Така си е! Имам талант, ама лошо го обгрижвам, за което аз сама съм си виновна! Но явно назрява критичният момент, в който ще трябва да избера. Съвсем сериозно го казвам. Виждам, как се пропилявам с глупости. Да са живи и здрави децата ми, защото чрез тях откривам и преоценявам някои неща за себе си. Дори бих казала, че се старая често да вземам пример от тях, защото определено те са много по-талантливи и трудолюбиви от мен.
Според мен сливането в едно на родител и треньор е порочно - нито родителят е родител, нито треньорът е треньор.
И аз помня как в начална и основна степен учителят по физическо се отнасяше към момчетата - подиграваше им се, че били женчовци, скришом ги щипеше, сритваше и буташе. С момичетата не смееше , но момчетата си го отнасяха редовно. Тогава, обаче бяхме малки, и както някой назад писа, всеки възрасттен, в чието полезрение попаднеше дете, се считаше за овластен да нарзидава, наказва, порицава, дърпа уши, обижда и прочие "възпитателни" дайности, та много и не сме се замисляли дали е редно или не - отиваш на училище и слушаш.