- различно. Обяснявам си, че в Зоната се топят мазнини. Чувствам се много добре, имам доста работа, предстои ни ремонт в къщи, работа по градината и така, но съм пълна с енергия. Чета ви, но като нямам нищо интересно за споделяне... Правя си вечер разни бъркочи, ама не са за пред хора.
Хайде със здраве и дерзайте!

# 597
Аз пък да се оплача. Аха да сваля един кг и се натъпча. И сега съм с 800гр отгоре  Laughing Laughing И до преди малко се тъпках със сушени плодове (около 150гр Grinning)  Shocked и пак се депресирах, ама ми се ядяха. Какво да направя... нещо бавно ми се получават нещата. Не знам защо така. Може би защото включвах и червени храни и почвам да се отчайвам, но от утре ще съм само на зелено! Обещано!  Grinning

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 15:49 от Merry.

# 598
  • Chicago/Varna
 smile3511Merry. smile3512 Май трябва по често да се вясвам тук, да те пращам да се срамуваш в ъгъла  smile3513 И тия сушени плодове хич не са по зоната. Ти май тотално забрави, че те следя от балкона  Joy

Даниииии направих "крем карамела"   chef Голяма вкусотийка  Heart Eyes Обаче бая стевия ми глътна, имам чувството че сложих около половин ч.л. Слагах, слагах, все не ми беше сладко, ама го издокарах най-края, стана мозък  Hug

# 599
Емигрантке, после изядох още 50гр Joy Joy Ама наистина си ме наблюдавала... ами явявай се по-често тогава да се караш, че и систъра го няма да ми прави забележки и съм на сама глава  Sad Laughing Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт