Какво имат да делят Нешка и Бианка след 30 години?

• 96 295
  • 1 812
  •   1
Отговори
# 300
Да, ако го прави от позицията на възрастен, но тя емоционално е застинала в кошмара на 18-те си години и по никакъв начин не подсказва, че е говори от житейската позиция на 40+ годишна жена
Аз също мога да опиша сцени от ранното си детство, които, по днешните критерии, си плачат за Служба за закрила на детето, но когато станах майка, си дадох сметка какво и защо е провокирало майка ми навремето и, ако за някои неща не я оправдавам, то мога да я разбера. Това при Бианка го няма...

Всеки човек по различен начин реагира на тормоз. Дори на еднакъв тормоз, пак резултатът е различен. Така че няма как да я сравняваме със себе си или другите момичета.

# 301
Художествената гимнастика за съжаление става все по-малко художествена, остана само гимнастиката Simple Smile.
Преди малко Илияна Раева пусна във фейсбук многозначителен пост, който, разбира се, може да няма нищо общо със скандала Бианка - Нешка.
"Талантът е качество!Не само Божи дар. Така,както всички останали качества.Талантът не кореспондира в повечето случаи с характера и личностната характеристика на един човек. При големите спортисти таланта,когато се осъществи се подпомага от някое друго качество-трудолюбието,например(изключвам обстоятелствата и треньорът или онзи ,който му помага) ! Не винаги трябва да очакваме ,че след един доказал се талантлив човек(в която и да е сфера) ще се възторгнем от цялостното му присъствие:))) ...да развиваш себе си е най-големият талант и човешко осъзнаване! Не е необходимо да си "звезда" за да повярваш ,че имаш талант !:) Необходимо е да искаш да си по-близко до звездите,за да проумееш,неоспоримата си преходност и безсилие...за да се научиш,че най-важното е не колко и какви медали си спечелил, а какви емоции си предизвикал с цялостното си присъствие в хората !! Повдига ми се от някои шампиони!!! Ама много ми се гади !! Приятна вечер и ...извинете за спонтаността!!"

Извинявам се, че го пускам с всичките грешки Simple Smile.

# 302
  • Пазете Гор
Споменах вече, че спортът е суета. Талант, радост у хората, реализирали се хора...

# 303
Спортът бил суета.  Sunglasses ха ха ха
Суета може да има навсякъде. Не само в спорта.
Суета, его- има ги дори в духовните, "извисените/осъзнати" среди и е бич голям.  Peace

# 304
  • На земята, която е всъщност звезда.
В книгата на Бианка,Лили е обрисувана в черни краски...Ето Ви отговор от нея-достоен!!!

http://www.rgym.info/forum/viewtopic.php?f=8&t=8371

Как може да дава отговор като сама казва в интервюто, че не е чела книгата.  ooooh!

Лили не беше ли обвинявала Нешка преди време?

Не се сърди, човечеPeace

# 305
p.s Не съм провокирана от книгата на Бианка Панова ,а още по-малко от нея самата! Провокира ме един тотално самозабравил се Шампион !!

Toва от Илиана Р.

# 306
p.s Не съм провокирана от книгата на Бианка Панова ,а още по-малко от нея самата! Провокира ме един тотално самозабравил се Шампион !!

Toва от Илиана Р.
Сега остава да гадаем кой е самозабравилият се шампион Simple Smile.

# 307
Предполагам говори за Симона Пейчева

# 308

Toва от Илиана Р.
Ох, аз току що прочетох едно знаменателно интервю на Илиана Раева, от което още не мога да се съвзема!  Crazy Голяма скица тази Илиана!
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=2471.0

(няма общо с темата, ама просто не мога да не го споделя!)

# 309
Аз пък съм чела за цигулари, дето им са кървяли пръстите от упражнения. И не при комунизма #Crazy
Даже и треньори са нямали newsm78 Просто сами са се изтезавали #Crazy

# 310
А какво става със Симона Пейчева ( голям екшън в тази гилдия!!!)

# 311
  • На земята, която е всъщност звезда.
Предполагам говори за Симона Пейчева

Чудех се за кой е, но нямаше да се сетя, че е за Симона.  Peace

А за ситуацията Бианка-Нешка е написла следното:

Всеки има своята Истина ! Колкото хора-толкова Истини! Кой е сигурен ,че червеният цвят на розата който виждам аз е точно толкова червен и през неговите очи? Имаме ли право да претендираме,че нашата Истина е истината за всички ? Гледам...слушам...и се налага да разсъждавам:) Обичаме да казваме,че Истината е някъде по средата,когато тя предизвиква съмнения или противоречиви мнения! Трябвя ли да вярвяме в истиността за личността на най-великите исторически герои в книгите които четем? Според мен има една Истина ! Тя е онази,заради която следват закономерни събития в живота на всеки един от нас !Тя контролира Съдбата на всеки и го прави категорично и безпогрешно!! Онази,която ако я подминем без да сме я осъзнали,ще ни напомня за себе си точно толкова,колкото е необходимо за да проумеем мисията И !...за Нея времето като понятие няма значение Simple Smile) Тя ни преследва с уникално по рода си упорство и постоянство с единствената цел да ни покаже и научи едно: Има една Истина и тя е Неговата Истина !...Истината на Бог ! ...иии никой не може да я заобиколи !!:) Малко досадно-философски за този късен час,но далечното Минало понякога поотърсва прахта от себе си и се подсмихва напомняйки ни неоспоримата си значимост!:)) Приятна вечер...с респект към Неговата Истина!:)

# 312
  • София
Решила е да се върне в гимнастиката и се е записала на проби за националния отбор. Доста амбициозно, не зная откъде намира смелост да се конкурира с десетина години по-млади момичета в цветуща форма.  Май нещо не й потръгна в телевизията и разни инициативи.

Ужас! забелязвам, че много жени като ги хване кризата на 40-те, и изкукват на тема "астрално, духовно..."! Ееех, старост-нерадост!

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 23:42 от Andariel

# 313
Ми да напише книга, бе!

# 314
Ми да напише книга, бе!
"Стихосбирка бих написал, посветил ти бих куплет, но уви - не съм поет..."

Общи условия

Активация на акаунт