Какво имат да делят Нешка и Бианка след 30 години?

• 96 280
  • 1 812
  •   1
Отговори
# 510
21ви век сме. Нормално е методите да са различни. Обществото е различно. Няма го натиска от партията, няма ги плановете за медали, няма ги очаваният от хората да сме първи на всяка цена.
Парите са също толкова жесток мотив сякаш. Имаше наскоро статия за това защо Йовчев се състезава на последната Олимпиада  Peace

# 511
Чек, не зная колко са гладуващите и негладуващите. Досега доколкото съм чувала и чела, диетите са задължителни, и тези диети са си живо гладуване и жадуване, а диуретиците ужким са забранени, ама здраво се замижва с двете очи, а децата сами се открехват едно-друго за тази хитринка.

Нали трябва да са слаби? Това не става с баничка и донът, а с диета, която не е нужно да е пълен глад. При някои няма нужда, при други има. Зависи от ген и метаболизъм. Който не е съгласен с това се отказва. Те не ги и вземат де. След четвърти клас в училищата по изкуства (което е съвсем ниско и начално ниво) първото нещо, което гледат като ги приемат е фигурата. Никой не иска да гледа пълна балерина или гимнастичка, макар че има изключения. Публиката пък реагира най-остро на такива нелицеприятни гледки.
Между другото и синът ми преди състезание се подлага на ужасни диети за да може да влезе в определена категория. Никой не го кара да го прави.

# 512
  • София
Аха, значи стигаме и до зрителя, който си иска слабите балерини и гимнастички! Също и слабите манекенки. И после пищене как обикновените момичета са с анорексия, булимия и какво ли не.  Crazy

# 513
Ами не е било съвсем без драми, напротив, имали са спорове. Робева е била против брака и е искала Петрова да продължи. Изобщо, тя освен Йордан Йовчев и Ванга другиго не признава.

# 514
Аха, значи стигаме и до зрителя, който си иска слабите балерини и гимнастички! Също и слабите манекенки. И после пищене как обикновените момичета са с анорексия, булимия и какво ли не.  Crazy
Първо Моцарт, сега и това:)
Една балерина има мускули, които се виждат и от балкона, за да може да танцува. Защото тя всъщност това прави.
Една манекенка може да е кокалеста, може да е скини, може да е слаба, може да е плюс размер - във всички случаи мускули не й трябват повече отколкото на средностатистическия човек.
Снимка от балетно представление:
Скрит текст:

# 515
  • София
Никой не го кара да го прави.

Ако не го и бие, няма проблеми.

Ама то тука едно и също 150 страници да повтаряш, ще ти въртят и сучат все накъдето им е удобно.

# 516
Аха, значи стигаме и до зрителя, който си иска слабите балерини и гимнастички! Също и слабите манекенки. И после пищене как обикновените момичета са с анорексия, булимия и какво ли не.  Crazy

Не, не е това въпросът. Няколко пъти се повтори, че ако теглото е наднормено, тренировките нередовни, а упражненията с не точно изпълнение, има риск от контузии. Елементарно е, не само за спорта. Като те заболи кръст и си с повечко килограми, без да ти е направил снимка, ше ти каже всеки доктор - диета.

# 517
Тя балерината мускулите ги има не толкова за да, а защото танцува.
Балерините трябва да са слаби, защото балетът предразполага към проблеми с костите, и ако са по-шишкави, още повече ще ги натоварят тези кости.
Мисля, че и при гимнастичките има подобно нещо.

# 518
И сто пъти да се повтори, няма смисъл. Явно жертвите на агресията изпитват нужда да се оправдаят.

Peace

Аз го ядосах, той затова ме удари. Иначе е много мил човек. 

# 519
  • София
Децата не разбират кога са тормозени и кое е редно и кое нередно, особено ако биват подложени на тези режими и отношение от съвсем малки. Те просто се доверяват безрезервно на родителите и учителите си. С времето има два пътя - или отхвърлят всичко това, или го припознават като нормално и го възпроизвеждат през целия си живот спрямо своите деца, ученици и пр. Дори за да го преглътнат, започват да се гордеят с това, през което са минали без дори да са имали избор и кръгът се затваря.

# 520
  • Там,където се събуждам щастлива.

Не, не е това въпросът. Няколко пъти се повтори, че ако теглото е наднормено, тренировките нередовни, а упражненията с не точно изпълнение, има риск от контузии. Елементарно е, не само за спорта. Като те заболи кръст и си с повечко килограми, без да ти е направил снимка, ше ти каже всеки доктор - диета.

Именно. Синът на моя приятелка тук започна да учи модерен балет. Много е талантлив, много му харесва, но е по-тежък. Съответно винаги трябваше да полага много повече усилия по време на упражненията, за да усвои различните елементи. В резултат , за съжаление, има 2-3 операции.

За представленията: не става въпрос, че хората не ходят на тукашната група, защото са им по-пълнички балерините (това дори не им прави впечатление на тукашните), а защото класата е много по-различна.  Naughty

# 521

Офффф, стига с тая анорексия и булимия – става дума за спорт, а не за мода. Колко е трудно да осъзнаеш някои елементарни работи. Още не съм видяла гимнастичка - анорексичка или пък да е станала като слон, защото е била все на диети докато е тренирала.

В някои спортове гледат и родителите на какви кила са. Може би за да не мъчат детето ако е генетично предразположено да дебелее и от въздуха.

# 522
  • гр. Шумен
...  Колкото до историята с женения мъж - и там Нешка е подходила със секирата и явно напразно, защото тия са си заедно и до ден днешен...

Ъ? Значи един женен мъж с дете прави секс със 17-годишно момиче и това трябва да се отмине с мълчание. Ако е дъщеря ти как ще реагираш - в кристалната топка ли ще погледнеш, за да видиш как ще се развият нещата в бъдеще или ще направиш всичко възможно да попречиш на тази авантюра. Знаеш ли го какви са му намеренията. Това е казус, в който според мен НЕшка е реагирала правилно. Интересно каква е била реакцията на родителите на девойката.

# 523
Тя балерината мускулите ги има не толкова за да, а защото танцува.
Балерините трябва да са слаби, защото балетът предразполага към проблеми с костите, и ако са по-шишкави, още повече ще ги натоварят тези кости.
Мисля, че и при гимнастичките има подобно нещо.

Не е само защото ще се натоварват костите. Има го и чисто естетическият елемент. И в детска енциклопедия за балет пише, че балетистите и балерините трябва да имат дълги и слаби крайници. Аз писах по-назад за рускинята, която поступваше с пръчка тези, които си позволяваха да закръглят някои части. Трябва да си кожа, кости и мускули, това е. Като не ти харесва - народни танци, гребане, ханбал. За момчетата щанги и борба. Там много ги хранят.
Колкото до това дали ти трябват мускули за да танцуваш балет, пробвай 3-4-5 часа да се разхождаш на палци, през повечето време на един крак и кажи пак дали не ти трябват мускули. За мене травмите с трайни последствия са именно от палците. На глезените и пръстите им се разказва играта.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 19:14 от Анонимен

# 524
Нешка си е умряла от кеф да попречи на влюбени, мен ако ме питате, явно не забелязвате излъчването и, ама не е там работата. Аз съм играла и балет, и художествена, и не разбирам кво общо има това с психическото и физическо насилие от страна на треньора. да оправдаваш нещо такова е баси позора! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт