Какво имат да делят Нешка и Бианка след 30 години?

• 96 696
  • 1 812
  •   1
Отговори
# 930
  • В царството на игрите:)
Аз никога не бих позволила да шамаросат детето ми, каквото и да е направило. Винаги ще застана зад него. Ако някой си позволи да го направи, ще бере много, много ядове с мен.
Аз деца нямам, но мисля, че това последното не те прави точно добър родител Confused
Не знаех, че предмет на темата е какъв родител съм. Няма как да знаеш дали съм добър или лош, не ме познаваш. Любими са ми хора, които нямат деца и говорят на теория не от практика. Айде,  joy_r, като си родиш едно дете, и видиш нещата от близо, да правиш подобни коментари. Едно дете трябва да усеща подкрепата и сигурността от родителите си, и това няма как да се случи, ако родителят оправдава физическото насилие на чужд човек над него, колкото и да е виновно, каквото и да е направило.
Няма как да оправдая шамари и бой на треньор, учител и т.н. над чуждо дете.
Предмет на темата определено не е какъв родител си, но като така и така стана въпрос ще ти кажа, че съм много склонна да се съглася с  joy_r Mr. Green А аз имам деца и не мога да си представя да кажа, че ще защитя детето си, каквото и да е напрвало..Очевидно такива деца растат с чувство на безнаказаност , а родителите им са с доста изкривено чувство за защита и подкрепа. Обикновено обаче от такива деца страдат онези за които има граници и знаят, че всяко нещо има мярка дори - и родителската подкрепа newsm78 Но всеки рано или късно бере плодовете от решенията си спрямо децата си Laughing
Така или иначе това няма общо с темата за Бианка и Нешка Naughty

# 931
  • Русе
  Доста се увлякохте. Нешка може и да е наказвала, но е  подкрепяла и прегръщала. Връзката състезател, треньор е много силна. Тук доста хора си говорят,без да имат никаква представа за много неща.
  Бианка не изглежда щастлива. Изглежда,че това момиче си е имало и продължава да има вътрешен конфликт с това,което прави. Останах с впечатления,че иска да убеди себе си в нещо, но явно не е била никога в съгласие със себе си.

# 932
  • В царството на игрите:)

После защо има насилие сред децата и въобще в света около нас, ами те родителите го намират за нормално, какво толкова........жертвата си го е изпросила.......

По времето, когато учителите си позволяваха да шамаросват и да се държат грубо, насилие сред децата нямаше никакво. Не казвам нищо, само факти.

Именно...Сега много психолог, много аналитик много нещо..., Mr. Greenа резултатите са все по - плачевни и по - плачевни...А, и успехи в спорта - никакви...

# 933
  • София

После защо има насилие сред децата и въобще в света около нас, ами те родителите го намират за нормално, какво толкова........жертвата си го е изпросила.......

По времето, когато учителите си позволяваха да шамаросват и да се държат грубо, насилие сред децата нямаше никакво. Не казвам нищо, само факти.

Това не е вярно! Имаш насилие, и още как, при това в цялата му палитра! Като започнеш от индивидуалното физическо насилие, минеш през индивидуалното психическо, че и през социалното такова! Всичко имаше, просто такова млатене като крайности не е имало толкова често, колкото сега ни го представят медиите.

# 934
 Доста се увлякохте. Нешка може и да е наказвала, но е  подкрепяла и прегръщала. Връзката състезател, треньор е много силна.

Точно така,  както и връзката с истинския педагог например - който не е имал истински педагог до себе си смята, че всичко е само подкрепа и предгръдки.

# 935
  • София
Но не е и шамари, обиди и товарене до предела на силите.

# 936
  • София

[/quot
 Не е вярно. Просто са си траели. Всички.

# 937
Сега се сещам и, че Мария Гигова никога не ебила в перфектни отношения с Нешка, ако е искалаБианка е можела да си осигури специално отношение (както всъщност и става де, след като отива в Славия)  Mr. Green
А, треньорката й от Славия също не е забравена в оплюването по опис. Може да ебила завеяна, може да ебила посредствена, но благодарение на неяБианка отиде в Сараево, защото за възстановяване на състезателни права й трябваше клуб и треньор. Само този фактби трябвало да я накара просто я прескочи в черния списък, така де  - от нея поне псих. и прочие травми няма, но не.
Скрит текст:
Кадър на Славия с мъж, който я протектираше. Беше известна с това, чекогато се ядоса, замеряше гимнастичките с обувките си. Колкото и завеяна да изглеждаше, знаеше, че никога няма да има шанс да бъде призната като треньорка докато Нешка беше на власт, а това можеше да е и до живот така че Люси реши да рискува. Кога друг път би имала възможност да впише вбиографията си, че ебила треньорка наБианка ПановаСрещнахме се в една сладкарница на Графа - Ну погоди и докато преглъщаше лакомо пастата си и отпиваше от швепса, поставяше условията си.Когато започна да ги изрежда с пълна уста... мислех, че няма да свърши скоро. И това, и онова, и да я слушам, и да се пази в тайна нашето сътрудничество, защото, ако разберат... обаче аз да си тренирам сама, да и с Чавдар, тойбил отговорен за килограмите ми. Тя щяла да уреди лагер на морето. Аз да съм си търсела музика. Трябвало нови съчетания да правим, ето вече е май - да съм влизала бързо във форма, че да не съм я излагала... Платихме й сметката и се разделихме. Следващиятпът я видях след около месец Имах три съчетания, нямах лента, въпреки че беше юли. Людмила даваше някакви безумни идеи, мяташе русата си коса като пощуряла наляво надясно, аз се запъвах, защото не ми харесваше. Според нея трябваше да направя нещо като "НалЯво - надЯсно - Седем И" да се ухиля на публиката като идиот и да не му мисля толкоз. Нямаше никаква класа в предложенията й. И досега съжалявам за няколкото идеи на Людмила, които се съгласих да изиграя в момент на умопомрачение...
А кой е напpавилБианка  тазиБианка Петpова, че да бъде толкова значима за дpуг тpеньоp?

# 938
Но не е и шамари, обиди и товарене до предела на силите.
Мдааа на Нешка и е било изключително приятно да остава до 1 с тази лигла...  Crossing Arms

На тренировките на националките, на които съм присъствала е имало викане, за мен би било странно да няма, но така е било и във абсолютно всеки един спорт с който съм имала допир. (спортна гимнастика, волейбол, баскетбол, тенис и футбол) Обиди не съм чувала!!!
Друга да е казвала, че я яла шамари? Не!

Ани27 зададох ти конкретен въпрос мога ли да се надявам на отговор или не ти изнася?

# 939
Аз никога не бих позволила да шамаросат детето ми, каквото и да е направило. Винаги ще застана зад него. Ако някой си позволи да го направи, ще бере много, много ядове с мен.
Аз деца нямам, но мисля, че това последното не те прави точно добър родител Confused
Не знаех, че предмет на темата е какъв родител съм. Няма как да знаеш дали съм добър или лош, не ме познаваш. Любими са ми хора, които нямат деца и говорят на теория не от практика. Айде,  joy_r, като си родиш едно дете, и видиш нещата от близо, да правиш подобни коментари. Едно дете трябва да усеща подкрепата и сигурността от родителите си, и това няма как да се случи, ако родителят оправдава физическото насилие на чужд човек над него, колкото и да е виновно, каквото и да е направило.
Няма как да оправдая шамари и бой на треньор, учител и т.н. над чуждо дете.
Предмет на темата определено не е какъв родител си, но като така и така стана въпрос ще ти кажа, че съм много склонна да се съглася с  joy_r Mr. Green А аз имам деца и не мога да си представя да кажа, че ще защитя детето си, каквото и да е напрвало..Очевидно такива деца растат с чувство на безнаказаност , а родителите им са с доста изкривено чувство за защита и подкрепа. Обикновено обаче от такива деца страдат онези за които има граници и знаят, че всяко нещо има мярка дори - и родителската подкрепа newsm78 Но всеки рано или късно бере плодовете от решенията си спрямо децата си Laughing
Така или иначе това няма общо с темата за Бианка и Нешка Naughty
Напротив детето трябва да знае кой определя границите и кой може да го наказва, ако ги прекрачи. Това е родителя, на първо място. Аз съм живяла по соц.време, имах разни провинения в училище, бях от бунтарите, но винаги, баща ми заставаше зад мен и не позволяваше на никой учител да ме малтретира. Престъпник не съм станала, но знам, че винаги има на кой да разчитам и вярвам в този живот,  че родителите ми истински ме обичат.
 Бумър, какъв ти е въпроса, пропуснала съм го.
Тя Нешка за това няма семейство, защото наистина това и е било приятно, да стои с лиглите в залата.

# 940
Аз не одобрявам никак боя и казах отдавна, че ако ги е била бих била разочарована. После се оказа, че всъщност не ги е била, а е имало някакъв инцидент в някаква баня м/у Нешка и Бианка, за който тряба да повярвам безусловно на Бианка, че е било всъщност побой. За мен лично има известна градация на насилието м/у шамар, бой и побой, а също и 'смаза ме от бой' си го представям като събитие с видими физически последствия за жертвата, голяма драма. Както и да е, аз не вярвам, че Нешка е пребила Бианка ( нали може ?) , но вярвам, че е удряла гимнастички в инцидентни случаи. А дали ще дам хипотетично детето си на треньор, като Нешка - имам мнение, но нямам дете и за да не ми кажат първо да  родя, пък после да мисля, ще го спестя.

В книгата Бианка не описва точно прословутия бой и какво точно се е случило, и бой ли е, побой ли е, шамаросване ли е.. - "от уважение към читателя"...
Но после обяснява как другата и треньорка е бърсала кървави следи от стените на тоалетната в Япония ... Shocked
Лично на мен не ми стана ясно дали тези кървави следи са от побоя на Нешка или от бухалката, която малко преди това пада върху лицето на Бианка.

# 941
  • София
С толкова обичайни методи на викане, замерване и др. има два варианта за треньорското поведение - или треньорте са тотално невротизирани или направо казано изкукали, или пак нещо не им е наред, ако го правят съвсем съзнателно и целенасочено. Не мога да си представя, че нормален човек, с нормално психично състояние ще се държи като тях. В крайна сметка това не е някаква ситуация на живот и смърт, някой да се държи с един пръст на перваза провесен, че да му викнат да се мобилизира и да е простено. Но ежедневни нервни изблици са за психиаттър.

# 942
На тренировките на националките, на които съм присъствала е имало викане, за мен би било странно да няма, но така е било и във абсолютно всеки един спорт с който съм имала допир. (спортна гимнастика, волейбол, баскетбол, тенис и футбол) Обиди не съм чувала!!!
Чисто технически без викане няма как да стане, което предполагам е трудно за осъзнаване от човек, който никога не е провлачвал крак в зала, стадион или покрай басейн.

Имам чувството, че с някакви ботове се води част от дискусията. На Трещи не знам какво й става напоследък, и тук, и в темата за тютюнопушенето демонстрира абсолютна непромокаемост.
Понеже веднъж Нешка си изпуснала нервите и ударила шамар от това вадим извода, че нейните методи са основани на бой  Rolling Eyes

# 943
  • София
разбирам да се вика заради шума и разстоянията в залата, но май хич не става въпрос за това, а за викане от яд и недоволство, като израз на власт. И обидите явно са част от играта. Интересно, как тези същщите треньори се владеят перфектно пред камера и са безкрайно мили и учтиви като говорят с журналистите! Истерични хора не искам покрай децата си (аз им стигам  Wink).

# 944
Чисто технически без викане няма как да стане, което предполагам е трудно за осъзнаване от човек, който никога не е провлачвал крак в зала, стадион или покрай басейн.

Имам чувството, че с някакви ботове се води част от дискусията. На Трещи не знам какво й става напоследък, и тук, и в темата за тютюнопушенето демонстрира абсолютна непромокаемост.
Понеже веднъж Нешка си изпуснала нервите и ударила шамар от това вадим извода, че нейните методи са основани на бой  Rolling Eyes
Нешка не си е изпуснала веднъж нервите, а перманентно, за колко ли други случаи предстои да се разбере.
За въпросният побой, днес в предаването на Кулезич, журналиста, който участваше сподели, че това е било побой, и държи на думата побой, а не 1-2 шамара.
Andariel  Peace

Общи условия

Активация на акаунт