Смешки от форума - 9

• 80 834
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ох, Judy Joy Joy

# 151
  • До морето
Другата хрумка е също не по- малко добра:

най добре е да се теглиш сутрин , преди цикъл се задържа вода в тялото и затова кантара показва повече ! имам един въпрос аз пия хапчета за счетоводната жлеза за хи-по функция трябва ли да ги спра по време на диета ?  за сега кръвните изследвания са в норма !

Shocked Shocked Shocked

# 152
Laughing А какво да кажат щитоводителите... щом счетоводната жлеза се обади... hahaha Joy

# 153
И "хи-по фукнкцията" е уцелила. Grinning

# 154
  • София

най добре е да се теглиш сутрин , преди цикъл се задържа вода в тялото и затова кантара показва повече ! имам един въпрос аз пия хапчета за счетоводната жлеза за хи-по функция трябва ли да ги спра по време на диета ?  за сега кръвните изследвания са в норма !

Това е същия потребител с избора на учене Simple Smile Тук вече задава въпрос, свързан с избраните специалности  hahaha hahaha

# 155
  • Варна

Това е същия потребител с избора на учене Simple Smile Тук вече задава въпрос, свързан с избраните специалности  hahaha hahaha
Ами то е ясно, че вече си е избрал да учи счетоводство  Mr. Green.

# 156
  • Mars Hotel
Ъхъ, отвътре й идва, както се казва.  Mr. Green

# 157
Според мен този потребител/ка  трябва да се шегува...не може да е истина Shocked

# 158
  • Варна
Според мен този потребител/ка  трябва да се шегува...не може да е истина Shocked
да беше шега, но не е..

# 159
Може да страда от дислексия.

# 160
Мнението на Бронте ме разби... Joy Joy Joy Няма такъв смях

Цитат
В повечето случаи  по време на секс  задълбочено  размишлявам за  най- новите  достижения   на  квантова  физика, за питагоровата  теорема и за колоидната  дисперсия.
Доста по- рядко  ми  се  случва  в  интимните  ни моменти  с мъжа ми  да бера  кахъри за  световния  мир  и  за  генната  несъвместимост  между  Батман и прилепите  и  съответно- за невъзможността  на  Батман  да   оплоди зрял  прилеп  от  женски  пол, в резултат  на което  да  се   възпроизведе.
Но за каквато  и  да е  от  горепосочените   проблематики  да  разсъждавам, никога  не  забравям  да   викна  гороломно  "О-о-о-о, страхотно  го  правиш!" в подходящия  момент, с което    докарвам  партньора  си   до силен  стрес, което  пък, от своя  страна, ми дава  храна  за нови  размишления   относно   ниския праг  на психическа  издръжливост  при  мъжете  и  производната от това  по- ниска  продължителност  на   живота  при  индивидите  от  мъжки пол.
Надявам се, че бях изчерпателна  .

п.с. добра темичка  Joy Joy
Joy Чудесно го е измислила!

# 161
  • София
Цитат
Уважаеми Колеги,

По повод получено писмо от Клиентка на Пикси СПА Център, поради опoменати в писмото няколко /14/точки поставящи ни в некоректно отнoшение към клиентите и обвиняваща ни в ‘мутренска групировка’. Искам точка по точка да отговоря на всяко едно обвинение или некоректно посочени факти:

1.   Продават 300 ваучера в Грабо за услуга Масаж за Двама – реалната продадена бройка на закупените ваучери от клиенти е 159 броя. През месец Декември 2012 год.
2.   На стационарния никой не отговаря – ако беше си погледнала ваучера и нашия официален сайт щеше да види, че няма обявен стационарен, поради факта, че интернет компанията’Комнет ’съкратиха тази си услуга към абонатите си. /Най-вероятно го е намерила някаде в нета от стари оферти/;
3.   Относно графика имаше забавяне в рамките на 2 дни липсваше график за месец февруари, но за месец януари за периода, който си е закупила ваучер госпожата - бил и е подарен- имаше.
4.   Не е тайна, че някой клиенти се обаждат да запазят час за услугата си едва когато видят, че ваучера им изтича или предния ден преди да изтече, както е и случая с тази Госпожа.
5.   Направен е компромис за удължаване на срока на закупената услуга и затова и казахме да позвани когато на нея ще и бъде удобно за нов час, след като този не и е удобен въпреки направения компромис за неиния изтекъл ваучер.
6.   Относно свързването да има малки трудности защото ние работим с много клиенти, а когато се обслужва един клиент по телефона няма как да се обслужва друг. Сами разбирате, че когато човек е заинтересован се свързва. Как дневно ние обслужваме по 45 клиента и Всички имат запазен час, а само тази Госпожа не  е успяла.
7.   По този въпрос отговора е ясен когато веднъж си направил компромис, че ваучера е изтекъл и си и дал дата и час извън срока на ваучерите,а тя не се обадила и не дошла на запазения час.
8.   и 9 В случей когато на клиент му е изтекъл ваучера за определена услуга и му е било направен компромис за час, а той отново не го е използвал, се предлага на клиента варянт, в който да си доплати разликата в цената на ваучера за да не го загуби, макар че напрактика той  е бил загубен.
12. За този варянт клиентката смята, че това  е изнудване, Тя се свързва с Грабо.бг с нашия представител Нарги Шакир, която се свърза с управителия-с мен.//Николай Алексов / и Аз и предоставям факти за некоректността на клиентката. По молба на Нарги, за да няма разправии Ние отново записваме 3-ти час на въпросната Госпожа.
13. На 16.02.2013 год. От 19.00ч. г-жа Бойка Петрова е имала запазен час за масаж за Двама с ваучер с изтекъл срок на 20.01.2013 год. Г-жа Петрова се появява в СПА центъра в 19,46ч. И настоява да си получи услугата за която е закъсняла с 46 мин. В присътвието на персонала масажен и рецепция Г-жа Бойка Петрова се държала вулгарно и цинично,цитирам... Ако кажа ще ми правите масажа и за 5 мин.... Същата тази госпожа  е имала запазен час на 07.02.2013 год. От 13;00ч също не се обадила да отмени часът си и не се явила да използва услугата масаж за двама със същия ваучер от изтекъл на 20.01.2013 год.
14. Относно колегите от Грабо. Това са наши партнъори, с който работим успешно след реализираните продажби на услуга Масаж за двама за 22,00 лв разпродаван през месец Декември 2012 год. Същата услуга беше повторена и в края на месец януари и февруари продадените ваучери са 228 броя. Това е достатъчно показателно за оценка, която клиентите на Пикси СПА са получили.

Относно обвиненията на г-жа Бойка Петрова, че Пикси СПА Център неможе да поеме огромен брой клиенти е следната:
4 масажни зали Всяка зала поема по 10 масажа дневно = 40 масажа дневно;
1 козметична кабина – средно 10 козметични услуги +,І 3-5 още когато се касае за кола маска там времето е по кратко за изпълнение.
1Хамам-където се извършват всички мокри масажи/пяна масажи, шоколадови масажи, глинени моделиращи масажи/ 10 на ден.

Общия брой услуги месечно като максимален капацитет, който обхваща СПА Центъра е:
-   Масажи – 1120 масажа месечно с работно време от понеделник до неделия от 10;00 до 20;00 часа включително в 19;00 часа се записва час, който се осъществява до 20;00 часа.
-   Козметика 200 козметични услуги месечно от вторник до събота с работно време от 10;00 – 20;00 часа.
-   Хамам 280 броя мокри масажа месечно.
-   Масажи реализирани допълнително в дните когато козметичната кабина е свободна 80 броя месечно.

В Пикси СПа център работят общо персонал

-   Мсажисти – 4 с професиуонална квалификация
-   Масажисти – 5 с Више образование квалификация Рехабилитация, Ерготерапия,Кинезитерапия.
-   Козметика – 1 професионален козметик;
-   Рецепция – 2 регистратора
-   Управител Николай Алексов и Криостиян Петков

Уважаеми Колеги обръщам се към Вас с Молбата да тошираме подобно поведение на некоректни клиенти/можеби и конкуренция/целящи да ни злепоставят пред бъдещи клиенти. Полагащи усилия да уронят престижа на Нашия СПА Център, както и доверието към Услугите предлагани в сайтовете за колективно пазаруване. Минахме през некоректни търговци предлагащи сайтове за колективно пазаруване ,от които губехме и ние производителите на услуги.

Писмото, изпратено ни от наши партнъори с добри намерения за което им Благодарим /BG-Grupon/
Благодаря На всички колеги с който работим, както и на Грабо за успешните реализирани оферти.

С Уважение:
                                                                                   Николай Алексов и Кристиян Петков

От тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696280.msg24417258#msg24417258

# 162
Според мен този потребител/ка  трябва да се шегува...не може да е истина Shocked
 Абе и аз така мисля- някой се гъбарка с нас...

А ако не е шега, то -момичета, честно, аз всъщност трябва да ходя на счетоводител, а съм взела направление за ендокринолог ooooh! Да бях прочела по-рано Crossing Arms..

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 14:11 от Amantes de la siesta!

# 163
Смятам, че образът й е измислен. Тук се клонират, пъпкуват, множат като гъби. Повечето подобни потребители в Клюкарника не ги чета изобщо, но темата на Белчо "Какво да уча" ме грабна със заглавието и първия си пост веднага. Мислех да се погъбаркам по- нататък, да понапредне, но не се стърпях и потребителката се оттегли. Друг път ще се старая да съм по- търпелива... Confused

# 164
Az iskam da pitam sled 5 polojitelni testa bremosta ima li e sas sigornost? Za6to v4era bqh na doktor sled 6 dni zakasnenie i ni6to ne se vidq na koremen eko graf? Sad
Освен, че пише на латински, дамата се преглежда и на еКо граф Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт